Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Αλεξ, ευτυχώς που δε χάνουμε το χιούμορ μας!  :)

Για μιά τελευταία φορά κι ό,τι σας φωτίσει!

Φτάνει πιά με τις καθαρίστριες που μας δουλεύουν στα ρεπά τους!!!

Η τιμή πόρτας στο αφροντίτα(9 στις 10) αν ήταν 150, θά 'πιανε τη βάση VFM=5 ! Τελεία & Παύλα ._

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Αλεξ, ευτυχώς που δε χάνουμε το χιούμορ μας!  :)

Για μιά τελευταία φορά κι ό,τι σας φωτίσει!

Φτάνει πιά με τις καθαρίστριες που μας δουλεύουν στα ρεπά τους!!!

Η τιμή πόρτας στο αφροντίτα(9 στις 10) αν ήταν 150, θά 'πιανε τη βάση VFM=5 ! Τελεία & Παύλα ._
Καλα τα λες παιχτη αλλα...τι να κανει κανεις οταν ειναι φουντωμενος και οι επιλογες λιγες?Αυτο το πρακτορειο παντως ολο πιπινια διατοντες φερνει.Ερχονται μας τα παιρνουν και οι πιο πολλες ουτε ξαναπαταν το ποδι τους.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
φτερουγα γελαμε για να μην κλαιμε! δεν το εχεις καταλαβει παιχτη?
οσο για τις καθαρηστριες οπως μου ειπε και ενας φιλος "ακομα ασχολεισαι με τα ct :uglystupid:"και τις βλαχορωσιδες να προσθεσω εγω! ειδικα αυτες που τις μαζεψαν απο σταυλο και δεν κανουν μπανιο αναμεσα στα ρεντεβου! :S :S :S :S

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
φτερουγα γελαμε για να μην κλαιμε! δεν το εχεις καταλαβει παιχτη?
οσο για τις καθαρηστριες οπως μου ειπε και ενας φιλος "ακομα ασχολεισαι με τα ct :uglystupid:"και τις βλαχορωσιδες να προσθεσω εγω! ειδικα αυτες που τις μαζεψαν απο σταυλο και δεν κανουν μπανιο αναμεσα στα ρεντεβου! :S :S :S :S
Ευτυχως σε μενα δεν ετυχε (ακομη) κατι τετοιο.Πικρα που οδηγει σε ηττα :headbang:

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Καλημέρα στους Πατριώτες της Μακεδονίας,συμπορευτές το μωρό είναι τέλειο,μικρό χαριτωμένο μελαχροινό καθαρό επιδερμίδα απαλή και πολλά άλλα,ακολουθεί μετά κριτική.
Καλο το μωρο?Πιπινι?Κωλο σου'δωσε με extra charge η χωρις?

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Αυτη η κυρια εχει το anal 150Ε,μαλλον το θεωρει πολυτιμο,αλλιως δεν εξηγηται.Ξεσαλωσανε,οτι θελει η καθε βλαχαρα ζηταει και μετα τα πινει εις υγειαν των κοροιδων.Παντως αν δε κρατιεσαι αυτη η 1.80 γυναικαρα φαινεται καλη περιπτωση: ;)Θα με θυμηθεις εαν πας... :sunglasses:

Και που διαβασες οτι το κουλουρι το χρεωνει 150?  :think:

Full Service χωρις κουλουρι δεν παιζει. Κοιροιδια δηλαδη  :grin:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
και αυτοι που τον εχουν πανω απο το μεσο ορο τι θα κανουν θα τον κοψουν? ήμαρτον ...
:2funny: :2funny: :2funny:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Ναι που σημαινει only by sympathy και αν ειναι κατω του μετριου μεγεθους θα το προσπαθησει!  :grin:
το "προσπαθησει" δεν λεει τπτ αδελφε....να την εχεις εκει στα αχ, μη, σιγα, ποναω, κλπ....αστα καλυτερα...παρακαλετο αναλ ξινο μαμησι... :2funny:

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Την έχεις "πάρει" παίχτη?
Διότι είναι Newcomer και έρχεται Κυριακή Αθήνα....
Άρα για να την προτείνεις την ξέρεις από αλλού!!!!
Για λέγε περισσότερα αν θέλεις....
Ενας παλιος παιχτης που τυχαινει να'ναι προσωπικος φιλος μου ειπε χθες γι'αυτην,αν θες τη γνωμη μου ομως μου λεει παπαριες :jerking:Εγω πιστευω οτι ειναι απλα ενα νεο πιπινι σε πρωτο ct.Απλα εχω ενα καλο προαισθημα γι'αυτην...

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Και που διαβασες οτι το κουλουρι το χρεωνει 150?  :think:

Full Service χωρις κουλουρι δεν παιζει. Κοιροιδια δηλαδη  :grin:
Παιχτη ο λογος για το κουλουρι εγινε για service χωρις anal 250+150 anal=400!Ουτε υπουργος σε επιτροπη δε βγαζει τοσα την ωρα.Και αμα δεις και το ξινο το υφος της τοτε ειναι που τα παιζεις.

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Εντωμεταξυ δειτε τι γινεται!Εχουμε μονο ct απο aphrodita :headbang:Παρατηρησατε οπως και γω οτι τ'αλλα πρακτορεια εδω και καιρο δε στελνουν τιποτα? :idiot:Απο καμια ταχαμου independed ερχεται μονο και κανα μπαζο απο x-companion :headbang:Μαλλον θα το κοψουμε το αθλημα ελλειψει ανταγωνισμου...Ηρθε και η Polina τρεξτε! :s&m_3:Το 35αρι που δε κανει τιποτα (cim,cif,anal=no.)ζηταει 250h ακατεβατα.Moνο με ναρκωτικα κι αν με πανε σηκωτο... :headbang:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom