Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Professoras

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2018
Κριτικές
11
Like
1.034
Πόντοι
1.011
Ναι, αλλά η τύπισσα δεν πληρώνει καλά...άκου 50 μόνο,τι μας πέρασες μωρή;  >:(
Κι αυτή όλα δικά της τα θέλει! :uglystupid:
Πες της με 50 μόνο incall, μισή ώρα, χωρίς cim/cif, πίπα με καπότα και γυμνό μόνο αν έχει ξυρισμένο μουστάκι.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Εξαφανίστηκε και η Zara SF .....

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
θα φοβόμαστε να γράψουμε καλό λόγο για κάποια ....

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Εγώ της ζήτησα ένα 100άρι αλλά δεν δίνει λέει πάνω από 50  :dunno:

140 την ωρα χρεωνει η σαυρα απο την γεωργια, εμ στο πυρφορισταν οτι της κατεβει η κουτρα της καθεμιας ζηταει  :headbang:

στην τιφλιδα με 15 ευρω γαμιεται

sackatack2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
423
Πόντοι
301
Και εξηγούμε...

Να θέλεις να γαμησεις σε αυτήν την πόλη και να μην μπορείς
Ημαρτον δλδ
Οκ θέλω να γαμήσω θα πληρώσω (λέω) πάω βούρ για τα ακριβά Αλέξα ή Νεφέλη λέω αλλά η πρώτη πιασμένη τις ώρες που μπορώ και η δεύτερη εκτός "λειτουργίας" οπότε:

1) Δεν πάω Ιρίνα λέω αφού ωραίο καυλακι φαίνεται είναι και μικρό ... Τηλ. Οκ πάω οτελ -δωματιο βλέπω ένα μικρό με σπυράκια φουλ στο πρόσωπο και με διάθεση για σεξ όσο και το κομοδίνο απο όπου πήρε το κινητό της και άρχισε να παίζει μαζί του ΜΗ δίνοντας μου σημασία. Σκέφτομαι θα ντρέπεται δεν μπορεί και περιμένω... αλλά τζιφος ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ της λέω και φεύγω. Στα παπάρια μου τέτοιο μουνι γαμαω και σε τσάρκα στην παραλία σιγά που θα το πληρώσω και ένα σκασμο λευτα.
2) δεν παίρνω λέω μία καβαντζα να την επισκεφτώ στο σπιτάκι της να μου τονε γιαλισει ... τζιφος και εδώ δεν έπαιξε φάση τελικά λόγω τεχνικών δυσκολιών.
3) θα πάω πιάτσες λέω ... γυρνάω από εδώ και από εκεί ψόφια πράγματα(ήταν και νωρίς) βλέπω ένα καινούργιο μελαχρινό αγ. Π. 20€ μόνο bjob μου λέει, έχεις περίοδο την ρωτάω και βλέπω την κοιλιά της (έγκυος πρέπεινα ήταν) άντε γειά λέω.
4)Να πάω μπου. και στούντιο δεν είναι η φάση μου αλλά έλα που τρωγομαι... πάω γινότανε χαμός από κόσμο που έμπαινε και έβγαινε από τα σπίτια... Άκυρο κατευθείαν.
5) θα πάω σπίτι λέω να ψήσω την γυναίκα μου πέρασε η ώρα θα γυρίσει κιόλας... Σερακτιλ τέλος δεν πιάνει πουθενά. Κουρασμένη και αδιάφορη επί του θέματος .

Πάλι με το πουλί στο χέρι μείνανε πατριώτες
Αν θα βγάλω γκόμενα θα είναι και πουτανα γιατί μόνο έτσι θα φχαριστηθω

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Μιά και δεν μπορούμε να  :takethis: ας απολαύσουμε την κριτική του παίκτη που την πήρε και ενθουσιάστηκε  :rolleyes:
Θα ευθυμήσουμε και θα κάνουμε καλό ύπνο...  :2funny:

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.406
Πόντοι
33.818

Το iq των νταβάδων δεν είναι ικανό να παράξει αρκετή ενέργεια ούτε για να ανάψει μια τοστιέρα... Σήμερα ανέβηκε προφίλ, σήμερα γράφτηκε ο πελάτης, σήμερα την πήδηξε, σήμερα ανέβηκε κριτική...

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596

Το iq των νταβάδων δεν είναι ικανό να παράξει αρκετή ενέργεια ούτε για να ανάψει μια τοστιέρα... Σήμερα ανέβηκε προφίλ, σήμερα γράφτηκε ο πελάτης, σήμερα την πήδηξε, σήμερα ανέβηκε κριτική...
Και μάλιστα την πήρε δεύτερη φορά...  :uglystupid:

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36

Τσακάλι είσαι ρε....

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Και εξηγούμε...

Να θέλεις να γαμησεις σε αυτήν την πόλη και να μην μπορείς
Ημαρτον δλδ
Οκ θέλω να γαμήσω θα πληρώσω (λέω) πάω βούρ για τα ακριβά Αλέξα ή Νεφέλη λέω αλλά η πρώτη πιασμένη τις ώρες που μπορώ και η δεύτερη εκτός "λειτουργίας" οπότε:

1) Δεν πάω Ιρίνα λέω αφού ωραίο καυλακι φαίνεται είναι και μικρό ... Τηλ. Οκ πάω οτελ -δωματιο βλέπω ένα μικρό με σπυράκια φουλ στο πρόσωπο και με διάθεση για σεξ όσο και το κομοδίνο απο όπου πήρε το κινητό της και άρχισε να παίζει μαζί του ΜΗ δίνοντας μου σημασία. Σκέφτομαι θα ντρέπεται δεν μπορεί και περιμένω... αλλά τζιφος ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ της λέω και φεύγω. Στα παπάρια μου τέτοιο μουνι γαμαω και σε τσάρκα στην παραλία σιγά που θα το πληρώσω και ένα σκασμο λευτα.
2) δεν παίρνω λέω μία καβαντζα να την επισκεφτώ στο σπιτάκι της να μου τονε γιαλισει ... τζιφος και εδώ δεν έπαιξε φάση τελικά λόγω τεχνικών δυσκολιών.
3) θα πάω πιάτσες λέω ... γυρνάω από εδώ και από εκεί ψόφια πράγματα(ήταν και νωρίς) βλέπω ένα καινούργιο μελαχρινό αγ. Π. 20€ μόνο bjob μου λέει, έχεις περίοδο την ρωτάω και βλέπω την κοιλιά της (έγκυος πρέπεινα ήταν) άντε γειά λέω.
4)Να πάω μπου. και στούντιο δεν είναι η φάση μου αλλά έλα που τρωγομαι... πάω γινότανε χαμός από κόσμο που έμπαινε και έβγαινε από τα σπίτια... Άκυρο κατευθείαν.
5) θα πάω σπίτι λέω να ψήσω την γυναίκα μου πέρασε η ώρα θα γυρίσει κιόλας... Σερακτιλ τέλος δεν πιάνει πουθενά. Κουρασμένη και αδιάφορη επί του θέματος .

Πάλι με το πουλί στο χέρι μείνανε πατριώτες
Αν θα βγάλω γκόμενα θα είναι και πουτανα γιατί μόνο έτσι θα φχαριστηθω

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Μετά περιμένετε να πέσουν οι τιμές ...εδώ ο σύντροφος πήγε να πληρώσει να γαμήσει και δεν έβγαλε άκρη ούτε με αυτήν που πληρώνει μια ζωή (την σύζυγο)....αυτήν την παλαβομάρα πληρώνουμε να παρακάμψουμε και όχι το μουνί  ....και πάλι....

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.108
Πόντοι
34.538

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817

sackatack2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
423
Πόντοι
301
Μετά περιμένετε να πέσουν οι τιμές ...εδώ ο σύντροφος πήγε να πληρώσει να γαμήσει και δεν έβγαλε άκρη ούτε με αυτήν που πληρώνει μια ζωή (την σύζυγο)....αυτήν την παλαβομάρα πληρώνουμε να παρακάμψουμε και όχι το μουνί  ....και πάλι....

Βασικά Κώστα μου έγινε η δουλειά πιό αργά αλλά άξιζε τον κόπο.
Η ρουτίνα σκότωνει το σεξ στο ζευγάρι​ κάποια στιγμή δεν το αποφεύγεις, και ο μόνος λόγος που πάω να πληρώσω είναι για να έχω όρεξη ξανά με την σύζυγό μου.

Τουλάχιστον έτσι πιστεύω γιατί ακόμα δοκιμή κάνω.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Βασικά Κώστα μου έγινε η δουλειά πιό αργά αλλά άξιζε τον κόπο.
Η ρουτίνα σκότωνει το σεξ στο ζευγάρι​ κάποια στιγμή δεν το αποφεύγεις, και ο μόνος λόγος που πάω να πληρώσω είναι για να έχω όρεξη ξανά με την σύζυγό μου.

Τουλάχιστον έτσι πιστεύω γιατί ακόμα δοκιμή κάνω.
φίλε γενικό σχόλιο ήταν , όχι προσωπικό...ζήσε και κάνε την ζωή σου όπως γουστάρεις ...

hobit13

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
226
Πόντοι
1
μαγκες καλησπερα προς αεροδρομιο παιζει τιποτα γτ ανεβαινω συχνα για δουλεια εκει προς περαια?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom