Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Πολη καλη φενεται αλλα δεν ψαχνω κατι σε αφεντρα αλλα σε σκλαβα
Αυτη και τα δυο κανει!
Πολη καλη φενεται αλλα δεν ψαχνω κατι σε αφεντρα αλλα σε σκλαβα
ΟΚ ρε παιδιά,με πείσατε, μου έφυγαν οι αμφιβολίες Θα περιμένωναι ρε φιλε...καλα σου λεει ο Θαλης...τι σημαδια βελτιωσης???!!!
εδω θα σκασεις 250 και ψαχνεις σημαδια?
αυτο φωναζουμε δω...σε αυτα τα λεφτα η γκομενα πρεπει να ειναι σουπερ...και σε εμφανιση, και σε σερβις και σε ψυχολογια και παντου!!!
Απο βδομαδα σκανε αξιολογα κομματια...δες στο ε/ν...κανε κρατει!
"Ηξεις αφήξεις ουκ..." τα λέει για μένα ο Φαντομάς σ' αυτή την περίπτωση, οπότε η φαγούρα παραμένει...ανεβηκε ενδιαφερουσα κριτικη απο Φαντομα...
το λεω γιατι η κοπελια αυτη ανεβαινει εδω!
Ναι βέβαια...μου έλειψε!Φτερούγα πες "αλέυρι".
Κοίτα ποια ξαναήρθε στη Θεσσαλονίκη
Ρε Φτερούγα εσύ μια χαρά θα περάσεις με το Φαμπερζέ!!!!"Ηξεις αφήξεις ουκ..." τα λέει για μένα ο Φαντομάς σ' αυτή την περίπτωση, οπότε η φαγούρα παραμένει...
Καλύτερα Παιχνιδόσπιτο!!!!Kαλημέρα Πρόεδρε του βορρά,πολύ ησυχία τελευταία
Ρε Φτερούγα εσύ μια χαρά θα περάσεις με το Φαμπερζέ!!!!
Απλώς μερικοί από εμάς, είμαστε κακομαθημένοι!!!!
Τις καλημέρες μου και καλή εβδομάδα!!!
εδω η εβα δεν ειχε κενο για πλακα, και ουδεις εγραψε εδω μεσα!!!Kαλημέρα Πρόεδρε του βορρά,πολύ ησυχία τελευταία
Το Ευάκι έχει πελατολόγιο μεγάλο και μέλη από κυρίως και απ έξω αλλά κυρίως από δω(και φίλοι-γνωστοί μελών εδώ)εδω η εβα δεν ειχε κενο για πλακα, και ουδεις εγραψε εδω μεσα!!!
τι διαολο?
ολοι απ'εξω ηταν ?
κι εσυ μας ελεγες νεα-βιτρινας....αλλα τελευταια σιωπη...Το Ευάκι έχει πελατολόγιο μεγάλο και μέλη από κυρίως και απ έξω αλλά κυρίως από δω(και φίλοι-γνωστοί μελών εδώ)
Στα κωλόμπαρα κι αυτός,μαζί μουκι εσυ μας ελεγες νεα-βιτρινας....αλλα τελευταια σιωπη...
ο δοκιμαζο που ειναι?
Στα κωλόμπαρα κι αυτός,μαζί μου