Ωραιος !!
Παρών !!!
Ωραιος !!
Ok.... ;)Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Donna Belle φούσκωσε τα βυζιά της..
H κοιλιά μου!!!Ok.... ;)
Tην επόμενη φορά όλοι με οδοντογλυφίδες!!!!
Αφού δεν γαμιέται που δεν γαμιέται.....να τις ξεφουσκώσουμε τα "λαστιχα"!!!
Παίχτη ειλικρινά....Re paidia kamia plhroforia gia auto to kainourgio pou ksafnika anevhke sta merh mas ?
τελικα γυρισε ταινια στην Ελλαδα? ελεγε οτι ειχε γυρισματα...Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Donna Belle φούσκωσε τα βυζιά της..
την αλλη βδομαδα ερχονται τα δηλητηρια!!!....στις αγνωστες θα τρεχουμε τωρα?Παιχνιδόσπιτο, άστης μπύρες και τράβα για τσεκάρισμα!!!!
Σας έχω καλομάθει, Ηρωα! Κι όμως δεν πήγα!H Larissa ειναι μια γυναικα στα "μετρα" του Φτερουγα, μαλλον εχει παει ηδη...
Νέωψ, δεν τσιμπάω! :-*Θα έλεγα στον φτερούγα αλλα ξέρω ότι είναι μεγάλος άνθρωπος...... :-* :-* :-* :-*
Παίχτη ειλικρινά....
Αν αυτό είναι αληθινό θα πάρω το αεροπλάνο!!!!!
Παιχνιδόσπιτο, άστης μπύρες και τράβα για τσεκάρισμα!!!!
Θα έλεγα στον φτερούγα αλλα ξέρω ότι είναι μεγάλος άνθρωπος...... :-* :-* :-* :-*
Προεδρα εχεις οπλισει ειδη τα οπλα !!την αλλη βδομαδα ερχονται τα δηλητηρια!!!....στις αγνωστες θα τρεχουμε τωρα?
Οχι ρε Sandra & Larissa !!Daisy?Karina?
Ημουν έτοιμος να σου γράψω τα ίδια! Πάλι δεν κοιμήθηκες; ;)Οχι ρε Sandra & Larissa !!
Κανεις κατι ερωτησεις καμμια φορα !!!
Με ξενυχτάω να της φτιάχνω μακαρονάδες.Μη ρωτήσεις με τιΗμουν έτοιμος να σου γράψω τα ίδια! Πάλι δεν κοιμήθηκες; ;)
Σε σένα τα λέω, House...