Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.571
Πόντοι
5.946
χαλαρωσε λιγο, ακουσες κι εσυ μια μπαρουφα που πεταξε καποιος και την πιστεψες.
εγώ λέω να πάει ο Ντίμης για εξετάσεις να ησυχάσει...
δεν υπάρχει λόγος να σκάσει από την αγωνία του... δεν μεταφέρεται έτσι εύκολα ο ιός...

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646

MBOY

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2011
Κριτικές
12
Like
702
Πόντοι
901
εγώ λέω να πάει ο Ντίμης για εξετάσεις να ησυχάσει...
δεν υπάρχει λόγος να σκάσει από την αγωνία του... δεν μεταφέρεται έτσι εύκολα ο ιός...

φιλος δεν εχω καμμια τρομερη αγωνια εχω αγορασει rapid tests και κανω σπιτι μου σχεδον καθε μηνα.
δεν ειναι μονο το HIV πιστεψε με κολλησα βλενοροια περσι και μου εκανε την ζωη πολυ δυσκολη μεχρι να απαλλαγώ θα ενιωθα σε καθε περιπτωση ανετα να ξερω αν η τανα που πηγα και εγω μαζι της κανει μαλακιες η οχι. Μου φαινετε ακραιο να λετε οτι εκανα κρεμπιε ΑΚΑ πρωκτικα. Μην ξεχνατε οτι οι κοπελες αυτες ζουνε απο αυτο που κανουν μια ψευτικη ισως φημη δεν τις βοηθαει και τις καταστρεφει μαλιστα! Εχετε οντως στοιχεια οτι παει ακαποτε υπαρχουν ατομα που πηγαν μαζι της ακαποτα και τα ξερετε. Αν ναι να βγειτε να το πειτε ...

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
194
Like
25.370
Πόντοι
33.818
φιλος δεν εχω καμμια τρομερη αγωνια εχω αγορασει rapid tests και κανω σπιτι μου σχεδον καθε μηνα.
δεν ειναι μονο το HIV πιστεψε με κολλησα βλενοροια περσι και μου εκανε την ζωη πολυ δυσκολη μεχρι να απαλλαγώ θα ενιωθα σε καθε περιπτωση ανετα να ξερω αν η τανα που πηγα και εγω μαζι της κανει μαλακιες η οχι. Μου φαινετε ακραιο να λετε οτι εκανα κρεμπιε ΑΚΑ πρωκτικα. Μην ξεχνατε οτι οι κοπελες αυτες ζουνε απο αυτο που κανουν μια ψευτικη ισως φημη δεν τις βοηθαει και τις καταστρεφει μαλιστα! Εχετε οντως στοιχεια οτι παει ακαποτε υπαρχουν ατομα που πηγαν μαζι της ακαποτα και τα ξερετε. Αν ναι να βγειτε να το πειτε ...

Τί στοιχεία ρε μεγάλε, να κάνουμε καλλιέργεια στο κωλάντερο της να δούμε αν έχει σπέρμα;
Εγώ το ανακίνησα πρώτος το θέμα εδω μέσα και ξέρω πολύ καλά τί λέω.

Και εσύ μην κάνεις σαν γκομενίτσα, έλεος....
Δεν είπα ότι έχει κάτι η κοπέλα για να φρικάρεις. Το ότι είναι ρομαντική η ατμόσφαιρα στα ραντεβού της το ξαναλέω.

MBOY

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2011
Κριτικές
12
Like
702
Πόντοι
901
Τί στοιχεία ρε μεγάλε, να κάνουμε καλλιέργεια στο κωλάντερο της να δούμε αν έχει σπέρμα;
Εγώ το ανακίνησα πρώτος το θέμα εδω μέσα και ξέρω πολύ καλά τί λέω.

Και εσύ μην κάνεις σαν γκομενίτσα, έλεος....
Δεν είπα ότι έχει κάτι η κοπέλα για να φρικάρεις. Το ότι είναι ρομαντική η ατμόσφαιρα στα ραντεβού της το ξαναλέω.

Φίλε απλή είναι η ερώτηση ξέρεις άτομα που την πήραν ακαποτα η όχι; Δεν σε ρώτησα να βρεις σπέρμα κάπου. Αν ξέρεις ότι την παίρνουν ακαποτα (πέρα από στοματικά οπου υπάρχει και ως υπηρεσία) να το πεις ξεκάθαρα

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
194
Like
25.370
Πόντοι
33.818
Φίλε απλή είναι η ερώτηση ξέρεις άτομα που την πήραν ακαποτα η όχι; Δεν σε ρώτησα να βρεις σπέρμα κάπου. Αν ξέρεις ότι την παίρνουν ακαποτα (πέρα από στοματικά οπου υπάρχει και ως υπηρεσία) να το πεις ξεκάθαρα
Θες και ονόματα ρε μεγάλε; Μας δουλεύεις τώρα; Δε σου κόβει καθόλου δηλαδή;

MBOY

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2011
Κριτικές
12
Like
702
Πόντοι
901
Δεν ζήτησα ονόματα. Σου ζητάω να απάντησης σε άλλη ερώτηση! Την παίρνουν ακα η όχι;

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
194
Like
25.370
Πόντοι
33.818
Ναι ρε μεγάλε, δεν το κατάλαβες από τις δυο τελευταίες σελίδες; Θέλεις να στο υπογράψουμε σε χαρτί;

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.571
Πόντοι
5.946
Μην ξεχνατε οτι οι κοπελες αυτες ζουνε απο αυτο που κανουν μια ψευτικη ισως φημη δεν τις βοηθαει και τις καταστρεφει μαλιστα!

δεν είμαι καθόλου σίγουρος γι' αυτό...
μάλλον αυξάνει την πελατεία...
τρελλαίνονται κάποιοι να γαμάνε ΑΚΑ πουτάνες...

MBOY

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2011
Κριτικές
12
Like
702
Πόντοι
901
Αν ισχύει από εμένα Μπαν στο γραφείο...
Δεν το περίμενα!

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.571
Πόντοι
5.946
Δεν ζήτησα ονόματα. Σου ζητάω να απάντησης σε άλλη ερώτηση! Την παίρνουν ακα η όχι;
φίλε αν πίνουν Φάντα μετά όλα ΟΚ!!!
δεν ξέρω μήπως πρέπει να αρχίσει να πίνει κι αυτή λίγο πορτοκαλαδίτσα...

MBOY

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2011
Κριτικές
12
Like
702
Πόντοι
901
Ναι φίλε το ξέρεις εσύ ότι πάει ακα και όχι το γραφείο;...
Απαράδεκτο πράγμα! Ούτε αυτοί θέλουν να μπλέκουν πίστεψε με. Εγώ τους το μετέφερα πάντως ότι ακούγεται κάτι τέτοιο....

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
194
Like
25.370
Πόντοι
33.818
φίλε αν πίνουν Φάντα μετά όλα ΟΚ!!!
δεν ξέρω μήπως πρέπει να αρχίσει να πίνει κι αυτή λίγο πορτοκαλαδίτσα...

Όχι ρε, όλοι καθαροί είναι, αφού είναι όλοι πορνοστάρ και ελέγχονται κάθε εβδομάδα.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.571
Πόντοι
5.946

από χθεσινό ραντεβου με γνωστή τουρίστρια της Αθήνας με την οποία έχω δημιουργήσει ιδιαίτερο κονέ...
δικά της λόγια...
Cum inside my asshole, I want to feel your sperm inside...
να κάνω ban το γραφείο της?

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
194
Like
25.370
Πόντοι
33.818
Ναι φίλε το ξέρεις εσύ ότι πάει ακα και όχι το γραφείο;...
Απαράδεκτο πράγμα! Ούτε αυτοί θέλουν να μπλέκουν πίστεψε με. Εγώ τους το μετέφερα πάντως ότι ακούγεται κάτι τέτοιο....

Το γραφείο που να το ξέρει ρε συ; Λες να τους τα λέει μετά; :headbang: :headbang: :headbang: Διαβάζεις αυτά που γράφεις;

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
194
Like
25.370
Πόντοι
33.818
από χθεσινό ραντεβου με γνωστή τουρίστρια της Αθήνας με την οποία έχω δημιουργήσει ιδιαίτερο κονέ...
δικά της λόγια...
Cum inside my asshole, I want to feel your sperm inside...
να κάνω ban το γραφείο της?

Κόψε το τρολάρισμα ρε συ, ο άλλος θα πάει να γράψει διαθήκη σε λίγο...

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.571
Πόντοι
5.946
μα δεν τρολλάρω... χθεσινό σου λέω...

MBOY