Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
194
Like
25.370
Πόντοι
33.818
Μου λεει χτες η τηλεφ/τρια απο εσκορτ,γραψε κατι καλο για το κοριτσι βρε Νικο μου κ εγω απο την αλλη φορα θα σου κανω μειωση 20 ακομα κ 30 ευρω σε ολα τ κοριτσια.Ωπααα;Τι μας λες τωρα;Ακου τις λεω.Αυτα αλλου.Σε πιτσιρικους που τσιμπανε κ σε κατι ξελιγομενους.Σε μενα οχι.Νυστικος κ ρουφιανολατρης δεν εγινα ποτε κ πουθενα.Αν η αλλη δεν το εχει δεν μπιρω να βγαινω και να γραφω ειναι μουναροςςς γαμιετε απιστευτα κ οτι παπαρια θες που γραφουν μερικη λιγουριδες εδω μεσα.Αυτοι γ 20 κ 30 ευρω και την αδερφη τους πηδανε.Αστο κουκλιτσα μου τι λεω βρες αλλον για τετοιες μλκες!!!Γιαυτο οποιος βλεπει κρητικες ειναι αυτο ειναι εκεινο το μουνι ειναι ετσι ειναι γιουβετσι κοκορετσιας περνει μικρο καλαθι.Γκεγκε;;Νικος Ευσμος S3!!!

Φέρτε μου ένα σύννεφο να πέσω....γίνονται τέτοια πράγματα εδω μέσα; Αποκλείεται, κάτι άλλο θα εννοούσε η κοπέλα... :happy: :happy: :happy:

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
ποιο μπροστα εχει αλλες 10 κριτηκες μς μεσο ορο απο 9μεχρι 10

τύπε μην μυγιάζεσαι, ούτε σε εσένα αναφέρθηκε κανένας προσωπικά ούτε σε κάποια κοπέλα, (για την παράθεση δεν μπορώ να ξέρω τι παίζει :rolleyes:)
μιλάμε για μια άκρως πούστικη συμπεριφορά του γραφείου, που επιβεβαιώνεται.
Ακόμα και αντικειμενικότατες και ειλικρινέστατες να ναι όλες οι κριτικές η συμπεριφορά του γραφείου είναι απλά πούστικη  :vomit:.
Δεν μπορεί τις εκπτώσεις κάποιων να τις πληρώνουν οι υπόλοιποι.
Ας κατεβάσουν τις τιμές σε όλους αν θέλουν περισσότερη δουλειά.   

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
194
Like
25.370
Πόντοι
33.818
Γιατί νευριάζετε ρε συνάδελφοι; Απλά αυτό που πληρώνουμε εμείς 140 κάποιοι πιο μάγκες απο εμάς το παίρνουν 120, 100, 90 ή και λιγότερο. Ας γίνουμε και εμείς μάγκες όπως αυτοί. 10 σε όλες, όλες μουνάρες, τα καλύτερα γαμήσια της ζωής μας.
Η πούστικη συμπεριφορά του συγκεκριμένου γραφείου υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Εγώ πριν 10 μήνες που έμαθα ότι δεν είμαι τόσο μάγκας όσο ορισμένοι εδω μέσα δεν ξαναπήρα από αυτούς. Και απαιτώ πλέον φωτογραφίες πριν ξεκινήσω καν να πάω να δω καμία. Τους είπα αν δεν είναι λαμπάδα η κοπέλα απο μένα δεν ξαναβλέπουν δεκάρα. Αν ανεβάσω τί τραγελαφικά πράγματα μου έχουν στείλει από φωτογραφίες για να με κάνουν να ξαναπάω θα γελάμε μέχρι αύριο.

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
συναδελφοι τζαμπα αγχωνεστε. Ξερετε πολυ καλα οτι οι κριτικες δεν αντιπροσωπευουν τιποτα γιατι τα γουστα του καθενα ειναι προσωπικα. Διαβαζετε μια καλη κριτικη; Η αμεσως επομενη κινηση pm στο μελος που την εγραψε για λεπτομεριες "Φιλε ειναι οντως οπως τα εγραψες?" Και σου απανταει αναλογα.

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
:booty:
τύπε μην μυγιάζεσαι, ούτε σε εσένα αναφέρθηκε κανένας προσωπικά ούτε σε κάποια κοπέλα, (για την παράθεση δεν μπορώ να ξέρω τι παίζει :rolleyes:)
μιλάμε για μια άκρως πούστικη συμπεριφορά του γραφείου, που επιβεβαιώνεται.
Ακόμα και αντικειμενικότατες και ειλικρινέστατες να ναι όλες οι κριτικές η συμπεριφορά του γραφείου είναι απλά πούστικη  :vomit:.
Δεν μπορεί τις εκπτώσεις κάποιων να τις πληρώνουν οι υπόλοιποι.
Ας κατεβάσουν τις τιμές σε όλους αν θέλουν περισσότερη δουλειά.   
Τείνω να πιστέψω ότι όλα αυτά δεν γίνονται μόνο για περισσότερη δουλειά.Εχουν πολύ δουλειά αυτοί.
Νομίζω ότι παίζει πολύ η φήμη,κι αυτή δουλειά φέρνει,κι εύκολα μάλιστα  ;)

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
194
Like
25.370
Πόντοι
33.818
:booty:Τείνω να πιστέψω ότι όλα αυτά δεν γίνονται μόνο για περισσότερη δουλειά.Εχουν πολύ δουλειά αυτοί.
Νομίζω ότι παίζει πολύ η φήμη,κι αυτή δουλειά φέρνει,κι εύκολα μάλιστα  ;)

Πέρα από την ακαποτίδου μύγες βαράνε.

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
194
Like
25.370
Πόντοι
33.818
συναδελφοι τζαμπα αγχωνεστε. Ξερετε πολυ καλα οτι οι κριτικες δεν αντιπροσωπευουν τιποτα γιατι τα γουστα του καθενα ειναι προσωπικα. Διαβαζετε μια καλη κριτικη; Η αμεσως επομενη κινηση pm στο μελος που την εγραψε για λεπτομεριες "Φιλε ειναι οντως οπως τα εγραψες?" Και σου απανταει αναλογα.

Να βάζεις και εσύ σαν τον Μπαρούχο "αυτή ήταν η εμπειρία μου με την τάδε, τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη" και όλα καλά.

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316

μάλλον μυθιστορήματα πρέπει να γράφει όποιος αλλάζει γνώμη (στα πμ) για την κριτική που μόλις έγγραψε.
Για μένα φταίνε και οι αντμινς που εγκρίνουν "κριτικές" τριών γραμμών με δεκάρια. Πως γίνεται ένας συνάδελφος που έχει πάρει το υπερτούμπανο διαστημικό μουνί που του κανε αεροπλανικό γαμήσι να περιγράφει ΤΗΝ εμπειρία με μόλις 3 γραμμές (και σε αυτές δεν λέει και τίποτα...)

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
194
Like
25.370
Πόντοι
33.818
μάλλον μυθιστορήματα πρέπει να γράφει όποιος αλλάζει γνώμη (στα πμ) για την κριτική που μόλις έγγραψε.
Για μένα φταίνε και οι αντμινς που εγκρίνουν "κριτικές" τριών γραμμών με δεκάρια. Πως γίνεται ένας συνάδελφος που έχει πάρει το υπερτούμπανο διαστημικό μουνί που του κανε αεροπλανικό γαμήσι να περιγράφει ΤΗΝ εμπειρία με μόλις 3 γραμμές (και σε αυτές δεν λέει και τίποτα...)

Ρε μην αγχώνεσαι σου λένε, θα χαλάσει το σύστημα....μετά θα γαμάνε μια φορά το μήνα τα καημένα... :headbang: :headbang: :headbang:

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Πέρα από την ακαποτίδου μύγες βαράνε.
Ίσως,δεν γνωρίζω για να'μαι ειλικρινής, αλλά από ότι φτάνει στ'αυτιά μου συχνά πυκνά είναι μέρες που ψάχνουν να βρουν ώρες για ραντεβού  :dunno:
Γενικώς πάντως η διαφήμιση είναι ο πιό καλός κράχτης νομίζω  :rolleyes:

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
Να βάζεις και εσύ σαν τον Μπαρούχο "αυτή ήταν η εμπειρία μου με την τάδε, τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη" και όλα καλά.

ενταξει ρε Μαλλια, αν σε βοηθαει τοσο, για την παρτυ σου και μονο θα το κανω. Εγω σε οτι ερωτηση μου κανετε σε πμ απανταω.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.571
Πόντοι
5.946

Μέγας Μάστορας της Ανεξάρτητης Αδιάβλητης ενημέρωσης ο Βασίλης ο Μπαρουφάκης...
Τώρα εσείς μπορείτε να έχετε διαφορετική άποψη για τον Βασίλη...

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
αλλά από ότι φτάνει στ'αυτιά μου συχνά πυκνά είναι μέρες που ψάχνουν να βρουν ώρες για ραντεβού  :dunno:

τις ωρες τις ψαχνουν γιατι πολυ απλα δεν δουλευουν ολες οι κοπελες απ το πρωι. Ασχετα αν λενε διαθεσιμες απο τις 14.00. Ειναι δυνατον να εχει η αλλη ραντεβου 4 το πρωι και μετα να ειναι φρεσκαδουρα στις 14.00; Κοιμαται τοτε.

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
τις ωρες τις ψαχνουν γιατι πολυ απλα δεν δουλευουν ολες οι κοπελες απ το πρωι. Ασχετα αν λενε διαθεσιμες απο τις 14.00. Ειναι δυνατον να εχει η αλλη ραντεβου 4 το πρωι και μετα να ειναι φρεσκαδουρα στις 14.00; Κοιμαται τοτε.
Δεν ασχολούμαι με το γραφείο αυτό εδώ κι ένα χρόνο τώρα,η διαφήμιση όμως είναι ότι καλύτερο και δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και μεγάλα brands δεν αμελούν να διαφημίζονται ανελλιπώς  ;)

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
194
Like
25.370
Πόντοι
33.818
ενταξει ρε Μαλλια, αν σε βοηθαει τοσο, για την παρτυ σου και μονο θα το κανω. Εγω σε οτι ερωτηση μου κανετε σε πμ απανταω.

"γραψε κατι καλο για το κοριτσι βρε Νικο μου κ εγω απο την αλλη φορα θα σου κανω μειωση 20 ακομα κ 30 ευρω σε ολα τ κοριτσια."

Αυτή η Νικόλ τέτοια γλυκόλογα σας λέει και την επαινείτε όλοι; Μη μου γράψεις σε pm, πες τα δημόσια.

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Ούτε τα ευαγγέλια δεν συμφωνούν απόλυτα μεταξύ τους,θα συμφωνήσουν οι πουτανιάρηδες λές;  :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom