Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

chrissalonika

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
11
Like
50
Πόντοι
11
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ... Εκει στο ασχετο που καθομουν μ επιασε η μαλακια κ ειπα να στειλω ενα μνμ κ αμα κατσει να παω! εστειλα εδω αλλα δεν απαντησε στο λεπτο κ ετσι ξαναστελνω εδω κ μου απαντησε κατευθειαν κ σε μιση ωρα ημουν εκει... κανονικα δεν πρεπει να πω τπτ γιατι τοσοι πηγαν στην κοπελα (ειδα πολυ πραγμα στο καλα8ι των αχρηστων) κ κανεις δεν μιλαει! αλλα ΕΓΩ ειμαι καλος ανθρωπος κ 8α σας πω! το κοριτσι των φωτο μην το περιμενετε 8α δειτε ενα ΤΟΥΜΠΑΝΟ με σορτσακι που ετσι κ περνουσε απο μπροστα σας 8α σας φευγαν τα σαγονια... ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ  :fuck1:

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ... Εκει στο ασχετο που καθομουν μ επιασε η μαλακια κ ειπα να στειλω ενα μνμ κ αμα κατσει να παω! εστειλα εδω αλλα δεν απαντησε στο λεπτο κ ετσι ξαναστελνω εδω κ μου απαντησε κατευθειαν κ σε μιση ωρα ημουν εκει... κανονικα δεν πρεπει να πω τπτ γιατι τοσοι πηγαν στην κοπελα (ειδα πολυ πραγμα στο καλα8ι των αχρηστων) κ κανεις δεν μιλαει! αλλα ΕΓΩ ειμαι καλος ανθρωπος κ 8α σας πω! το κοριτσι των φωτο μην το περιμενετε 8α δειτε ενα ΤΟΥΜΠΑΝΟ με σορτσακι που ετσι κ περνουσε απο μπροστα σας 8α σας φευγαν τα σαγονια... ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ  :fuck1:

Ωραίος ρε Chris. Α και γράψε και καμία κριτική  ;)

chrissalonika

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
11
Like
50
Πόντοι
11
λοιπον η κοπελια εχει σωματαρα που σας το λεει ενας δυσκολος σ αυτο το θεμα... ειναι οσο γυμνασμενη πρεπει κ μαυρισμενη επισης! το προσωπο της πολυ καλο κ αυτο! με το που την βλεπω στο διαδρομο του ξενοδοχειου που ηρ8ε για να με περασει facecontrol μ αυτο το σορτσακι μου κοπηκε η μιλια... στο σερβις βγαζει πολυ gfe με πολυ καλη πιπα κ πολυ καλο μουνακι για πολυ γλυψιμο ακομα μου τρεχουν τα σαλια!!!! το στηθος της σαν μπαλακια του τενις αλλα γκαυλωνουν πολυ ανετα... δεν ειναι για σφυροκοπημα θελει σιγα σιγα με πολλα γλυψιματα κ φιλια... 8ελει περιποιηση κ θα σε προσεξει κ αυτη... τα αγγλικα της οχι τοσο καλα αλλα βγαζεις ακρη πολυ ανετα... η μια ωρα δεν αρκει νομιζω αμα δεν παρεις 2ωρο μην πας δεν 8α καταλαβεις για ποτε ντυνεσαι κ φευγεις! μπορει να ειμαι λιγο υπερβολικος αλλα ειπαμε ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ  :fuck2:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
λοιπον η κοπελια εχει σωματαρα που σας το λεει ενας δυσκολος σ αυτο το θεμα... ειναι οσο γυμνασμενη πρεπει κ μαυρισμενη επισης! το προσωπο της πολυ καλο κ αυτο! με το που την βλεπω στο διαδρομο του ξενοδοχειου που ηρ8ε για να με περασει facecontrol μ αυτο το σορτσακι μου κοπηκε η μιλια... στο σερβις βγαζει πολυ gfe με πολυ καλη πιπα κ πολυ καλο μουνακι για πολυ γλυψιμο ακομα μου τρεχουν τα σαλια!!!! το στηθος της σαν μπαλακια του τενις αλλα γκαυλωνουν πολυ ανετα... δεν ειναι για σφυροκοπημα θελει σιγα σιγα με πολλα γλυψιματα κ φιλια... 8ελει περιποιηση κ θα σε προσεξει κ αυτη... τα αγγλικα της οχι τοσο καλα αλλα βγαζεις ακρη πολυ ανετα... η μια ωρα δεν αρκει νομιζω αμα δεν παρεις 2ωρο μην πας δεν 8α καταλαβεις για ποτε ντυνεσαι κ φευγεις! μπορει να ειμαι λιγο υπερβολικος αλλα ειπαμε ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ  :fuck2:
ποσο πληρωσες την ωρα;

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Σόρρυ κιόλας αλλά γράψε και κάτι παραπάνω!!!!
Ύψος, μαλλιά, χαρακτηριστικά προσώπου, σωματότυπος μοντελέ ή με πιασίματα?
Βασικά για το σέρβις καταλαβαίνω από αυτά που γράφεις, ότι η γκόμενα είναι "μη μου άπτου", παρόλλα αυτά την προτείνεις για 2ωρο και πάνω, ενω δεν μιλάει ούτε καλά αγγλικά!!!!
Και παρόλλα αυτά λες ότι συνεννοήσε "πολύ άνετα".....δηλ. πως ακριβώς?
Θα κάνω "κωλοτούμπες" στο δωμάτιο?

Τα βάζω κάτω συναγωνιστή, τα διαβάζω ξανά και ξανά και μου φαίνονται όλα όσα γράφεις διφορούμενα!!!!
Τις καλημέρες μου σε όλους!!!!

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Απο υπηρεσιες τι κανει? :idiot:Γιατι εμενα μου εγραψε οχι αυτο,οχι τ'αλλο και δε πηγα.

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Επειδή είμαι βυζολάγνος είπα να κάνω τον κασκαντερ σε EVA-eog, αλλά με 200 all inclusive. Στελνω μηνυμα αλλα δεν τσιμπάνε, επιμένουν στα 250+extra. Πηραν κι αυτοι τα @@ μου. Εκτός κι αν στείλουν μηνυμα μετάνοιας...οπότε θα ενημερώσω σχετικά.    
Kαλά που μου τη θύμησες τη "Σπανιόλα"... Σα δε ντρέπονται λέω γω!
Την είχα πάρει προ 4μήνου απευθείας...μην αρχίσετε τα πιμιά, δεν κράτησα νούμερο,για να καταλάβετε!

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=1837.msg2663665#msg2663665]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=1837.msg2663665#msg2663665[/url]

Να προσθέσω πως το βυζί αξίζει. Στα 250 όμως όποιος πάει  :jerking:, τ' αξίζει το παράσημο ανοιχτής παλάμης!!!  :grin:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
τωρα φταιω εγω που διαβασα το "Σκουπιδοντενεκε !!!" και επεσα απο την καρεκλα απο τα γελια!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

taraxias

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2006
Κριτικές
8
Like
19
Πόντοι
1
καλησπερα μωρα μου.ευχαριστω πολυ για τη φιλοξενια σας. περασα 5 υπεροχες μερες κοντα σας. πολλα φιλια σε οσους προλαβα να γνωρισω και σε αυτους που δε προλαβα πιστευω σε ενα μηνα να ειμαι παλι κοντα σας και να σας τα δωσω απο κοντα... θα προσπαθησω την επομενη φορα να κατσω για περισσοτερες μερες να περασουμε υπεροχα. φιλακια πολλα να περνατε παντα ωραιες στιγμες  και εντονες εμπειριες...
ποτε θα ξανα ανεβεις Ευα? Οχι οτι μενω εκει, αλλα παω συχνα ;)

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
λοιπον η κοπελια εχει σωματαρα που σας το λεει ενας δυσκολος σ αυτο το θεμα... ειναι οσο γυμνασμενη πρεπει κ μαυρισμενη επισης! το προσωπο της πολυ καλο κ αυτο! με το που την βλεπω στο διαδρομο του ξενοδοχειου που ηρ8ε για να με περασει facecontrol μ αυτο το σορτσακι μου κοπηκε η μιλια... στο σερβις βγαζει πολυ gfe με πολυ καλη πιπα κ πολυ καλο μουνακι για πολυ γλυψιμο ακομα μου τρεχουν τα σαλια!!!! το στηθος της σαν μπαλακια του τενις αλλα γκαυλωνουν πολυ ανετα... δεν ειναι για σφυροκοπημα θελει σιγα σιγα με πολλα γλυψιματα κ φιλια... 8ελει περιποιηση κ θα σε προσεξει κ αυτη... τα αγγλικα της οχι τοσο καλα αλλα βγαζεις ακρη πολυ ανετα... η μια ωρα δεν αρκει νομιζω αμα δεν παρεις 2ωρο μην πας δεν 8α καταλαβεις για ποτε ντυνεσαι κ φευγεις! μπορει να ειμαι λιγο υπερβολικος αλλα ειπαμε ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ  :fuck2:
Αν δε κανω λαθος πριν λιγες μερες ειπες το παρατας το αθλημα :knockinb:Αλλα ετσι ειναι,η ψυχη και το χουι βγαινουν τελευταια λεει ο λαος :2funny: :2funny: :2funny:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Βασικά για το σέρβις καταλαβαίνω από αυτά που γράφεις, ότι η γκόμενα είναι "μη μου άπτου", παρόλλα αυτά την προτείνεις για 2ωρο και πάνω, ενω δεν μιλάει ούτε καλά αγγλικά!!!!

Τα βάζω κάτω συναγωνιστή, τα διαβάζω ξανά και ξανά και μου φαίνονται όλα όσα γράφεις διφορούμενα!!!!
aφού κλείνει με το ερωτεύτηκα , εκεί φανταζομαι αρχίζει ο υπερ θεματισμός οπότε ,μην το αναλύουμε περαιτέρω μην τον αδικούμε.
Περι κολοκυθοτυρόπιτας  !!!!

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Eτσι ειναι φιλε, οπως το λες. :sunglasses:Και'γω πριν κανα τριμηνο ειχα παει με τη Sandra με 150 την ωρα και αντι να φυγω μολις την ειδα,εκατσα ο  :jerking:Δε φτανει που την εφαγα εκεινη τη μερα,ξαναπηγα 1 μηνα αργοτερα γιατι εδινε anal μεσα στα 150 την ωρα.Δευτερη  :jerking:Πασαλειβεται λοιπον λαδι και μου τον επιανε μη μπει ολος γιατι πονουσε :s&m_3:Μετα απ'αυτο καθε φορα διαπραγματευομαι πριν πληρωσω και αν τη δω "καπως" κανω μεταβολη.Τερμα οι μαλακιες.H πλακα ειναι οτι με ρωτουσε κιολας γιατι δε μου σηκωνεται!Τι να της πεις τωρα οτι μολις σε ειδα μου εφυγε η ορεξη? :headbang:Παντως εγω ψηνομαι και θα το ερευνησω για Λετε να ειναι η συνωνυμια κισμετ?Καθενας με τα γουστα του.

chrissalonika

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
11
Like
50
Πόντοι
11

είπα φιλε η κοπέλα είναι μοντέλο με πολυ ωραίο πρόσωπο επίσης είπα ότι ίσως να ειμαι υπερβολικός... Όσο για το άθλημα δεν κόβεται με την μια σιγά σιγά...  ;)

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Συμπαιχτη εγω μαζι σου ειμαι :rockon:Γιατι να το κοψεις?Απλα θελει ρεγουλα και καλες επιλογες,με προσοχη. ;)Μεγαλο δε δικαιωμα παντα η μεταβολη :2funny:Παντως θα ηθελα να μου πεις για τις υπηρεσιες της.Τι δεν κανει?

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
aφού κλείνει με το ερωτεύτηκα , εκεί φανταζομαι αρχίζει ο υπερ θεματισμός οπότε ,μην το αναλύουμε περαιτέρω μην τον αδικούμε.
Περι κολοκυθοτυρόπιτας  !!!!
εξαιρετικη αποψη...συμφωνω μαζι σου

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
:offtopic:
Ρε συ, Γιώργη, νισάφι! Μπας κι έχεις βάλει στο μάτι...καμι' άδελφή του GFE;!!!
Είπαμε, συμπαθής η κοινωνικότητα αλλά το πολύ το "Κυρ' ελέησον" το βαριέται κι ο παπάς! Νομίζω;

Σόρρυ φτερούγα  :grin:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom