Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
ουτε τις εδω ως Petra  :grin:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
καλημερα και καλη βδομαδα στο θρεντ

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Καλημέρα σας,κασκαντέρ ον είδα μια κριτική της Ρουμανοπολωνέζας και έκανα βουτιά,παιδιά δεν μπορώ να σας πω ότι τι δόλωμα χρησιμοποιούν όλοι στα γαμωγραφεία αλλά αν το έριχναν για ψάρια θα πιάνανε τα αρχ...... μου.Τώρα στο ενημερωτικό μέρος,η κοπέλα της φωτογραφίας με 80% φωτοσόπινγκ σε ξενερώνει μετά την πρώτη ματιά.Από κορμί κάπως που δεν λέει από υπηρεσίες δεν πήρα πολλές γιατί την έδιωξα με κάποια πρόφαση,αλλά το ωραίο είναι που απαντάει με τσαμπουκά στα μνμ και λέει αν θέλεις το παίρνεις το κομμάτι αν δεν θέλεις κάνε τουμπεκί.Βρε όργια μας περνάτε για πειναλέους ή νομίζετε ότι δεν θα σας κράξουμε,αυτά συνάδελφοι και εγώ γλύτωσα τα υπόλοιπα 150 ΕΥΡΩ εσείς τι θα κάνατε αν περιμένατε την κυρία της φωταγραφίας και σας ερχόταν μια που την έμοιαζε 20%;  :S

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Μορεί κάποιος να μου πει πως ανεβάζουμε κριτικές στην πρώτη σελίδα ώστε να κάνω πρώτη κριτική,δεν μπορώ να κάνω για την Niki.

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Καλημέρα σας,κασκαντέρ ον είδα μια κριτική της Ρουμανοπολωνέζας και έκανα βουτιά,παιδιά δεν μπορώ να σας πω ότι τι δόλωμα χρησιμοποιούν όλοι στα γαμωγραφεία αλλά αν το έριχναν για ψάρια θα πιάνανε τα αρχ...... μου.Τώρα στο ενημερωτικό μέρος,η κοπέλα της φωτογραφίας με 80% φωτοσόπινγκ σε ξενερώνει μετά την πρώτη ματιά.Από κορμί κάπως που δεν λέει από υπηρεσίες δεν πήρα πολλές γιατί την έδιωξα με κάποια πρόφαση,αλλά το ωραίο είναι που απαντάει με τσαμπουκά στα μνμ και λέει αν θέλεις το παίρνεις το κομμάτι αν δεν θέλεις κάνε τουμπεκί.Βρε όργια μας περνάτε για πειναλέους ή νομίζετε ότι δεν θα σας κράξουμε,αυτά συνάδελφοι και εγώ γλύτωσα τα υπόλοιπα 150 ΕΥΡΩ εσείς τι θα κάνατε αν περιμένατε την κυρία της φωταγραφίας και σας ερχόταν μια που την έμοιαζε 20%;  :S
Οπως φαινεται συμπαιχτη δε σου βγαινει το αθλημα :headbang:Για δοκιμασε τo beach volley :2funny:

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Παντως συναδελφοι μας εχουν για πολυ  :jerking:Αυτη η niki ειναι μεγαλη μουφα.Εγω για πλακα ταχα οτι θελω Anal εστειλα μυνημα και μου απαντανε:ειναι κλεισμενη για σημερα.Στελνω απο αλλο κινητο χωρις anal και μου απαντανε:Τι ωρα θες? :headbang: :s&m_3:Χεζε ψηλα κι'αγναντευε! :2funny:Εντωμεταξυ,το aphrodita φερνει κανα δυο που {σα νεος} δεν τα'χω ματαδει :idiot:Η μια μου πεφτει ασχημουλα αλλα η αλλη ακομα και με +2-3 χρονακια και ισως και λιγη φωτοσοπια μου πεφτει για πολυ γκαβλιαρικο και ψηνομαι... :knockinb:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
:offtopic:
Ρε συ, Γιώργη, νισάφι! Μπας κι έχεις βάλει στο μάτι...καμι' άδελφή του GFE;!!!
Είπαμε, συμπαθής η κοινωνικότητα αλλά το πολύ το "Κυρ' ελέησον" το βαριέται κι ο παπάς! Νομίζω;

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
:offtopic:
Ρε συ, Γιώργη, νισάφι! Μπας κι έχεις βάλει στο μάτι...καμι' άδελφή του GFE;!!!
Είπαμε, συμπαθής η κοινωνικότητα αλλά το πολύ το "Κυρ' ελέησον" το βαριέται κι ο παπάς! Νομίζω;
δεν εχω αδελφη!
απλα ειναι αμοιβαια η συμπαθεια!

ΥΓ..σαματις βρε φτερουγα εχει κανα αλλο αντικειμενο το θρεντ τον τελευταιο καιρο?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Παντως συναδελφοι μας εχουν για πολυ  :jerking:Αυτη η niki ειναι μεγαλη μουφα.Εγω για πλακα ταχα οτι θελω Anal εστειλα μυνημα και μου απαντανε:ειναι κλεισμενη για σημερα.Στελνω απο αλλο κινητο χωρις anal και μου απαντανε:Τι ωρα θες? :headbang: :s&m_3:Χεζε ψηλα κι'αγναντευε! :2funny:Εντωμεταξυ,το aphrodita φερνει κανα δυο που {σα νεος} δεν τα'χω ματαδει :idiot:Η μια μου πεφτει ασχημουλα αλλα η αλλη ακομα και με +2-3 χρονακια και ισως και λιγη φωτοσοπια μου πεφτει για πολυ γκαβλιαρικο και ψηνομαι... :knockinb:

προειδοποίησα φίλε,αλλά ο άλλος πήγε και έσκασε το 200άρι

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Να τα σκασεις ρε γαμωτο,σαμπως κλεμενα τα'χουμε?Αλλα να παρεις και αυτο για το οποιο πληρωνεις οχι να μας πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες :headbang:

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Ρε εσύ palermo πότε έγραψες για NIki και δεν το πήραμε χαμπάρι; :argue:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Επειδή είμαι βυζολάγνος είπα να κάνω τον κασκαντερ σε EVA-eog, αλλά με 200 all inclusive. Στελνω μηνυμα αλλα δεν τσιμπάνε, επιμένουν στα 250+extra. Πηραν κι αυτοι τα @@ μου. Εκτός κι αν στείλουν μηνυμα μετάνοιας...οπότε θα ενημερώσω σχετικά.   

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165

Παρόμοια θέματα

Stories