Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης

Noμιζω οτι ειχε αλλες φωτο προχθες.Ισως κανω και λαθος.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Στείλτε τες όλες αυτές που γράφετε στην Θάσο....
Εδώ δεν έχουν ξαναδεί γυναίκα και είναι όλες μουνάρες για αυτούς!!!!
Πάω....μπάνισα μια Ρωσσίδα πραγματική μουνάρα, βίζιτα πρεπει να είναι και επειδή είναι μουνάρα δεν την πλησιαζει κανένας....
Φοβούνται μην φάνε χιλόπιτα...δεν υπάρχουν..αχαχαχαχαχαχαχααχαχα!!!!

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Ρε ΔιπλοΓιώργη το ανέφερα πως είναι γνωστό πως πρόκειται για ψεύτικες φώτο. Δαλτωνισμό δεν εχω παρατηρήσει ακόμη να έχω. Για το καινούργιο με την fake φώτο δεν ακούσαμε τίποτα? Το ερώτημα είναι τι υπάρχει πίσω απο αυτές. Άλλωστε το 80% απο τις τουρίστριες έχουν ψεύτικες ή πολύ επεξεργασμένες φωτογραφίες και ζητούν τιμές 200-250 με extra και έχουν πελατάκους. Εδώ αν πήγε κανείς ας ενημερώσει. Αυτό ζήτησα..

Οκ μάγκα  ;)

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
καλημερα Διπλογιωργη
η παροιμια λέει "την γιαγιακα κι αν γαμας το σπερμα σου χαλας"
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:αλλά θα σου κανει και την πιπα της ειρηνης...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[youtube=200,200]uo1yuAwgs8g[/youtube]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κάτσε να δω πως το λέει

[move][size=20pt] "reflexosexsology"[/size][/move]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
εγω δεν καταλαβαινω τι συζηταμε τοση ωρα...
κοπελα με φεικ φωτο ΤΗΝ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ σουμπιτη!!!

τωρα αν καποιοι, μπαινετε στην λογικη να πιθανολογησετε οτι ισως ειναι και καλη, ε τοτε τι να πω? δλδ αν δεν εβαζε φωτο καθολου, παλι τα ιδια θα πιθανολογουσατε? αλλα παιζει εξυπνα με την ψυχολογια της καλης και φεικ παρουσιασης, και δυστυχως εμεις ασχολουμαστε!
παρτε ντοπια εφημεριδα, κλασσικα εσκορτ, με 100-150 μαξ, και παλι θα ζησετε το κασκαντερικι και το απροοπτο, αλλα με τιμες λογικες....
γνωμη μου...οκ?

Ξαναπές το!!!!Δεν σε ακούσανε όλοι  :grin: :grin:!!!

Ωπα κάτσε άλλο κύρος όμως η άγνωστη ctρίστρια απο την από την άγνωστη cg!!! :grin: :grin: :grin:

Edo einai Ellada  :2funny: :2funny:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Στείλτε τες όλες αυτές που γράφετε στην Θάσο....
Kαλημέρα στους παραθεριστές!  :grin:
Ολες οι μόνιμες από Σαλόνικα κάνουν την περατζάδα τους από Θάσο...άλλες με το δερβίση κι οι περισσότερες δυό-δυό! Συνήθως χαλαρώνουν & κάνουν τα ρεπά τους!  ;)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Kαλημέρα στους παραθεριστές!  :grin:
Ολες οι μόνιμες από Σαλόνικα κάνουν την περατζάδα τους από Θάσο...άλλες με το δερβίση κι οι περισσότερες δυό-δυό! Συνήθως χαλαρώνουν & κάνουν τα ρεπά τους!  ;)
Κάτι μπάνισα....τυφλός δεν είμαι!!!
Χτες πάντως δεν ήταν Ρωσσίδα αλλά Σέρβα η μούνα.....
Ήταν γκομενιασμένη με Έλληνα πριν 4 χρόνια στην Γλυφάδα!!!!
Και όταν την ρώτησα τι έκανε στην Αθήνα μου λέει "πολύ περίεργος είσαι, δεν σου λέω"!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Καταλάβατε..... :sunglasses: :grin: :grin:

Τις καλημέρες μου....και εδώ οι βουλγάρες είναι όπως παντού...όμορφες και ξινές, ουστττττττττ!!!!

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Κάτι μπάνισα....τυφλός δεν είμαι!!!
Χτες πάντως δεν ήταν Ρωσσίδα αλλά Σέρβα η μούνα.....
Ήταν γκομενιασμένη με Έλληνα πριν 4 χρόνια στην Γλυφάδα!!!!
Και όταν την ρώτησα τι έκανε στην Αθήνα μου λέει "πολύ περίεργος είσαι, δεν σου λέω"!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Καταλάβατε..... :sunglasses: :grin: :grin:

Τις καλημέρες μου....και εδώ οι βουλγάρες είναι όπως παντού...όμορφες και ξινές, ουστττττττττ!!!!

Καλημέρες.

Ούτε στο τηλέφωνο σε βρίσκω,ούτε στα pm απαντάς  :tickedoff:

Ποιά είναι η καυλοσέρβα?

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Λοιπον διαβαζω πολλα για το οτι ολες οι τουριστριες ειναι fake photos και οτι μπαζο η μια κομοδινο η αλλη αλλα βλεπω πως ολοι μας τις τιμαμε που και που :2funny:Η αληθεια ειναι πως εγω προσωπικα περπατωντας γοργα τα δευτερα "αντα" σε 2-3 που πηγα δεν εμεινα γιατι χαλαστηκα που δεν βρηκα αυτο που ειδα στο site,ομως σε δευτερη φαση σκεφτηκα πως ενα κοριτσι 20-26 χρονων για μενα θα ηταν ανανεωση και ετσι λεω να κατεβασω το πηχη λιγο. :think:Τι κι'αν δεν ειναι ακριβως το εικονιζομενο κοριτσι?Μπαινω,βλεπω και αν δε μ'αρεσει...μεταβολη και :cum:Παντως κασκαντεριλικια τυπου call-girls δε γουσταρω καθολου,ασε που οι περισσοτερες ειναι ολο "δε κανω αυτο, οχι εκεινο,αστο τ'αλλο".Ε,αντε μου στο...τι ηρθες εδω?Πεταμενα λεφτα.Με λιγη υπομονη και μερικες μεταβολες :2funny: θα πετυχω κανα μικρο γκαβλακι και θα  :knockinb: :rockon: :rockon:

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
mits1a9β πηγες σε andrea που ελεγες ?
Συναδελφε δε μπορεσα λογω φορτου εργασιας αλλα και απο τη κριτικη που διαβασα δεν μου'κανε κλικ τελικα :think:Αυτο το ρουμανακι που ηρθε τι σου λεει?Εκανα κονε και εμαθα οτι μενει καλαμαρια και συντομα θα μας βαλει και βιντεακι.

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
μπορει καποιος να βοηθησει για την εν λογο???
εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι ...μηπως υπαρχει καποια κριτικη και δεν την ειδα?
φιλε και εγω κοιταξα αλλα τζιφος :think:Λεω να παω αυριο να τη τσεκαρω,αυτο που λεμε "στριβειν δια της μεταβολης" :2funny:Που ξερεις μπορει να ειναι καμια καλουλα ;)Θα την παζαρεψω και λιγο και...

extreemplatinum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
15
Like
20
Πόντοι
231
φιλε και εγω κοιταξα αλλα τζιφος :think:Λεω να παω αυριο να τη τσεκαρω,αυτο που λεμε "στριβειν δια της μεταβολης" :2funny:Που ξερεις μπορει να ειναι καμια καλουλα ;)
επειδη εχει ξαναερθει η κυρια πιο παλια και ειμαι σιγουρος θα πρεπει να υπαρχει κατι εδω σιγουρα διοτι και παλιοτερα ηθελα να παω να την δω αλλα δεν εγινε η συναντηση ...τωρα οι παλιοτεροι μπορουν να βοηθησουν....

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
επειδη εχει ξαναερθει η κυρια πιο παλια και ειμαι σιγουρος θα πρεπει να υπαρχει κατι εδω σιγουρα διοτι και παλιοτερα ηθελα να παω να την δω αλλα δεν εγινε η συναντηση ...τωρα οι παλιοτεροι μπορουν να βοηθησουν....
Παντως μολις δωσει τηλ/νο εγω θα τη κλεισω για...τσεκ :sunglasses:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127

Παρόμοια θέματα