Λες?Παντοφλα θα εφαγε!!
μπορει να ειναι πιο αγρια τα πργματα!
Λες?Παντοφλα θα εφαγε!!
Welcome Back alex
PS.
Μια παρένθεση αν και εκείνη δεν μου είπε ποιος ήταν ο αγαπούλης αλλά τον κατάλαβα κάποιες μέρες αργότερα από κάτι που μου είπε μιας και είναι και φίλος τρομάρα του! Μάλιστα τον ίδιο τον έχω ξανά τύχει σε αλλά δυο meeting να συνομιλεί με κοπέλες την ώρα που είχα ραντεβού, αν και την πρώτη φορά το βρήκα χαριτωμένο νομίζω τις επόμενες εκνευρίστηκα λίγο καθώς θέλω όταν συναντώ μια κοπέλα να ασχολειται αποκλειστικά με μένε όχι να μιλά με κάποιον άλλον στο φατσοβιβλιο! Έλεος παίχτη θα ζητώ την άδεια σου κάθε φορά που πάω να πηδηξω! Πάντως αντίθετα με μένα που είμαι φαρμακοψωλης και τις φαρμακώνω όταν τις πηδάω παίχτη εσύ πρέπει να είσαι γλυκοτσουτσουνος καθώς όλες σε ερωτεύονται!
αααααχασχαχαχαχαχαχαχα!
ειχα κατι δουλειες!
αν και ελεγα να βρεθω με μερικους παιχτες δεν προλαβα τελικα! ;)
σε λιγες μερες πάλι!
Αν δεν σας φτανει η κριτικη του φτερουγα ψαξτε για Michelle στο EG ή Mia! ;)Φτερούγα πες "αλέυρι".
Κοίτα ποια ξαναήρθε στη Θεσσαλονίκη
που'σαι εσυ? ρωτησα πριν για σενα...Ρε μανία σας έπιασε... παντόφλα και παντόφλα... ένας άνθρωπος δεν μπορεί να τρέξει για καμμιά δουλειά. Να έχει κανά φράγκο να ξοδεύει... πωπω τι είστε εσείς...
ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ???????? αντε...με το καλο!!!! και να κανεις και ΜΠΑΤΣΕΛΟΡ σωστο....αιντε!!!Λες?
Λες?
Ασε μας ρε Luc τους Alex γιατι μας γαμησες με την Alexa !!!
Ο Ουρανοξυστης......που κολλαει ρε Προεδρε? ;)
εμμμ...Ασε δεν τα καταλαβαινεις εσυ!!
Αν δεν σας φτανει η κριτικη του φτερουγα ψαξτε για Michelle στο EG ή Mia! ;)
Γιατί δε ρωτάς το luc, GFE!!! Δε σε καταλαβαίνω!Ασε δεν τα καταλαβαινεις εσυ!!
Mιά που μας έλειψες να μην το πάρω προσωπικά!