Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Και για  ξαναγυρίσουμε στο θέμα μας.... Σε λίγο ανεβαίνουν κριτικές για VANESSA και SINDY! Έγινε Duo αναγκαστικά αφού στο γραφείο δεν υπολόγισαν καλά τις ώρες που χρειαζόταν τα κορίτσια για να φτάσουν στο ντιζαινάτο χοτέλι!
Δεν πιστεύω α έχετε παραπονο από το Nikiforo... μολις καταθέτει..ανεβάζει κριτική (όχι σαν κάτι άλλους..)
ΥΓ: μεθαύριο πάει κι ο φούρναρης!!!
Παράθεση από την κριτική σου για Σίντυ....
"Να σημειωθεί ότι σε όλη τη διάρκεια της μάχης δεν αποχωρίστηκε το σουτιέν της (γιατί άραγε).."

Τι γιατί βρε Νικηφόρε?
Διότι εκτός από τον κώλο της, φιλάει για τον γκόμενό της και τα βυζιά της!!!!! :headbang: :headbang:
Και έτσι όπως το πάει μπορεί να κάνει και καμιά καταγγελία για βιασμό αν καταλάθος την πετύχουν τα φλόκια στο πρόσωπο!!!! :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Πες του φούρναρη μαζί με την μαρμελάδα να πάρει και βούτυρο όταν πάει!!!!
Δεν θα γαμήσει που δεν θα γαμήσει....να πάρει πρωινό τουλάχιστον!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

georgethes

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
0
απορω τι ασχολεισαι παραπανω...

GFE... δεν ασχολουμαι... η αληθεια ειναι οτι ειχα ασχοληθει και ειπα να να γνωστοποιησω τα αποτελεσματα μου για να μην ασχοληθει ΤΖΑΜΠΑ κι αλλος απο δω μεσα!

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316

Ρε σύ, Νικηφόρε, ζαλίστηκα λέμε!  :cheesy:
Ολ' αυτά που περιγράφεις ούτε σε 3ωρο δεν τα προλάβαινα!  :think:
(μην το πάρεις γι' αμφισβήτηση, αν έτσι περνάς καλά με γειά σου με χαρά σου!  ;) )

Και για  ξαναγυρίσουμε στο θέμα μας.... Σε λίγο ανεβαίνουν κριτικές για VANESSA και SINDY! Έγινε Duo αναγκαστικά αφού στο γραφείο δεν υπολόγισαν καλά τις ώρες που χρειαζόταν τα κορίτσια για να φτάσουν στο ντιζαινάτο χοτέλι!
Δεν πιστεύω α έχετε παραπονο από το Nikiforo... μολις καταθέτει..ανεβάζει κριτική (όχι σαν κάτι άλλους..)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Νικηφορε χαιρομαι και εγω που περασες καλα!
καποτε η φιλη της Nessa μου ειχε πει " Ι can fuck Vanessa, Vanessa cannot fuck me!" ;)
Την καλημερα μου! καλημερα αδελφι! ;) ;)

Και για  ξαναγυρίσουμε στο θέμα μας.... Σε λίγο ανεβαίνουν κριτικές για VANESSA και SINDY! Έγινε Duo αναγκαστικά αφού στο γραφείο δεν υπολόγισαν καλά τις ώρες που χρειαζόταν τα κορίτσια για να φτάσουν στο ντιζαινάτο χοτέλι!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Μπραβο Νικηφορε....και σ'ανωτερα!!
ΥΓ..Ο Φουρναρης θα ξερει απο κουλουρια, οποτε μην εχει υψηλες προσδοκιες!

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Μπραβο Νικηφορε....και σ'ανωτερα!!
ΥΓ..Ο Φουρναρης θα ξερει απο κουλουρια, οποτε μην εχει υψηλες προσδοκιες!
Εσένα εκεί το μυαλό σου!!!  :cheesy: Τελικά την Εβίτα δεν την πρόλαβες πάλι;  :think:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
βαλε μεχρι τρεις  :zfuck:  γιατι στις παραπανω καιγεσαι!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

franky

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Πάντως έστειλα μην σε αυτές του ladiestours και μου είπαν ότι κανουν λεσβιακό στο duo τους. Γιατί παλιότερα την είχα πατήσει!!! duo χωρίς να αγγίζονται. Αλλά δε ξέρω αν θα πάω, ανάλογα τα κέφια μου...

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Εσένα εκεί το μυαλό σου!!!  :cheesy: Τελικά την Εβίτα δεν την πρόλαβες πάλι;  :think:
ε ναι!!  :grin: :grin:
Οσο για Εβα, μιλησαμε στο τηλεφωνο πεμπτη και μου ειπε οτι μεχρι Σαββατο ειναι κλεισμενη!!! :headbang: :headbang:
Δευτερη φορα που δεν καθεται...τις προαλλες (θαρρω Νοεμβριο) πηγα στο ντιζαινατο στις 1 μεσημεριατικα στο ραντεβου μου, αλλα την ειχαν μπουζουριασει λιγο νωριτερα!!

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
ε ναι!!  :grin: :grin:
Οσο για Εβα, μιλησαμε στο τηλεφωνο πεμπτη και μου ειπε οτι μεχρι Σαββατο ειναι κλεισμενη!!! :headbang: :headbang:
Δευτερη φορα που δεν καθεται...τις προαλλες (θαρρω Νοεμβριο) πηγα στο ντιζαινατο στις 1 μεσημεριατικα στο ραντεβου μου, αλλα την ειχαν μπουζουριασει λιγο νωριτερα!!
ρε συ GFE μηπως ειναι γραφτο να την παρουμε μαζι ;) ;)

kranidi2001

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
2.007
Kamelia

Για τις παρταπανω μην ασχολειστε

Αυτη με το ονομα Καμελια κυκλοφορει και σαν εσκορτ στη Θεσσαλονικη με το ονομα Klara Cvetkova (βουλγαρα μαλλον???) ειχα βρει κινητο της, της εστειλα μυνημα που αν και παραδοθηκε απαντηση δεν πηρα.
Εχει και skype (Cvetkova Klara Thes) της εγραψα κι εκει, αλλα... σιωπη του χρυσοψαρου.

Σκέφτηκες μήπως σταμάτησε να δουλεύει  :think: Εμένα στις 11/12/10 μου απάντησε πάντως τα παρακάτω...
Hi,thank you.Sorry but I am not available,sorry.I have helt problems.If you are interested about a good girl look et my GF email her if you want
Kisses

geo_2007

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Κριτικές
5
Like
106
Πόντοι
1
απο οτι βλεπω μας ξαναρθε η gabi. απο την προηγουμενη φορα που την ειχα δει γενικα καλο gfe αλλα απο σωμα δε μου αρεσε ιδιαιτερα. οι φωτογραφιες γενικα ακριβεις

trantas

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια τιν καλησπερα μου.Εστειλα μνμ στιν γκαμπι και μου αρνηθηκε ραντεβου για σημερα λεσ να εφαγε παπα οτι ειμαι μπατσοσ?

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Λοιπόν στη Sindy πέρασα ζάχαρη κι ούτε στανιό έβαλα, ούτε τίποτα!

Καθαρόαιμο GFE, κορίτσι της διπλανής πόρτας με σωματάκι που θα θυμάμαι! Στο συντριβανάτο του β' γύρου με πήγε πολλά χρόνια πίσω!

Και μην παγαίνετε στα κορίτσια με το μυαλό στην πεθερά σας οι ώριμοι & στ' αφεντικό οι νιούτσικοι!

Χαμογελάστε! Ειν' αφροδισιακό!  ;)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Λοιπόν στη Sindy πέρασα ζάχαρη κι ούτε στανιό έβαλα, ούτε τίποτα!

Καθαρόαιμο GFE, κορίτσι της διπλανής πόρτας με σωματάκι που θα θυμάμαι! Στο συντριβανάτο του β' γύρου με πήγε πολλά χρόνια πίσω!

Και μην παγαίνετε στα κορίτσια με το μυαλό στην πεθερά σας οι ώριμοι & στ' αφεντικό οι νιούτσικοι!

Χαμογελάστε! Ειν' αφροδισιακό!  ;)
Ειδες που σε ξερω βρωμοσκυλο !!! ;)
Και αμα κατεβεις να δεις τι σου εχω βρει !!! :2funny: :2funny: :2funny:

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
ε ναι!!  :grin: :grin:
Εγώ σε πρόλαβα όμως!!!!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom