sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Ναι, αλλά η τύπισσα δεν πληρώνει καλά...άκου 50 μόνο,τι μας πέρασες μωρή; >Για πρόγραμμα ωριαίο;
Ναι, αλλά η τύπισσα δεν πληρώνει καλά...άκου 50 μόνο,τι μας πέρασες μωρή; >Για πρόγραμμα ωριαίο;
Κι αυτή όλα δικά της τα θέλει!Ναι, αλλά η τύπισσα δεν πληρώνει καλά...άκου 50 μόνο,τι μας πέρασες μωρή; >
Κι αυτή όλα δικά της τα θέλει!
Πες της με 50 μόνο incall, μισή ώρα, χωρίς cim/cif, πίπα με καπότα και γυμνό μόνο αν έχει ξυρισμένο μουστάκι.
Εγώ της ζήτησα ένα 100άρι αλλά δεν δίνει λέει πάνω από 50
Και μάλιστα την πήρε δεύτερη φορά...
Το iq των νταβάδων δεν είναι ικανό να παράξει αρκετή ενέργεια ούτε για να ανάψει μια τοστιέρα... Σήμερα ανέβηκε προφίλ, σήμερα γράφτηκε ο πελάτης, σήμερα την πήδηξε, σήμερα ανέβηκε κριτική...
Τσακάλι είσαι ρε....
Το iq των νταβάδων δεν είναι ικανό να παράξει αρκετή ενέργεια ούτε για να ανάψει μια τοστιέρα... Σήμερα ανέβηκε προφίλ, σήμερα γράφτηκε ο πελάτης, σήμερα την πήδηξε, σήμερα ανέβηκε κριτική...
Μετά περιμένετε να πέσουν οι τιμές ...εδώ ο σύντροφος πήγε να πληρώσει να γαμήσει και δεν έβγαλε άκρη ούτε με αυτήν που πληρώνει μια ζωή (την σύζυγο)....αυτήν την παλαβομάρα πληρώνουμε να παρακάμψουμε και όχι το μουνί ....και πάλι....Και εξηγούμε...
Να θέλεις να γαμησεις σε αυτήν την πόλη και να μην μπορείς
Ημαρτον δλδ
Οκ θέλω να γαμήσω θα πληρώσω (λέω) πάω βούρ για τα ακριβά Αλέξα ή Νεφέλη λέω αλλά η πρώτη πιασμένη τις ώρες που μπορώ και η δεύτερη εκτός "λειτουργίας" οπότε:
1) Δεν πάω Ιρίνα λέω αφού ωραίο καυλακι φαίνεται είναι και μικρό ... Τηλ. Οκ πάω οτελ -δωματιο βλέπω ένα μικρό με σπυράκια φουλ στο πρόσωπο και με διάθεση για σεξ όσο και το κομοδίνο απο όπου πήρε το κινητό της και άρχισε να παίζει μαζί του ΜΗ δίνοντας μου σημασία. Σκέφτομαι θα ντρέπεται δεν μπορεί και περιμένω... αλλά τζιφος ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ της λέω και φεύγω. Στα παπάρια μου τέτοιο μουνι γαμαω και σε τσάρκα στην παραλία σιγά που θα το πληρώσω και ένα σκασμο λευτα.
2) δεν παίρνω λέω μία καβαντζα να την επισκεφτώ στο σπιτάκι της να μου τονε γιαλισει ... τζιφος και εδώ δεν έπαιξε φάση τελικά λόγω τεχνικών δυσκολιών.
3) θα πάω πιάτσες λέω ... γυρνάω από εδώ και από εκεί ψόφια πράγματα(ήταν και νωρίς) βλέπω ένα καινούργιο μελαχρινό αγ. Π. 20€ μόνο bjob μου λέει, έχεις περίοδο την ρωτάω και βλέπω την κοιλιά της (έγκυος πρέπεινα ήταν) άντε γειά λέω.
4)Να πάω μπου. και στούντιο δεν είναι η φάση μου αλλά έλα που τρωγομαι... πάω γινότανε χαμός από κόσμο που έμπαινε και έβγαινε από τα σπίτια... Άκυρο κατευθείαν.
5) θα πάω σπίτι λέω να ψήσω την γυναίκα μου πέρασε η ώρα θα γυρίσει κιόλας... Σερακτιλ τέλος δεν πιάνει πουθενά. Κουρασμένη και αδιάφορη επί του θέματος .
Πάλι με το πουλί στο χέρι μείνανε πατριώτες
Αν θα βγάλω γκόμενα θα είναι και πουτανα γιατί μόνο έτσι θα φχαριστηθω
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Αντε παλι..Καλησπέρα παιδιά μήπως γνωρίζουμε κάτι για την κοπέλα; Ψάχνω για κριτικές αλλά δεν βρίσκω
Ευχαριστώ
Καλησπέρα παιδιά μήπως γνωρίζουμε κάτι για την κοπέλα; Ψάχνω για κριτικές αλλά δεν βρίσκω
Ευχαριστώ
Μετά περιμένετε να πέσουν οι τιμές ...εδώ ο σύντροφος πήγε να πληρώσει να γαμήσει και δεν έβγαλε άκρη ούτε με αυτήν που πληρώνει μια ζωή (την σύζυγο)....αυτήν την παλαβομάρα πληρώνουμε να παρακάμψουμε και όχι το μουνί ....και πάλι....
φίλε γενικό σχόλιο ήταν , όχι προσωπικό...ζήσε και κάνε την ζωή σου όπως γουστάρεις ...Βασικά Κώστα μου έγινε η δουλειά πιό αργά αλλά άξιζε τον κόπο.
Η ρουτίνα σκότωνει το σεξ στο ζευγάρι κάποια στιγμή δεν το αποφεύγεις, και ο μόνος λόγος που πάω να πληρώσω είναι για να έχω όρεξη ξανά με την σύζυγό μου.
Τουλάχιστον έτσι πιστεύω γιατί ακόμα δοκιμή κάνω.
μαγκες καλησπερα προς αεροδρομιο παιζει τιποτα γτ ανεβαινω συχνα για δουλεια εκει προς περαια?