GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.367
- Πόντοι
- 7.636
Αναδουλειά είχε και την έψησα
Αναδουλειά είχε και την έψησα
Έχει κριτικές...
Την έχω πάρει , είναι κοντή , άγρια φάτσα , αλλά δεν λέει όχι σε τίποτα , εγώ πέρασα καλά ...
ε τότε το σβήνω ....Δεν ανοίγει
ναι βρε χαβαλέ έκανα ...Για μιλφ χοντρή είναι μήπως ;
Καλά έκανες ρε σύντροφε ...ναι βρε χαβαλέ έκανα ...
φιλε στειλε της πρωτα μηνυμα κι αν σου απαντησει σφυρα μου
Εκτός των κριτικών, κοίτα μερικές σελίδες πιο πίσω την πήρα αρχές του μήνα και έγραψα εδώ δυο λόγια αλλά δεν βρήκα χρόνο ως τώρα να γράψω κριτική αναλυτικά. Επιφυλάσσομαι όμως!
Τι βρεγμένος;Σχετικά με την Chloe...
Με την κοπέλα αγαπηθήκαμε! Συστήνεται αναμφίβολα για αγαπούληδες! Ωστόσο, ανεβάζει στροφές, αλλά με κόφτες. Με τίποτα για κάποιον που αναζητά pse καταστάσεις.
Οι φωτογραφίες πολύ κοντά στην πραγματικότητα και όχι όπως οι φωτογραφίες των κοριτσιών του κλάμπ. Η κυριότερη επεξεργασία των φώτο εστιάζεται στους γλουτούς, οι οποίοι είναι πιο πεσμένοι στην πραγματικότητα και γενικά δεν είναι τόσο γυμνασμένη όσο φαίνεται.
Στα του αγώνα, όσο περνάει η ώρα ανοίγεται περισσότερο. Φιλιά δίνει φουλ και με γλώσσα. Αρκετά καλή πίπα με παιχνίδια της γλώσσας. Δεν δέχεται δάχτυλα πουθενά. Ξέρει να γαμιέται και δείχνει να το απολαμβάνει!
Epic fail: Πίπα με προφυλακτικό, εξαιτίας του ότι ήμουν ήδη πολύ βρεγμένος είπε!
Εννοείται πως είναι ρίσκο. Ωστόσο, προσωπικά, έχω περάσει καλύτερα σε γενικές γραμμές με μεγαλύτερο αντίτιμο από τα 140 που ζητάει συνήθως το κλαμπ. Δεν ξέρω αν έτυχε ή πέτυχε...Οι υπηρεσίες δυστυχώς δεν είναι εξασφαλισμένες σ'αυτή τη δουλειά.
Μπορεί να τύχει να πάρεις καλύτερη εξυπηρέτηση από φθηνότερη κοπέλα και το αντίστροφο :S Δεν είναι θέμα χρημάτων σίγουρα, πολλά παίζουν ρόλο και πολλοί οι παράγοντες, ενίοτε και αστάθμητοι.
Πιστεύω ότι αυτό είναι πάντοτε ρίσκο.
Όσο για το 200άρι... όποιος έχει ας τα δίνει, δικαίωμα του να πιάνεται κορόιδο
Προσπερματικά υγρά εννοώΤι βρεγμένος;
Έλα ρε... :SΠροσπερματικά υγρά εννοώ
Με τις πατσαβούρες που φέρνει το κλαμπ δεν απορώ...Εννοείται πως είναι ρίσκο. Ωστόσο, προσωπικά, έχω περάσει καλύτερα σε γενικές γραμμές με μεγαλύτερο αντίτιμο από τα 140 που ζητάει συνήθως το κλαμπ. Δεν ξέρω αν έτυχε ή πέτυχε...
Μπαααα δεν θα μένει μέχρι Φλεβάρη ...Σελίνα λέει στην κριτική ''στεγνή'' και λυσσάρα ....όπως μου αρέσει αλλά και εγώ στεγνός πια ...από Φλεβάρη αν μείνει ...