Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

papaki74

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Για να ειμαι ειλικρινης φιλε μου, όχι!!!
Σε αυτες τις πρωτοκλασσατες γινεται χαμος γενικως, και φανταζει αστειο να ζητησει κανεις σκοντο οταν δεν βρισκεις καν ωρα να πας!!!
Σε αλλες βητα ομως, ναι...το σκοντο επιβαλλεται!!!
πάντως κάποιος άρχοντας έκλεισε σαββατοκύριακο με Μαρτίνα.
Μπράβο του!!!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
πάντως κάποιος άρχοντας έκλεισε σαββατοκύριακο με Μαρτίνα.
Μπράβο του!!!
εχει "φτερα" ο αρχοντας???  :grin:
θα ψαχνουν μαλλον για σπιτι, να 'νοιξουν σπιτικό!!...μη παει ο νους σας στο πονηρο!!!
:2funny: :2funny:

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
εχει "φτερα" ο αρχοντας???  :grin:
θα ψαχνουν μαλλον για σπιτι, να 'νοιξουν σπιτικό!!...μη παει ο νους σας στο πονηρο!!!
:2funny: :2funny:

Ρε παιδί μου, καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα! Τι είστε εσείς ρεεε;;;  :2funny: :2funny: :2funny:

korkonas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
βρε μπας και ο κορκονας περασε την νυχτα στο στρουμφοχωριο?

loipon GFE den thn perasa sto stroumfoxwro.phga telika alla xsenerwsa re pousth mou entelws petamena lefta h gomena apo emfanish les kai evlepa touristria gomena g kathgoris pou thn phdousa sourwmenos meta thn douleia ston platamwna..de mporw na pw kalh sumerifora alla einai ligo ahdia h gomena..me to pou eida trixa sto koulouri xsenerwsa apisteuta...de phgaina kalutera vardarh sta mpourdela kai pio liga lefta 8a edina kai 8a to euxaristiomouna..a kai na pw kai to exshs sto vardarh pou phga shmera na xsempoukwsei to filaraki mou eixe ena toumpano sto ladies to mpourdelo ka8ws kai sto erws 16 sta studio thn natasa...AAA manari..sorry gia ta greeklish alla viazomai

korkonas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον για να ξερετε η γκομενα δε λεει μια την ειδα και ξενερωσα απιστευτα δε ειχε παθος η κατασταση δε μπορω απευθειασ βουρ καποτα και γαμησι τι ειναι το εργαλιο τρομπα για να σηκω8ει μονομιας δωσε κανα γλωσσοφυλο ρε μαναρι οπως μπαινω να φουντωσω λιγο κανε κανα ναζι..οσο για την claudia  μου λεει η αλικη αυριο 8α ερ8ει και καλα αλλα μαλλον 8α βγει και θα συνεχισει την δουλεια της..8α δειξει :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Με την ελπιδα μειναμε αλλα τελικα δεν ακουσες !!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Γιατί σπέρνεις τον πανικό δεν μπορώ να καταλάβω!
Κανείς πελάτης δεν κινδυνεύει σε normal συνθήκες! Για τους νταβατζήδες στα παπ...α μας!

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
καλησπέρα φίλε GFΕ,
γράφεις προηγουμένως ότι πρέπει να ζητάμε σκόντο...πιστεύεις ότι μπορώ να το ζητήσω αυτό στην μαρτίνα?
Μπορείς... αν έχεις χρόνο για χάσιμο!  :grin:

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Συναγωνιστή GFE καλά κάνουν και σου την πέφτουν σε πιο πάνω post. Να τα ξαναπούμε: ο Κorkonas μπορεί να πέρασε τη νύχτα στο στρουμφοχωριό μόνο άμα τον τσάκωσαν ν' ανοίγει κανένα περίπτερο με λοστό. Δεν σε συλλαμβάνουν αν πας να πηδήξεις σε ξενοδοχείο. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Το νοικιασμένο δωμάτιο του ξενοδοχείου είναι ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ χώρος και δεν μπορεί να "εισβάλει" κανείς και να σε τσακώσει με παντελόνια κατεβασμένα. Όσες πιάνουν, τις πιάνουν γιατί εμφανίζεται αστυνομικός ως πελάτης με προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Ο πελάτης στην Ελλάδα δεν διώκεται. Όποιος έχει αντιρρήσεις ή τα ξέρει καλύτερα -δεν είμαι νομικός-εδω θα είμαστε να τα κουβεντιάσουμε.

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Συναγωνιστή GFE καλά κάνουν και σου την πέφτουν σε πιο πάνω post. Να τα ξαναπούμε: ο Κorkonas μπορεί να πέρασε τη νύχτα στο στρουμφοχωριό μόνο άμα τον τσάκωσαν ν' ανοίγει κανένα περίπτερο με λοστό. Δεν σε συλλαμβάνουν αν πας να πηδήξεις σε ξενοδοχείο. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Το νοικιασμένο δωμάτιο του ξενοδοχείου είναι ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ χώρος και δεν μπορεί να "εισβάλει" κανείς και να σε τσακώσει με παντελόνια κατεβασμένα. Όσες πιάνουν, τις πιάνουν γιατί εμφανίζεται αστυνομικός ως πελάτης με προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Ο πελάτης στην Ελλάδα δεν διώκεται. Όποιος έχει αντιρρήσεις ή τα ξέρει καλύτερα -δεν είμαι νομικός-εδω θα είμαστε να τα κουβεντιάσουμε.
τα γνωριζω βρε....πλακα εκανα!
απλα δεν εδωσε αναφορα το παιδι το βραδυ οπως υποσχεθηκε και το συσχετισα "ποιητική αδεία" με το χωριο!!

NIKIFOROS

Μέγας
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Κριτικές
85
Like
765
Πόντοι
3.980
Φίλε φτερούγα μόλις γύρισα από τη δικιά σου! Ήρθε λέει να κάνει bachelor πριν το ευτυχές γεγονός με τα γκαρντάσια! Ωστόσο δεν έφυγα χαμογελαστός.... Ίσως και να είμαι ο πρώτος που θα πω κάτι άσχημο για τη Μαρτίνα. Από την ώρα που μπήκα άρχισε η ανάκριση (φοβάται τα στρουμφάκια). Μέχρι που σκέφτεται να ζητάει ταυτότητα ή επαγγελματική κάρτα από τον πελάτη....!!! Παιδιά βουρ για το φωτογράφο γιατί οι επαγγελματικές κάρτες που εννοεί το κορίτσι έχουν και φωτογραφία στο εξωτερικό... Τεσπα, πολύ αγχωμένο το Μαρτινάκι, φιλότιμη και υγρή πίπα, δεν καθόταν πολύ ώρα στο αγαπημένο 69, δεν έδειχνε πολύ πρόθυμη για δακτύλιασμα, πολύ μπλαμπλα στο σοσιαλ time και όταν έφυγα μου στειλε μνμ για συγγνώμη. Ρε συ Μαρτινάκι ίσιωσέ το το μαλλί... αυτό το μπουκλέ ΔΕ ΣΟΥ ΠΑΕΙ! Αυτά τα ολίγα και αύριο αναφορά από κουμπάρο (φούρναρη) ο οποίος θέλει να κάνει κι αυτός αυτοψία, μήπως και είναι πιο χαλαρή.
ΥΓ. ΦτΕΡΟΥΓΑΑΑ καλό ξεπάτωμα.....

pescatore

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
0
Η Claudia-Αngelika από ότι ξέρω πάντως δουλεύει κανονικά. Έκλεισα και ένα διωράκι για αύριο μιά και θα είμαι περαστικός από Θεσσαλονίκη. Το μόνο που με χαλάει είναι πως θα μπω μέσα στην πόλη μεσημεριάτικα. Όσο μου άρεσε η Θεσσαλονίκη πριν πολλά χρόνια σαν φοιτητής τώρα ούτε που θέλω να περνά από μέσα ρε γμτ..

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Η Claudia-Αngelika από ότι ξέρω πάντως δουλεύει κανονικά. Έκλεισα και ένα διωράκι για αύριο μιά και θα είμαι περαστικός από Θεσσαλονίκη. Το μόνο που με χαλάει είναι πως θα μπω μέσα στην πόλη μεσημεριάτικα. Όσο μου άρεσε η Θεσσαλονίκη πριν πολλά χρόνια σαν φοιτητής τώρα ούτε που θέλω να περνά από μέσα ρε γμτ..
Μα γιατι το λες αυτο?...τωρα εχουμε το πιο συγχρονο Μετρό της Ευρωπης..... :headbang: :headbang:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom