εγω που ειμαι γνωστος παρεξηγιαρης σου απανταω
-Giselle? ποιοα ειναι η κιουρια? καποια που σταματησε τα σπορ και δεν θα ξαναρθει πουθενα? αυτη δεν διατεινοταν οτι ειχε πολλη δουλεια εδω και την αποθεωσαν οι παιχτες που την συναντησαν?
-Οταν η Στελλιτσα σου λεέι βγηκα για outcall και έπεσα σε 10 που συναντησα και αθηνα και καθε φορα που κανω oucall πεφτω
σε άλλους 10! ποσοι παχτες απο το thread της Θεσ/νικης την συναντησαν κάτω! δεν χρειαζεται να ξανρθει πάμε εμεις Αθηνα!
-Για λωρυν δεν εχω αποψη...
-τα περι καουμπουδων δεν με βρισκουν συμφωνο!αλλά ευκολα η καθε κοπελα μπορει να βαλει ορια και να διωξει οποιον δεν τα σεβεται! Αλλά λιγα συμβαινουν και αθηνα? πχ στην λωρυν που εχεις σαν παραδειγμα Ενας μπινες δεν εφυγε χωρις να πληρωσει και
ξεχασε και βρακια του απο την βιασυνη του!
-βελε και την κριση που εχει χτυπησει πιο πολυ τον βορρα και ειναι μικροτερη πολη με λιγοτερους παχτες οπως λέει ο φιλος πιο πριν...
-τωρα τα περι υποκρισιας και διαφορα περι αυστηρων ηθων που ακουγονται δεν ειναι παρα φθηνες δικαιολογιες για να καλυψουν
την αγαστη συνεργασια καποιων με τα τοπικα γραφεια!
απο εκει και περα αν καποιες (που δεν θελουν να ξαναερθουν)
δουν οτι δεν εχουν πελατεια αθηνα και εχουν κλεισει τον κυκλο τους θα κάνουν και εμφανιση κατα εδω...
Πάντως θα σας πω κάτι και ας παρεξηγηθείτε....
Ήρθε στην πόλη σας η Giselle.....δεν θα ξανάρθει!!!!
Ήρθε η Λωρήν....δεν θα ξανάρθει!!!!
Ήρθε η Στέλλα και η Αλίσα....κατά 90% δεν θα ξανάρθουν!!!!
Και 1-2 άλλες πολύ καλές που δεν θυμάμαι που ΔΕΝ θα ξανάρθουν!!!!
Κάτι λέει αυτό ειδικά αν συνοδεύεται από την λέξη "καουμπόηδες"!!!
Σόρρυ αλλά κάποιοι εκεί επάνω νομίζουν ότι ζουν στο φαρ ουέστ, οι τάνες είναι γελάδια και αντί να τις γαμούν, προσπαθούν να τις "συμμαδέψουν" με το έμβλημα της φάρμας τους!!!!