Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
και η Angel, και η Melissa, και η Martina Vasilissa, και ποσες αλλες Geopa δεν ξαναρθανε...και ο ζουζουνας εκοψε...
αυτο δεν σημαινει οτι τις φερθηκαμε ακομψα....απλα κατω τα βαλαντια ειναι πιο λαρτζ, και η δουλεια τους πιο ευκολη και ανθηρη...

Χωρις να θελω να κανω συγκρισεις, τουριστριες πανε και σε μικροτερες Γαλλικες πολεις απο την συνπρωτευουσα μας, αλλα συνηθως οι Γαλλοι στις μικροτερες πολεις βλεπουν λιγο ποιοτητα.

Τωρα γιατι στην Θ/κη μαζευεται σαβουρα δεν το καταλαβαινω. Λες καρντασια να πηδατε στα κρυφα οτι εμφανιζεται στην πολη σας, και το εχουν μαθει τα κοριτσια?  :2funny: :2funny:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
εγω που ειμαι γνωστος παρεξηγιαρης σου απανταω
-Giselle? ποιοα ειναι η κιουρια? καποια που σταματησε τα σπορ και δεν θα ξαναρθει πουθενα? αυτη δεν διατεινοταν οτι ειχε πολλη δουλεια εδω και την αποθεωσαν οι παιχτες που την συναντησαν?
-Οταν η Στελλιτσα σου λεέι βγηκα για outcall και έπεσα σε 10 που συναντησα και αθηνα και καθε φορα που κανω oucall πεφτω
σε άλλους 10! ποσοι παχτες απο το thread της Θεσ/νικης  την συναντησαν κάτω! δεν χρειαζεται να ξανρθει πάμε εμεις Αθηνα!
-Για λωρυν  δεν εχω αποψη...
-τα περι καουμπουδων δεν με βρισκουν συμφωνο!αλλά ευκολα η καθε κοπελα μπορει να βαλει ορια και να διωξει οποιον δεν τα σεβεται! Αλλά λιγα συμβαινουν και αθηνα? πχ στην λωρυν που εχεις σαν παραδειγμα Ενας μπινες δεν εφυγε χωρις να πληρωσει και
ξεχασε και βρακια του απο την βιασυνη του!
-βελε και την κριση  που εχει χτυπησει πιο πολυ τον βορρα και ειναι μικροτερη πολη με λιγοτερους παχτες οπως λέει ο φιλος πιο πριν...
-τωρα τα περι υποκρισιας και διαφορα περι αυστηρων ηθων που ακουγονται δεν ειναι παρα φθηνες δικαιολογιες για να καλυψουν
την αγαστη συνεργασια καποιων με τα τοπικα γραφεια!
απο εκει και περα αν καποιες (που δεν θελουν να ξαναερθουν)
δουν οτι δεν εχουν πελατεια αθηνα και εχουν κλεισει τον κυκλο τους θα κάνουν και εμφανιση κατα εδω...
Πάντως θα σας πω κάτι και ας παρεξηγηθείτε....
Ήρθε στην πόλη σας η Giselle.....δεν θα ξανάρθει!!!!
Ήρθε η Λωρήν....δεν θα ξανάρθει!!!!
Ήρθε η Στέλλα και η Αλίσα....κατά 90% δεν θα ξανάρθουν!!!!
Και 1-2 άλλες πολύ καλές που δεν θυμάμαι που ΔΕΝ θα ξανάρθουν!!!!
Κάτι λέει αυτό ειδικά αν συνοδεύεται από την λέξη "καουμπόηδες"!!!
Σόρρυ αλλά κάποιοι εκεί επάνω νομίζουν ότι ζουν στο φαρ ουέστ, οι τάνες είναι γελάδια και αντί να τις γαμούν, προσπαθούν να τις "συμμαδέψουν" με το έμβλημα της φάρμας τους!!!!

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Αγαπητοι συμπαιχτες να'χετε υπ'οψην σας οτι συνηθως κανεις παιρνει αυτο που του αξιζει.Και εξηγουμαι:Ειναι σωστη (κατα τη γνωμη μου) η αναφορα του φιλου παραπανω οτι μαλλον πανε πολλοι σε οτι ερχεται και ετσι τα γραφεια δε βλεπουν το λογο να αλλαξουν κατι! :headbang:Μαλλον υπαρχουν πολλοι κανγκουροι που "χτυπαν" οτι βλεπουν.Μη ξεχναμε οτι εδω στο forum λιγοι μονο συναγωνιστες γραφουμε,ομως τι γινεται με τη σιωπηλη πλειοψηφια? :jerking:Μονο ενα μποικοταζ θα μας σωσει και αυτο ειναι κατι που μεσα απο αυτη τη σελιδα μπορει να γινει-πιστεψτε το-,αρκει να το θελουμε :rockon: :rockon:Οχι μονο να σχολιαζουμε και να μοιραζομαστε τις...αποτυχημενες συνηθως εμπειριες μας.Κατι πιο ουσιωδες μπορει να γινει,αρκει να συσπειρωθουμε! 

Leonhart

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Πάντως θα σας πω κάτι και ας παρεξηγηθείτε....
Ήρθε στην πόλη σας η Giselle.....δεν θα ξανάρθει!!!!
Ήρθε η Λωρήν....δεν θα ξανάρθει!!!!
Ήρθε η Στέλλα και η Αλίσα....κατά 90% δεν θα ξανάρθουν!!!!
Και 1-2 άλλες πολύ καλές που δεν θυμάμαι που ΔΕΝ θα ξανάρθουν!!!!
Κάτι λέει αυτό ειδικά αν συνοδεύεται από την λέξη "καουμπόηδες"!!!
Σόρρυ αλλά κάποιοι εκεί επάνω νομίζουν ότι ζουν στο φαρ ουέστ, οι τάνες είναι γελάδια και αντί να τις γαμούν, προσπαθούν να τις "συμμαδέψουν" με το έμβλημα της φάρμας τους!!!!

Αλήθεια???? Δεν θα ξανάρθουν??? ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Μην με γελούν τα μάτια μου, μην με γελούν τ' αυτιά μου...Τέτοιο κακό στον τόπο μου!!! Χαθήκαν τα όνειρά μου................

Έχετε γεια βρυσούλες... κάμπη και βουνά, σαν τέτοιες οπτασίες μας είπαν... "ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ"!!!

:tits2:

Leonhart

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Ο λογος ειναι ο πληθυσμος αρα κ η μικροτερη η μεγαλυτερη πελατεια! στην σαλονικα ποσοι να ασχολουνται σοβαρα με το αθλημα? αντε το πολυ 1000 ατομα σου βαζω που για μενα ειναι υπερβολικος αριθμος! στην αθηνα ειναι σιγουρα 5πλασιο το νουμερο! για τον ιδιο λογο οι γνωστες πορνοσταρ δεν πατανε καν στην ελλαδα παρα ελαχιστων εξαιρεσεων... γενικα ειμαστε πολυ πισω σε ολα η σαλονικα με την αθηνα κ η ελλαδα με τον υπολοιπο κοσμο!

Ε μα ναι... μη σου πω εκατομμύρια... ποια οικονομική κρίση... :tits:

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Παλληκαρια εγω βλεπω οτι ειμαστε καμια 15αρια μονο που μοιραζομαστε το...πονο μας.Παρα ταυτα οι τουριστριες εχουν δουλεια απο καποιους σαβ...μηδες που βαραν οπου και οτι βρουν :jerking:

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Για τα 250 που της έσταξες όφειλε να στέκεται "κερί αναμμένο" για μιά ώρα! Αν δεν άντεχε, ας μη δεχόταν τη συνάντηση.
Απλά ακόμη μία ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!  :tickedoff:

Θα συμφωνήσω παραπονιάρη  :grin: :grin:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
γι αρχη καλα ειναι 3ωρο....μετα θα γινει το κανονικο ραντεβου για 15 μερες!!

Καλησπέρα αδερφέ  :)

Εχω χάσει επεισόδια μου φαίνεται και θα μείνω μεταξεταστέος  :o

Ποιά είναι αυτή?

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Ηρωα, μη μασάς!

Τα 200 στην ώρα για ανεξάρτητητη χωρίς κώλο, της είναι λουκούμι! Αν είναι πραγματικά ανεξάρτητη, στο μήνα πάνω θα μας θυμηθεί το κοντοπούτανο!  ;)
Δασκαλε τη χτυπησες και εσυ? Με τα διπατα σου φτανε στον ωμο?

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
δηλ δεν ειμαι τρελός έτσι? συμφωνώ όταν την δεις στο χωλ πολυ δύσκολα δεν θα περάσεις μέσα... Aμα ξαναερθει έφυγα κατευθείαν για 2ωρο  :grin:
Συμφωνω και εγω για το 2ωρο αλλα το budget μου δεν συμφωνει.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom