Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.261
- Πόντοι
- 6.817
σε εμενα απευθηνεσε υ.γ.γιατι απαντας πανω απο αυτο που εγραψα.
εσυ γιατι τρολαρεις εμενα ρε αδερφε; Σου εκανα κατι;
σε εμενα απευθηνεσε υ.γ.γιατι απαντας πανω απο αυτο που εγραψα.
Μου λεει χτες η τηλεφ/τρια απο εσκορτ,γραψε κατι καλο για το κοριτσι βρε Νικο μου κ εγω απο την αλλη φορα θα σου κανω μειωση 20 ακομα κ 30 ευρω σε ολα τ κοριτσια.Ωπααα;Τι μας λες τωρα;Ακου τις λεω.Αυτα αλλου.Σε πιτσιρικους που τσιμπανε κ σε κατι ξελιγομενους.Σε μενα οχι.Νυστικος κ ρουφιανολατρης δεν εγινα ποτε κ πουθενα.Αν η αλλη δεν το εχει δεν μπιρω να βγαινω και να γραφω ειναι μουναροςςς γαμιετε απιστευτα κ οτι παπαρια θες που γραφουν μερικη λιγουριδες εδω μεσα.Αυτοι γ 20 κ 30 ευρω και την αδερφη τους πηδανε.Αστο κουκλιτσα μου τι λεω βρες αλλον για τετοιες μλκες!!!Γιαυτο οποιος βλεπει κρητικες ειναι αυτο ειναι εκεινο το μουνι ειναι ετσι ειναι γιουβετσι κοκορετσιας περνει μικρο καλαθι.Γκεγκε;;Νικος Ευσμος S3!!!
σε απαντησα.αν νομιζης οτι σε τρολλαρο αστο καλυτερα.εσυ γιατι τρολαρεις εμενα ρε αδερφε; Σου εκανα κατι;
ποιο μπροστα εχει αλλες 10 κριτηκες μς μεσο ορο απο 9μεχρι 1010' σε όλα τύπε να δούνε και οι άλλοι μύστες ότι είναι τεφαρίκι να προλάβουν
ποιο μπροστα εχει αλλες 10 κριτηκες μς μεσο ορο απο 9μεχρι 10
σε απαντησα.αν νομιζης οτι σε τρολλαρο αστο καλυτερα.
Τείνω να πιστέψω ότι όλα αυτά δεν γίνονται μόνο για περισσότερη δουλειά.Εχουν πολύ δουλειά αυτοί.τύπε μην μυγιάζεσαι, ούτε σε εσένα αναφέρθηκε κανένας προσωπικά ούτε σε κάποια κοπέλα, (για την παράθεση δεν μπορώ να ξέρω τι παίζει )
μιλάμε για μια άκρως πούστικη συμπεριφορά του γραφείου, που επιβεβαιώνεται.
Ακόμα και αντικειμενικότατες και ειλικρινέστατες να ναι όλες οι κριτικές η συμπεριφορά του γραφείου είναι απλά πούστικη .
Δεν μπορεί τις εκπτώσεις κάποιων να τις πληρώνουν οι υπόλοιποι.
Ας κατεβάσουν τις τιμές σε όλους αν θέλουν περισσότερη δουλειά.
Τείνω να πιστέψω ότι όλα αυτά δεν γίνονται μόνο για περισσότερη δουλειά.Εχουν πολύ δουλειά αυτοί.
Νομίζω ότι παίζει πολύ η φήμη,κι αυτή δουλειά φέρνει,κι εύκολα μάλιστα ;)
συναδελφοι τζαμπα αγχωνεστε. Ξερετε πολυ καλα οτι οι κριτικες δεν αντιπροσωπευουν τιποτα γιατι τα γουστα του καθενα ειναι προσωπικα. Διαβαζετε μια καλη κριτικη; Η αμεσως επομενη κινηση pm στο μελος που την εγραψε για λεπτομεριες "Φιλε ειναι οντως οπως τα εγραψες?" Και σου απανταει αναλογα.
συναδελφοι τζαμπα αγχωνεστε. Ξερετε πολυ καλα οτι οι κριτικες δεν αντιπροσωπευουν τιποτα γιατι τα γουστα του καθενα ειναι προσωπικα. Διαβαζετε μια καλη κριτικη; Η αμεσως επομενη κινηση pm στο μελος που την εγραψε για λεπτομεριες "Φιλε ειναι οντως οπως τα εγραψες?" Και σου απανταει αναλογα.
μάλλον μυθιστορήματα πρέπει να γράφει όποιος αλλάζει γνώμη (στα πμ) για την κριτική που μόλις έγγραψε.
Για μένα φταίνε και οι αντμινς που εγκρίνουν "κριτικές" τριών γραμμών με δεκάρια. Πως γίνεται ένας συνάδελφος που έχει πάρει το υπερτούμπανο διαστημικό μουνί που του κανε αεροπλανικό γαμήσι να περιγράφει ΤΗΝ εμπειρία με μόλις 3 γραμμές (και σε αυτές δεν λέει και τίποτα...)
Ίσως,δεν γνωρίζω για να'μαι ειλικρινής, αλλά από ότι φτάνει στ'αυτιά μου συχνά πυκνά είναι μέρες που ψάχνουν να βρουν ώρες για ραντεβούΠέρα από την ακαποτίδου μύγες βαράνε.
Να βάζεις και εσύ σαν τον Μπαρούχο "αυτή ήταν η εμπειρία μου με την τάδε, τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη" και όλα καλά.
Να βάζεις και εσύ σαν τον Μπαρούχο "αυτή ήταν η εμπειρία μου με την τάδε, τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη" και όλα καλά.
αλλά από ότι φτάνει στ'αυτιά μου συχνά πυκνά είναι μέρες που ψάχνουν να βρουν ώρες για ραντεβού
Δεν ασχολούμαι με το γραφείο αυτό εδώ κι ένα χρόνο τώρα,η διαφήμιση όμως είναι ότι καλύτερο και δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και μεγάλα brands δεν αμελούν να διαφημίζονται ανελλιπώς ;)τις ωρες τις ψαχνουν γιατι πολυ απλα δεν δουλευουν ολες οι κοπελες απ το πρωι. Ασχετα αν λενε διαθεσιμες απο τις 14.00. Ειναι δυνατον να εχει η αλλη ραντεβου 4 το πρωι και μετα να ειναι φρεσκαδουρα στις 14.00; Κοιμαται τοτε.
ενταξει ρε Μαλλια, αν σε βοηθαει τοσο, για την παρτυ σου και μονο θα το κανω. Εγω σε οτι ερωτηση μου κανετε σε πμ απανταω.
"γραψε κατι καλο για το κοριτσι βρε Νικο μου κ εγω απο την αλλη φορα θα σου κανω μειωση 20 ακομα κ 30 ευρω σε ολα τ κοριτσια."
Ούτε τα ευαγγέλια δεν συμφωνούν απόλυτα μεταξύ τους,θα συμφωνήσουν οι πουτανιάρηδες λές;Να βάζεις και εσύ σαν τον Μπαρούχο "αυτή ήταν η εμπειρία μου με την τάδε, τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη" και όλα καλά.