dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 753
- Πόντοι
- 4.535
Μηπως την εκαναν μεχρι την μπουζου ολες μαζι ?
Λεω μηπως !!
Το μωρό στην φωτό-προφίλ σου μην πάθει τίποτα... Μια τέτοια χάθηκε ο κόσμος να φέρουν;
Μηπως την εκαναν μεχρι την μπουζου ολες μαζι ?
Λεω μηπως !!
Kαλομελέτα κι έρχεται! ;)Το μωρό στην φωτό-προφίλ σου μην πάθει τίποτα... Μια τέτοια χάθηκε ο κόσμος να φέρουν;
Tα αγγλάκια ξεσάλωσαν χτες Πρόεδρε στην πόλη,τελείωσαν οι βαρελίσιες από παντούεγω καλομελεταω νικη σημερα, και ολα τ'αλλα θα ερθουν με το καλο!!!
Kαλομελέτα κι έρχεται! ;)
εγω καλομελεταω νικη σημερα , και ολα τ'αλλα θα ερθουν με το καλο!!!
Εδω Θεσσαλονικη την επισκεφτηκες? Θα γραψεις κριτικη?οτι δεν ειναι ιδια σε ολες τις φωτο ισως????γιατι εγω εχω αντιθετη αποψη κατοπιν επισκεψεως μου!!!!!!!!!!!!
Aυτή η SANDRA που εμφανίσθηκε στην πόλη μας μάλλον ελεφαντάκι πρέπει να είναι, γιατί δεν δείχνει στις φωτο το κάτω μέρος...
Και το πανω που δειχνει δεν λεει πολλα.Aυτή η SANDRA που εμφανίσθηκε στην πόλη μας μάλλον ελεφαντάκι πρέπει να είναι, γιατί δεν δείχνει στις φωτο το κάτω μέρος...
Ωραιος !!Με τις νέες φωτογραφίες ούτε που την πήρα είδηση ποια είναι φίλε μου. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, μην πετάμε άσκοπα χρόνο και χρήμα. Και οι παντρεμένες που πάω μια χαρά...κοιλίτσες και παχακια έχουν, δεν θέλω άλλα.