taratatsum2011
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Είσαι και χορτάτος από δώ...πτώμα είμαι...που να μου κάνει κουκου...
Εδώ μας δέρνουν τα Πάκια στη μέση του δρόμου, έχουμε καταντήσει ελεύθεροι-πολιορκημένοι,κι εσύ ανησυχείς για τα τούρια;Η κατασταση εχει ξεφυγει σ'αυτη την πολη..
Η άλλη με φωτογραφίες από το μπουρδελο πουλάει υπηρεσίες εσκορτ
την έχω παρει και είναι μεγάλη φόλα...έφυγα στο μισάωρο γλιτωνοντας 60 ευρώ...Η κατασταση εχει ξεφυγει σ'αυτη την πολη..
Η άλλη με φωτογραφίες από το μπουρδελο πουλάει υπηρεσίες εσκορτ
ALISIA?Συνάντηση με αλισια του κλαμπ , έπαθα ζημιά λύσσα κακιά δεν ξεκολουσε από πάνω μ , συνήθως μια φορά τελειώνω με εργαζόμενη. , αυτή ήθελε κ δεύτερη το πάλεψε με τρελή πίπα αλλά δεν ...
Αναλυτικά στην κριτική
ALISIA?
[/quoteΤα είχα γράψει...εν τω μεταξύ κάνω ρεπορτάζ ( ο υποφαντης του bou ,,) αν και ταξιδεύω από τα δακρυγόνα της Παπακώστα και θα ενημερώσω για εργαζόμενη που βρίσκεται στην πόληΣυνάντηση με αλισια του κλαμπ , έπαθα ζημιά λύσσα κακιά δεν ξεκολουσε από πάνω μ , συνήθως μια φορά τελειώνω με εργαζόμενη. , αυτή ήθελε κ δεύτερη το πάλεψε με τρελή πίπα αλλά δεν ...
Αναλυτικά στην κριτική
Πανε στη μπουρδελοκατασταση..Τα είχα γράψει...εν τω μεταξύ κάνω ρεπορτάζ ( ο υποφαντης του bou ,,) αν και ταξιδεύω από τα δακρυγόνα της Παπακώστα και θα ενημερώσω για εργαζόμενη που βρίσκεται στην πόλη
Η συντρόφισσα Παπακώστα πόσο η ώρα;;Πανε στη μπουρδελοκατασταση..
Ενας νεος ρωταει ποιες ειναι οι βιλλες..
αλισια;Εγώ δεν βλέπω καμία αλισια ή γερασα;Συνάντηση με αλισια του κλαμπ , έπαθα ζημιά λύσσα κακιά δεν ξεκολουσε από πάνω μ , συνήθως μια φορά τελειώνω με εργαζόμενη. , αυτή ήθελε κ δεύτερη το πάλεψε με τρελή πίπα αλλά δεν ...
Αναλυτικά στην κριτική
χα χα σχωρεμενοςSelina Σορρυ δικό μ λάθος ...
Τα είπε προχτές και ο maximiliano για λόγου της :SΡεπορτάζ από φίλο: Lexy SF , όμορφο ΜΙΛΦ, αλλά μετριότης και βιαστική...
Καλά λένε η γυναίκα μετά τα 35 γαμιέται καλά...Συνάντηση με αλισια του κλαμπ , έπαθα ζημιά λύσσα κακιά δεν ξεκολουσε από πάνω μ , συνήθως μια φορά τελειώνω με εργαζόμενη. , αυτή ήθελε κ δεύτερη το πάλεψε με τρελή πίπα αλλά δεν ...
Αναλυτικά στην κριτική
Μόνο αν η σακούλα είναι χάρτινη ή βιοανακυκλώσιμη. Διαφορετικά χρεώνεται με 0,09€ +φπα.Για αυτην ξέρει κανείς τίποτα?
Απο κορμί φαίνεται κορμάρα,φάτσα μου θύμισε την Στέφι Γκράφ......
Εγώ της ζήτησα ένα 100άρι αλλά δεν δίνει λέει πάνω από 50Για αυτην ξέρει κανείς τίποτα?
Απο κορμί φαίνεται κορμάρα,φάτσα μου θύμισε την Στέφι Γκράφ......
Για πρόγραμμα ωριαίο;Εγώ της ζήτησα ένα 100άρι αλλά δεν δίνει λέει πάνω από 50