House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Φτου γμτ πάτησα κατά λάθος το πρώτο λινκ
Καλά να πάθεις!!!!Φτου γμτ πάτησα κατά λάθος το πρώτο λινκ
Τώρα πάω για κανά διπλόΚαλά να πάθεις!!!!
Τουλάχιστον είσαι φαγωμένος?
και το ονομα αυτης????Κόψτε τις μαλακίεεεεες.....
Κάντε οικονομίααααα.........
Υ.Γ.Να ανέβω λες?
και το ονομα αυτης????
Μην και δεν το μαρτυρήσεις εσύ!!!! > >Φαινόμενο. Για μένα το ultimate των συνευρέσεών μου με έσκορτς μέχρι σήμερα!
Να μη πω των συνευρέσεών μου γενικά.
Μην και δεν το μαρτυρήσεις εσύ!!!! > >
Αρτέμη σε λένε?
Φαινόμενο. Για μένα το ultimate των συνευρέσεών μου με έσκορτς μέχρι σήμερα!
Να μη πω των συνευρέσεών μου γενικά.
Μην υπερβαλεις πιλοτε!!! Υπαρχουν και καλυτερα, χωρις να θελω να υποτιμησω την κοπελα!! :-* :-*
κι ερχονται εδω, στην Θεσσαλονικη αυτα τα καλυτερα?? αυτο ειναι ενα θεματακι....Μην υπερβαλεις πιλοτε!!! Υπαρχουν και καλυτερα, χωρις να θελω να υποτιμησω την κοπελα!! :-* :-*
Η Claudia-Αngelika από ότι ξέρω πάντως δουλεύει κανονικά. Έκλεισα και ένα διωράκι για αύριο ...
κι ερχονται εδω, στην Θεσσαλονικη αυτα τα καλυτερα?? αυτο ειναι ενα θεματακι....
τον αλλον μήνα?Αφού όλο το παιχνίδι θα γίνεται εκεί επάνω, τον άλλο μήνα!!!!!
αχχχ...εχετε διδυμο γκανιαν κατω...Daisy/Karina...και γκρινιαζετε?Προεδρε, δυστυχως φοβαμαι οτι ουτε στην Αθηνα θα ερχονται πλεων. Ολο σαβουρα μας σερβιρουν, και εμεις παμε σαν προβατα!!
Το φαντάζομαι, όμως αναφερόμουν στις δικές μου συνευρέσεις και μάλιστα έγραψα "μέχρι σήμερα" γιατί δεν μπορώ να ξέρω τι κελεπούρι μπορεί να μου κάτσει αύριο. Όμως αυτό που έγραψα είναι και ακριβές και αληθές. Και πρόσεξε, δεν μιλάω για εμφάνιση, αυτό είναι υποκειμενικό, μιλάω για την εμπειρία της συνεύρεσης αυτής καθαυτής. Για δε τα "καλύτερα", πάσα πληροφορία δεκτή και μάλιστα μετά χαράς!
αχχχ...εχετε διδυμο γκανιαν κατω...Daisy/Karina...και γκρινιαζετε?
Εδω ειπαμε...μονο _ΕU, και μερικες πανακριβες ιντι
Θα σας βαλω ενα που σας ξεφυγε με την κριση στην Αθηνα τον Απριλιο!!! Χαθηκαν οι κασκαντερ και χασαμε ολοι, μεχρι που το πετυχα προσφατα.
Έ, δεν μας λες κι εμάς λοιπόν, μπας και ξεστραβωθούμε. Είπαμε, πάσα πληροφορία δεκτή μετά χαράς!