TheKing532
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Nai και πιτσιρικα !!
Καλημερες !!!
Ήρθε με τους υπόλοιπους τουρίστες που μόλις τελείωσαν το σχολείο και θέλει να ξεφαντώσει
Nai και πιτσιρικα !!
Καλημερες !!!
καλημερα στο θρεντ....
καλημερα αδελφε...
καλημερα Προεδρε με τις ψαρουκλες σου!!
οκ τωρα μαλιστα ευχαριστω για τις πληροφοριες στους παλιους....λοιπον...η κοπελα δεν αποτελει φυσικα εξαιρεση απο τις συνηθεις πρακτικες...
απλα τα πραματα...
η κοπελα εχει ερθει με το m/c σαν Petra
Eιδα το βιντεακι της,ειναι δεν ειναι 20αρι Απ'τη κριτικη που διαβασα μαλλον απειρο ειναι και το μαντρωσανε.Επικοινωνησα με καποιον που απαντησε στο τηλ. και μου ειπε πως anal θα κανει εαν θελει πραγμα που σημαινει μαλλον οχι γιατι οπως λεει και στη κριτικη του ο συμπαιχτης ισα που βαζεις δαχτυλακι!
Σε ποια αναφέρεσαι παίχτη? Έχει πέσει βαρύς χειμώνας με τα 'καλοκαιρινά' παλτά στην πόλη και κάθε πληροφορία (και link με p.m.) αποτελεί όαση εδώ που φτάσαμε. Thank's εκ των προτέρων!Eιδα το βιντεακι της,ειναι δεν ειναι 20αρι Απ'τη κριτικη που διαβασα μαλλον απειρο ειναι και το μαντρωσανε.Επικοινωνησα με καποιον που απαντησε στο τηλ. και μου ειπε πως anal θα κανει εαν θελει πραγμα που σημαινει μαλλον οχι γιατι οπως λεει και στη κριτικη του ο συμπαιχτης ισα που βαζεις δαχτυλακι!
Aναφερομαι σε καποιο ρουμανακι 19-20 χρονων που ηρθε απο χθεσ νομιζω,αλλα κανει μονο outcall.Σου στελνω και pm.Σε ποια αναφέρεσαι παίχτη? Έχει πέσει βαρύς χειμώνας με τα 'καλοκαιρινά' παλτά στην πόλη και κάθε πληροφορία (και link με p.m.) αποτελεί όαση εδώ που φτάσαμε. Thank's εκ των προτέρων!
Πραγματικά σαν υπηρεσίες δεν γνωρίζω, δεν την έχω συναντήσει, αλλά αν δοκιμάσεις να επικοινωνήσεις μαζί της.. μάλλον δεν είναι και πολύ καλά. Φαίνεται πως μας θεωρεί πελατάκους και έχει πάρει ψηλά τον αμανέ. Δεν εξηγείται αλλιώς. Δοκίμασε όμως και εσυ παίχτη, ίσως μαζί σου είναι κυρία μετά το χέσιμο που της έριξα. Α μόλις στο τελευταίο μήνυμά της ενημερώνει πως 'i'm fly for here'.Μια Victoriya λεει τιποτα αραγε?
Eγω παιχτη που τη ρωτησα για υπηρεσιες μου ειπε:no anal,cif,cim,only classic sex Που πας ρε Καραμητροοο Ποια εισαι μωρη ψ..α να παρεις 250 την ωρα?Φτου σου κοπελαρα μουΜια Victoriya λεει τιποτα αραγε?
μην ακουω για pm....please!Aναφερομαι σε καποιο ρουμανακι 19-20 χρονων που ηρθε απο χθεσ νομιζω,αλλα κανει μονο outcall.Σου στελνω και pm.
Α! τωρα το προσεξα το μεσαιο!Τι ψαρουκλες βρε Προεδρα? Δυο συναγριδες βλεπω μονο.
Το λαυρακι στην μεση ειναι ομως !!
Eγω παιχτη που τη ρωτησα για υπηρεσιες μου ειπε:no anal,cif,cim,only classic sex Που πας ρε Καραμητροοο Ποια εισαι μωρη ψ..α να παρεις 250 την ωρα?Φτου σου κοπελαρα μου
Λεμε για το ρουμανοπιπινι μια μικρη γκαβλιτσα για τους λατρεις του ειδους:ελα στο μπαμπα μωρο μου!Οπως τη βρισκει κανεις...μην ακουω για pm....please!
εδω ή θα τα λεμε ανοιχτα ή τιποτα...
σε ποια αναφερεσαι παιχτη? οταν μιλαμε για μια κοπελα καλο ειναι να συνεννοουμαστε...μην το κανουμε Πυθεια το θρεντ ;)
χαχαχα,για να καταλαβεις αν ειναι καλη η απλως εχεις καυλες τραβα μια πρωτα κ μετα ξαναδες την κ αμα εχεις ορεξη να δωσεις τα λεφτα σου σ αυτην τοτε καντο εμενα προσωπικα δεν μου γεμιζει το ματι κ χωρις