Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
και πως θα το τσεκαρεις αυτο βρε παιχτη? θα κοιταξεις να δεις αν τα υδραυλικα του χανουν ...λάδια?
:2funny: :2funny: :2funny:
Περιμένω να μου πείτε οτι δεν είναι... Λαρισαίος! Αγοράκι του συνεργείου μου μυρίζει...

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.131
Πόντοι
6.835
Σας έχω καλομάθει, Ηρωα! Κι όμως δεν πήγα!

Περιμένω να μου πείτε οτι δεν είναι... Λαρισαίος! Αγοράκι του συνεργείου μου μυρίζει...
Ποιος να παει ρε φιλε να τσεκαρει? Πες τον Τσεκο που πηγε στην Taly και εδω και δυο μερες γραφει κριτικη.

krokodilakias1

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ειμαι υποχρεωμενος να γραψω κριτικη κ δε το ξερα?????

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Να γουστάρεις να ενημερώσεις και τους υπόλοιπους δεν παίζει παίχτη?

krokodilakias1

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
E αδερφε κ να ενημερωσω κ να μην ενημερωσω το ιδιο ειναι μου φαινετε...δεν ηρθα για να σπασω τη κλικα του τρεζουρα του house of fun toy wing k toy fantoma.......

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
:d-spam:
E αδερφε κ να ενημερωσω κ να μην ενημερωσω το ιδιο ειναι μου φαινετε...δεν ηρθα για να σπασω τη κλικα του τρεζουρα του house of fun toy wing k toy fantoma.......
Δλδ ήρθες να μας σπάσεις τ' @@;  :think:
Για να ξέρουμε δηλαδίς...

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
ακου φιλε μου . ανεφερες 4 παιχτες απο εδω μεσα . εμενα δεν με ενδιαφερει εαν εχουν κλικα και ως τι οριζεις εσυ την <<κλικα>> . εμενα με ενδιαφερει οτι οι κριτικες που εχουν δημοσιευσει οι 3 απο τους προαναφερθεντες 4 , ειναι τοσο ακριβεις , που ειναι σαν να εχουν περιγραψει τις συναντησεις που εκανα εγω. οσες φορες εμπιστευτηκα την κριτικη τους και εχωσα χρημα σε κοριτσια που αξιολογησαν με θετικα σχολια , εμεινα 100% ευχαριστημενος . οκ , με τον 4ο της παρεας (η σειρα ειναι τυχαια ) εχω ενα θεματακι με τις κριτικες του , και δεν με εκφραζουν καθως διαπιστωσα οτι μαλλον εχουμε εκ διαμετρου αντιθετα γουστα , αλλα αυτο δεν σημαινει κατι

σκοπος του φορουμ δεν ειναι να κανω φιλους εδω μεσα , εαν ομως προκυψει να τακιμιασω με καποιον καλως να ορισει . σκοπος του φορουμ ειναι να μοιραστουν οι πληροφοριες σχετικα με τις επιδοσεις των κοριτσιων και κατα ποσο αξιζει η οχι να τις επισκεφτουν κι αλλοι . κι εφοσον οπως ειπα και πριν εγω διαπιστωσα πως τα γουστα μου βρισκονται σε σχεδον απολυτη ταυτιση με τις κριτικες που εχουν αφησει οι 3 απο τους προαναφερθεντες 4 , θα λαμβανω αρκετα σοβαρα υπ οψη τα γραπτα τους . το αν υπαρχει καποια αδιορατη <<κλικα >> οπως εσυ ανεφερες στον πραγματικο η τον φανταστικο κοσμο , δεν με ενδιαφερει και δεν θα με απασχολησει περισσοτερο.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Tασούλη εγώ σε μασατζίδικα και κωλόμπαρα τη βγάζω και εσχάτως σπίτι μου.Για τα ct τα γράφουν μια χαρά τα παλικάρια εδώ,διάβασε,γράψε,δες με ποιους ταιριάζεις στα γούστα,κάνε τον χαβαλέ σου κι όλα οκ.
Για τα περί κλίκας πάρτο αλλιώς θα βρεις,φιλικά στο λέω.

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
Η αναίδεια ταιριάζει στα νιάτα!  :tickedoff:
γιατι μου φαινεται οτι δεν ειναι νειατο αλλα καποιο κλωναρακι που εξαφανιστηκε εδω κ καιρο
και ξαναρχιζε παλι να μας τα ζαλιζει...? :think:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Eλα ρε η κλικα του  Μενιου ειναι και το φιλαρακι του ο Τασιος κλπ κλπ !!
Εγω φιλε Τασιε απλα ρωτησα εαν ειναι ξανθια η Καστανη η τυπισα τα υπολοιπα στα αρχιδια μου !!
Και γραφε οτι γουσταρεις εγω ειμαι μαζι σου !!! ;)

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Για τη Λάρισα Βραζιλίας Α-μπε-μπα-μπλόμ θα κάνουμε;  :think:

Αλεξ, σειρά σου είναι! Αφού δεν κινδυνεύεις κι απ' τα θηρία, ευκαιρία να δοκιμάσεις νέο αίμα!  ;)
Και δεν είσαι & στην κλίκα...  :jerking:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ο άλεξ είναι κλίκα με τον lalak στο House θρεντ(γι αυτό πήρε κι εμένα η μπάλα,for fun)

krokodilakias1

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαλακες (και το ρε μαλακες το λεω φιλικα εγκαρδια σα να μιλαω στους κολιτους μου)....κοροιδευομαστε μεταξυ μας?????προεδρε που καταλαβες οτι ειμαι ο ιδιος με το γκομενιο η εστω η κλικα αν δε σε καταλαβα????κ αληθεια...ποσα προφιλ εχεις...και αληθεια τι σχεση εχεις με τους διαχειριστες....κ αληθεια...δεν ειναι κλικα οι 3-4 που εχουν γινει μεντορες της ιστοριας αυτης???κ πολλα ευλογα ερωτηματα....εχω γαμησει σχεδον ολες της σιτιτουριστριες τραβιεμαι σε μασαντζιδικα στουντιο κ μπουρδελα του δεκαπενταευρου  20 χρονια τωρα,θα ειχα αγορασει δυο πολυκατοικιες τωρα και δε προκειτε να ξεσινεριστω μερικους writers που επειδη δε τους εκατσαν οι γκομενες-βιζιτες τσαμπα για μια κωλοκριτικη. κ απο την αλλη ακομη κ εκεινους που ανεβαζουν φωτογραφιες ερασιτεχνικες για μουναρες σα τη ταμαρα κ εκθιαζουν τη δουλεια τους τρεχουν οι ιδιοι απο πισω κ τους χαρακτηριζουν νταβαντζακους....τοτε ποιοσ λογος να γραψω???η μηπως ειναι αληθεια οτι δε γινονται αλχημιες στο site????????οποτε θα γραφω οποτε κ αν εχω ορεξη....κομπλεξικος δεν ειμαι....αλλα αντικειμενικα σεβασμος δεν υπαρχει σε ανθρωπους που θα επρεπε να υπαρχει...κ γω ανηκω σε αυτους γιατι εχετε πολυ δρομο μπροστα σας για να φτασετε τους αριθμους μου....

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
τον σεβασμο παιχτη τον κερδιζεις δεν στον χαριζει κανενας!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
αλλιως ασε μας στην μαλακια που μας δερνει και τραβα τον μοναχικο σου δρομο αλλου αφου οπως λες δεν εχεις λογο να γραφεις!

ή διαβαζε μας σιωπηλα...οπως προφανως κάνεις εδω και καιρο....τουλαχιστον μην προκαλεις, δε-γραφεις-που-δε-γραφεις !

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τασο οταν θα φτασουμε στο νουμερο να χτυπησουμε καμπανακι ?
Απλη ερωτηση !!!
Γραφε οτι κανεις κεφι εγω ειπαμε μαζι σου !!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom