Επισκέπτης
Η προσωπική εμπειρία που λες, δεν αναφέρεται καθόλου στο σχόλιο σου, παρά μόνο κράζεις αυτούς που κάνουν τα ίδια....Mα μικρε δεν εχεις παρατηρηση ολα αυτα τα χρονια οτι οταν βγαζω ενα συμπερασμα εδω μεσα και το γραφω για το οτιδηποτε απο το αν γαμιεται καλα μια Τουριστρια εως το οτι μας δινουν στον επομενο το εχω κανει εγω συνηθως το πρωτο βημα !!!
Με αλλα λογια εγω εχω κανει την μαλακια και αφου εφαγα τα μουτρα μου προσπαθω να προστατεψω τους υπολοιπους να μην κανουν την ιδια !!!
Αν το ξεκατίνιασμα γίνεται με pm, ναι ξεκατινιάστικα με τον alohaaaaa για κάτι που εκείνος ξεκίνησε και το ξέρεις πολύ καλά. Tώρα πως εσύ έμαθες για τα pm μου στον alohaaaaa, μάλλον άλλη είναι η κατίνα του site που ήρθε και σου κλάφτηκε...Εσυ ομως μαλλον δεν ενδιαφερεσαι απο οτι φαινετε για αυτο το μονο που σε ενδιαφερει ειναι να ξεκατινιαζεσαι με τον καθενα και να βγαζεις προσωπικα δεδομενα λες και ενδιαφερουν κανεναν !!!
Το ιδιο δεν εκανες με τον alohaaaaaaa και σε πηγαν για banaki οπως ο ιδιος λες αρων αρων !!!
Μεχρι και η Πουτανα που λες σε ειχε παρει χαμπαρι !!!
Ούτε εγώ έχω καμία διάθεση να το συνεχίσουμε, αλλά αν πιστεύεις ότι ξανάνοιξα τον λογαριασμό μου χθες το βράδι για να σου απαντήσω σε ένα σχόλιο που θα έγραφες σήμερα το μεσημέρι....τι να πω....δεν έχω λόγια... μάλλον είμαι ο Κάλχας...Ακου να δεις εγω δεν ειμαι ουτε αφελης ουτε κομπλεξικος για να συνεχισω αυτη την αντιπαραθεση !!!
Εγραψα αυτα που πιστευα οτι επρεπε να γραψω και δεν αναφερθηκα σε κανεναν προσωπικα ουτε φωτογραφισα κανεναν !!
Εσυ φιλε μιας και απο οτι φαινετε εχεις την μυγα μυγιαστηκες και τσιμπησες σε σημειο που ξανανοιξες καινουριο λογ/σμο για πιο λογο για να μπης και να μου την πεις !!!
Κανε μου την χαρη Γιωργακη εαν ειναι δυνατον !!!
Αντε καλο σου βραδυ !!! ;)
Καλό βράδι και σε σένα!