You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δικιο εχεις ;)Πριν κανα τριμηνο θυμαμαι ειχε ερθει μια μου...α Nika ανεξαρτητη.Ζητουσε 250h dont do anal.Της στελνω μνμ 250 αλλα με anal,cim 1.5h και μου απανταει DONT DO ANAL.Μετα απο 2 μερες λαμβανω ενα μνμ:if you are not too big i agree. Φαινεται δε πηγαν και πολυ καλα οι δουλειες Επειδη ηταν απειρη και οντως μου..α νομιζε οτι θα ξεχυθουμε στους διαδρομους για παρτη τηςΗρωα, μη μασάς!
Τα 200 στην ώρα για ανεξάρτητητη χωρίς κώλο, της είναι λουκούμι! Αν είναι πραγματικά ανεξάρτητη, στο μήνα πάνω θα μας θυμηθεί το κοντοπούτανο! ;)
chrissalonika
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 11
- Like
- 50
- Πόντοι
- 11
δηλ δεν ειμαι τρελός έτσι? συμφωνώ όταν την δεις στο χωλ πολυ δύσκολα δεν θα περάσεις μέσα... Aμα ξαναερθει έφυγα κατευθείαν για 2ωροΜολις γυρισα απο τη συναντηση. Δεν εχω λογια. Ο Chris ειχε δικιο. Θα προσπαθησω να ειμαι αντικειμενικος. Τελικα δεν επεσε απο τα 200 οποτε ειπα οτι θα παω να δω και αν ειναι την κανω. Οπως τα ειπε ο συμπαιχτης η κοπελα ηρθε στο χωλ του οροφου να τσεκαρει και μετα πηγαμε στο δωματιο της. Η πρωτη εντυπωση ειναι καλη σε κερδιζει, αδυνατη με γυμνασμενο σωμα μαυρισμενη και ωραιο προσωπακι με μεγαλα χειλια και ματια. Εσκασε μυτη με το καυτο σορτς και με τραβηξε κανονικα απο τη μυτη. Μεχρι να ερθει ελεγα απο μεσα μου συνεχεια, μην ξεχαστεις αν δεν ειναι καλη να κανεις μεταβολη και δρομο αλλα μολις την ειδα δεν το σκεφτηκα και πολυ. Οπως τα πε και ο Chris τα αγγλικα της ειναι τσατρα πατρα και συνεχως πεταει ρωσικα αλλα δεν με χαλασε καθολου, η συνενοηση γινοτανε αψογα καθοτι η μικρη στροφαρει. Τα χε τσουξει λιγο πριν παω καθοτι ειναι η τελευταια της μερα Θεσσαλονικη ενω συνηθως δεν πινει. Μαλλον ειναι κλεισμενη και το βραδυ οποτε δεν ξερω αν προλαβενει κανεις. Ειπε οτι θα ξαναρθει καποια στιγμη αλλα με την κριση σου λεει τι να ρθω να κανω ολοι της ζητανε να ριξει την τιμη. Για μενα ηταν η πρωτη φορα που δεν λυπηθηκα καθολουτα τα χρηματα που εδωσα, αλλα αυτο παντα ειναι υποκειμενικο. Στα του αγωνα τωρα δεν χορταινα να την γλυφω παντου ειναι κοντουλα, χωρις παπυτσια πρεπει να ειναι 1,60 -1,63 ακριβως το υψος που μ αρεσει. Βυζακι μικρο αλλα υπαρκτο, στητομε με ωραια ρωγα καυλωνε τρελα. Γενικα ηταν σε ανεβασμενη διαθεση και φυσικα με ανεβασε και μενα. Το κωλαρακι τωρα δεν θα το χαρακτηριζα τουμπανο αλλα ηταν τουρλωτο και καλοσχηματισμενο και ακολουθησαν δυο καλογυμνσμενο ποδια κολαση. Γενικα 2 ωρες δεν πρεπει να εβαλα γλωσσα μεσα ηταν γευστικοτατη. Αλλα και αυτη μου εκανε μια πιπα ονειρο χωρις
πολυ χρηση χεριων και με γλυψιμο ορχεων που σπανια μου εχει τυχει. Ολα αυτα τα προκαταρκτικα ειχαν
σαν συνεπεια να τελειωσω γρηγορα με ενα ιεραποστολικο. Στο δευτερο γυρο ομως ειχα την ευκαιρια να
την ξεσκισω πραγματικα και μου εδωσε την εντυπωση οτι γουσταρε και αυτη πολυ. Ενδιαμεσα ειχε τρελη
λογοδιαροια πιο πολυ μαλλον του ποτου δεν κοιταξε ομως την ωρα ουτε μια στιγμη. Αν ξαναρχοτανε θα
ξαναπηγαινα ανετα αλλα οπως την κοβω δεν το βλεπω να ξαναρχεται προς τα δω.
chrissalonika
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 11
- Like
- 50
- Πόντοι
- 11
την είχα συναντήσει την προηγούμενη φορά που είχε έρθει! Είναι πολυ κοντά στις φωτο κ τα βυζια κ το πρόσωπο απλώς έιχεμια ψιλοκοιλιτσα... Ήταν πολυ δυνατό σύνολο που δεν το ευχαριστηθηκα όσο θα ήθελα λόγω της συμπεριφοράς της κ απ ότι βλέπω δεν έχει βελτιωθεί σ αυτόν τον τομέα! Επειδή υπάρχουν άτομα που λένε πολυ καλά λόγια γι αυτήν λέω να ξαναπαω! λέτε να χαζοφερνω;
tsilibourditsas
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 97
- Πόντοι
- 4.165
την είχα συναντήσει την προηγούμενη φορά που είχε έρθει! Είναι πολυ κοντά στις φωτο κ τα βυζια κ το πρόσωπο απλώς έιχεμια ψιλοκοιλιτσα... Ήταν πολυ δυνατό σύνολο που δεν το ευχαριστηθηκα όσο θα ήθελα λόγω της συμπεριφοράς της κ απ ότι βλέπω δεν έχει βελτιωθεί σ αυτόν τον τομέα! Επειδή υπάρχουν άτομα που λένε πολυ καλά λόγια γι αυτήν λέω να ξαναπαω! λέτε να χαζοφερνω;
Μπα, δεν θα το λεγα... Μπορεί όμως να είσαι μαζόχας (εγώ δεν είμαι, η κοπελιά φέρνει λίγο για σαδίστρια )
chrissalonika
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 11
- Like
- 50
- Πόντοι
- 11
Τελικα δεν πηγα αλλα περασα μια βολτα απο εδω αλλα δεν εκατσα καν...
tsilibourditsas
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 97
- Πόντοι
- 4.165
Μπάζο;Τελικα δεν πηγα αλλα περασα μια βολτα απο εδω αλλα δεν εκατσα καν...
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Χρηστάκη, την πρώτη φορά είναι λάθος, τη δεύτερη -με το συμπάθιο- μ...κια!
Αποφάσισε ;)
Καλημερες !!!
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Σιγα μην και κακοπεφτες εσυ !!!Καλημέρ' Αρχηγέ ;)
Καλοπερνάς και μας ξέχασες
Eυτυχώς που μας δάνεισε -σε είδος- η Ρουμανία προσφάτως και θα τις βγάλω τις ζέστες!
moschino1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μονοφαγα !!!!!
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/23579648096176995406.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :o :o :o :o :o
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Πάιχτη τι αποφάσισες τελικά?:o :o :o :o :o
Σου κάνει η Πολωνέζα?
chrissalonika
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 11
- Like
- 50
- Πόντοι
- 11
ωραιο το polakiΣιγα μην και κακοπεφτες εσυ !!!
[/URL]
chrissalonika
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 11
- Like
- 50
- Πόντοι
- 11
εμενα δεν μ αρεσε καθολου ειχε κιλα παραπανω ετσι οπως την ειδα με το φορεμα κ απο προσωπο πολυ σπασμενο πρεπει να ειναι στα 40 η κυρια... αμα δεχοταν με 100 ε τοτε ισως το σκεφτομουν! αλλα 250 γι αυτην ειναι πααααρα πολλα!Μπάζο;
moschino1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΘΑ ΔΩΚΙΜΑΣΩ ΣΙΓΟΥΡΑ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ 3ΩΡΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗ.. ;)ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ..Πάιχτη τι αποφάσισες τελικά?
Σου κάνει η Πολωνέζα?
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Έτσι...ΘΑ ΔΩΚΙΜΑΣΩ ΣΙΓΟΥΡΑ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ 3ΩΡΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗ.. ;)ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ..
Πρώτα ένα 3ώρο και μετά αποφασίζουμε!!!!
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
γι αρχη καλα ειναι 3ωρο....μετα θα γινει το κανονικο ραντεβου για 15 μερες!!Έτσι...
Πρώτα ένα 3ώρο και μετά αποφασίζουμε!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K