GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
βρε μπας και ο κορκονας περασε την νυχτα στο στρουμφοχωριο?Λάθος κάνεις wings. ο Tres έγραψε " God Help us korkonas!!!! "
βρε μπας και ο κορκονας περασε την νυχτα στο στρουμφοχωριο?Λάθος κάνεις wings. ο Tres έγραψε " God Help us korkonas!!!! "
Καλά σου λένε ο Geopa και ο Tres. Πιο πιθανό είναι να δείς στην πόρτα το avatar του Geo παρά αυτή στις φωτογραφίεςΕγώ σου λέω να μην το πάρεις το κορίτσι!!!!!
Άστο καλύτερα και φύλαξε τα λεφτουδάκια σου!!!!
Ελπίζω να ακούσεις......
ε πες μας και τον λογο ντε....!!!Εγώ σου λέω να μην το πάρεις το κορίτσι!!!!!
Άστο καλύτερα και φύλαξε τα λεφτουδάκια σου!!!!
Ελπίζω να ακούσεις......
Πάρε και τον λόγο!!!!ε πες μας και τον λογο ντε....!!!
Και εγω και ας μην τρωει το ιδιο φαι δευτερη φορα οπως λεει !!!Πάρε και τον λόγο!!!!
Ο παίχτης είναι εγκυρότατος και τον εμπιστεύομαι!!!!!
για αποφυγη παρεξηγησεων ξερουμε με βεβαιοτητα αν μπουζουριασαν τη ψηλη τσεχα η την πολυ ψηλη...?Eμενα δεν μου αρεσε Παιχτες η ψηλη καθολου και νομιζω οτι δεν χασατε τιποτα !!!
Τωρα βεβαια γουστα ειναι αυτα !!!
κι εγω αυτην την απορια ειχα κι εχω....η ηλικια δεν βοηθαει...για αποφυγη παρεξηγησεων ξερουμε με βεβαιοτητα αν μπουζουριασαν τη ψηλη τσεχα η την πολυ ψηλη...?
Πάρε και τον λόγο!!!!
Ο παίχτης είναι εγκυρότατος και τον εμπιστεύομαι!!!!!
καλησπέρα φίλε GFΕ,
Το φανταστηκα, ολη μερα κλειστο χτες το κινητο...Η Top Claudia πέρασε ένα ρομαντικό 24ώρο με τα στρουμφάκια
Τα ίδια λέμε όλοι εδώ μέσα. Και μάλιστα πολύ καιρό πριν. Ο Παπ δήλωσε σήμερα ότι δεν θα είναι υποψήφιος για δήμαρχος. Μάλλον βλέπει κατά Περιφέρεια μεριά...Με Ψωμιάδη και Άνθιμο αυτή η πόλη δεν πρόκειται να δει προκοπή...γενικώς
Τα ίδια λέμε όλοι εδώ μέσα. Και μάλιστα πολύ καιρό πριν. Ο Παπ δήλωσε σήμερα ότι δεν θα είναι υποψήφιος για δήμαρχος. Μάλλον βλέπει κατά Περιφέρεια μεριά...
Για να ειμαι ειλικρινης φιλε μου, όχι!!!καλησπέρα φίλε GFΕ,
γράφεις προηγουμένως ότι πρέπει να ζητάμε σκόντο...πιστεύεις ότι μπορώ να το ζητήσω αυτό στην μαρτίνα?
Τα ίδια λέμε όλοι εδώ μέσα. Και μάλιστα πολύ καιρό πριν. Ο Παπ δήλωσε σήμερα ότι δεν θα είναι υποψήφιος για δήμαρχος. Μάλλον βλέπει κατά Περιφέρεια μεριά...