Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
γυρισε ο παιχτης γιατι εχουμε ποιητικη βραδια!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν πηδαει κανενας,δεν παμε για ψαρεμα ..,ας το γυρισουμε στην ποιηση! :cheesy: :cheesy:
Leonhart perfect reply! :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:
Αλήθεια???? Δεν θα ξανάρθουν??? ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Μην με γελούν τα μάτια μου, μην με γελούν τ' αυτιά μου...Τέτοιο κακό στον τόπο μου!!! Χαθήκαν τα όνειρά μου................

Έχετε γεια βρυσούλες... κάμπη και βουνά, σαν τέτοιες οπτασίες μας είπαν... "ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ"!!!

:tits2:

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Καλημέρα στους Πατριώτες της Μακεδονίας,συμπορευτές το μωρό είναι τέλειο,μικρό χαριτωμένο μελαχροινό καθαρό επιδερμίδα απαλή και πολλά άλλα,ακολουθεί μετά κριτική.

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
καλημερα στην παρεα εχουμε καμια πληροφορια για την κυρια αυτη?
Αυτη η κυρια εχει το anal 150Ε,μαλλον το θεωρει πολυτιμο,αλλιως δεν εξηγηται.Ξεσαλωσανε,οτι θελει η καθε βλαχαρα ζηταει και μετα τα πινει εις υγειαν των κοροιδων.Παντως αν δε κρατιεσαι αυτη η 1.80 γυναικαρα φαινεται καλη περιπτωση: ;)Θα με θυμηθεις εαν πας... :sunglasses:

extreemplatinum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
15
Like
20
Πόντοι
231
Αυτη η κυρια εχει το anal 150Ε,μαλλον το θεωρει πολυτιμο,αλλιως δεν εξηγηται.Ξεσαλωσανε,οτι θελει η καθε βλαχαρα ζηταει και μετα τα πινει εις υγειαν των κοροιδων.Παντως αν δε κρατιεσαι αυτη η 1.80 γυναικαρα φαινεται καλη περιπτωση: ;)Θα με θυμηθεις εαν πας... :sunglasses:
το θεμα ειναι οτι δεν θα ειμαι εδω οταν θα ειναι αυτη φιλε μου....

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Καλημερα Διπλογιωργη,ακομα εδω στα καμμενα μαζι μας? :sunglasses:

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Καλημέρα στους Πατριώτες της Μακεδονίας,συμπορευτές το μωρό είναι τέλειο,μικρό χαριτωμένο μελαχροινό καθαρό επιδερμίδα απαλή και πολλά άλλα,ακολουθεί μετά κριτική.
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ,Αφου σου βγηκε...χαλαλι ;)

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127

Την έχεις οδηγήσει?

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Λοιπον κοιτα να δεις ενα παραξενο πραγμα.Καθε πρωι που ξυπναω λεω:Σημερα θα...εκδραμω :2funny:Κοιταω τη μια κοιταω την αλλη... :idiot:Καμια φορα κλεινω και κανα κασκαντεριλικη :jerking:.Μολις πλησιαζει η ωρα να παω.. :uglystupid:Και μ'αυτα κι'αυτα το ακυρωνω :-Μαλλον ληγμενα παιρνω ε..?

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
το θεμα ειναι οτι δεν θα ειμαι εδω οταν θα ειναι αυτη φιλε μου....
Γαμωτο :headbang:Και'γω θα λειπω εκεινες τις μερες.Και κατι μεσα μου λεει γι'αυτην οτι ειναι καλη...χα.Σα λοταρια δεν ειναι?Υπαρχει βεβαιως και το δικαιωμα της μεταβολης :2funny: :2funny:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
θες να πεις οτι θα σε θυμηθουμε παιχτη γιατι μας προτεινεις κάποια που ουτε την εχεις συναντησει ουτε ξερεις τι σερβις
προσφερει? :think: :think: btw ευχαριστουμε για την πληροφορηση για το αναλ γιατι δεν το προσεξα πουθενα! ας το κρατησει για τον γκομενο! :2funny: :2funny: :2funny:
σε κατεστρεψε αυτη σαντρουλα βρε παιχτη

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
θες να πεις οτι θα σε θυμηθουμε παιχτη γιατι μας προτεινεις κάποια που ουτε την εχεις συναντησει ουτε ξερεις τι σερβις
προσφερει? :think: :think:
Ισως να'ναι κ'ετσι αλλα εχω καλο προαισθημα γι'αυτην.Γι'αστερακι τη κοβω,(Αν ειναι το κοριτσι που βλεπουμε βεβαια!).

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom