topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.065
- Πόντοι
- 5.646
Αρειανε για ποια λες;
Αρειανε για ποια λες;
Bro η Μπέλλα έχει μια selfie , την κόβεις πειραγμένη ;;;
Ίδιος νταβάς, απομεινάρια του σοβιέτ, στο 2018 χωρίς whatsapp ή viber, δικαιολογία για να μην ζητάμε selfie. Δεν ξέρω αν τις είδε κανείς, εγώ βαριέμαι να τραβιέμαι στο 5στερο μέσα στο ψωλόκρυο χωρίς λόγο...Λόγω επιλογής ξενοδοχείου έχω μια ελπίδα ότι υπάρχει κάτι σοβαρό και όχι δράκος....αν πήγε κανείς να μας πει.
Πόσα σου έδωσε μωρέ ο Αλέκσης; Πάλι σε φαγουρίζει ε;Bro η Μπέλλα έχει μια selfie , την κόβεις πειραγμένη ;;;
ερχετε η αγαπουλα σου μην τρως τσαμπα τα λεφτουδακια σουΑρειανε για ποια λες;
Τον καμάρωσα σήμερα στα έδρανα, με έχει ρουφήξει η κουβέρτα, ακόμη πληρώνω τις ΔΕΚΟ ο μαλάκας ....μπα σου είπα με το νέο έτος, για σένα λέω ....Πόσα σου έδωσε μωρέ ο Αλέκσης; Πάλι σε φαγουρίζει ε;
Γιατί ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις
Από μένα μαύρο πάντως...δεκάρα τσακιστή δεν θα δούνε
δεν σε μαθανε απο μικρο να αποφευγης τους ρουφιανουςΗ πρώτη κοντή, πατημένα τα τριανταπέντε....με ενδιαφέρον βύζο....εμφανησιακά αυτά που βλέπεις στις φωτό δεν υφίστανται, αλλά εγώ θέλω πιπίνια οπότε μπορεί να είμαι και άδικος....α, διαβάζει και μπου γιατί πήρε χαμπάρι ότι έχουμε insta και το κλείδωσε....Μπορεί βέβαια να της τα μαρτύρησε κανένα ναυάγιο....δεν τα ξαναδίνω σε κανέναν.
Ψαξε λιγες σελιδες πισω..
ερχετε η αγαπουλα σου μην τρως τσαμπα τα λεφτουδακια σου
σε στελνω Π.Μ.αλλα τσιμουδια στους ρουφιανους.για ποια λες? με τρολαρεις ρε;
Μου λεει χτες η τηλεφ/τρια απο εσκορτ,γραψε κατι καλο για το κοριτσι βρε Νικο μου κ εγω απο την αλλη φορα θα σου κανω μειωση 20 ακομα κ 30 ευρω σε ολα τ κοριτσια.Ωπααα;Τι μας λες τωρα;Ακου τις λεω.Αυτα αλλου.Σε πιτσιρικους που τσιμπανε κ σε κατι ξελιγομενους.Σε μενα οχι.Νυστικος κ ρουφιανολατρης δεν εγινα ποτε κ πουθενα.Αν η αλλη δεν το εχει δεν μπιρω να βγαινω και να γραφω ειναι μουναροςςς γαμιετε απιστευτα κ οτι παπαρια θες που γραφουν μερικη λιγουριδες εδω μεσα.Αυτοι γ 20 κ 30 ευρω και την αδερφη τους πηδανε.Αστο κουκλιτσα μου τι λεω βρες αλλον για τετοιες μλκες!!!Γιαυτο οποιος βλεπει κρητικες ειναι αυτο ειναι εκεινο το μουνι ειναι ετσι ειναι γιουβετσι κοκορετσιας περνει μικρο καλαθι.Γκεγκε;;Νικος Ευσμος S3!!!σε στελνω Π.Μ.αλλα τσιμουδια στους ρουφιανους.
Μου λεει χτες η τηλεφ/τρια απο εσκορτ,γραψε κατι καλο για το κοριτσι βρε Νικο μου κ εγω απο την αλλη φορα θα σου κανω μειωση 20 ακομα κ 30 ευρω σε ολα τ κοριτσια.Ωπααα;Τι μας λες τωρα;Ακου τις λεω.Αυτα αλλου.Σε πιτσιρικους που τσιμπανε κ σε κατι ξελιγομενους.Σε μενα οχι.Νυστικος κ ρουφιανολατρης δεν εγινα ποτε κ πουθενα.Αν η αλλη δεν το εχει δεν μπιρω να βγαινω και να γραφω ειναι μουναροςςς γαμιετε απιστευτα κ οτι παπαρια θες που γραφουν μερικη λιγουριδες εδω μεσα.Αυτοι γ 20 κ 30 ευρω και την αδερφη τους πηδανε.Αστο κουκλιτσα μου τι λεω βρες αλλον για τετοιες μλκες!!!Γιαυτο οποιος βλεπει κρητικες ειναι αυτο ειναι εκεινο το μουνι ειναι ετσι ειναι γιουβετσι κοκορετσιας περνει μικρο καλαθι.Γκεγκε;;Νικος Ευσμος S3!!!
σε εμενα απευθηνεσε υ.γ.γιατι απαντας πανω απο αυτο που εγραψα.Μου λεει χτες η τηλεφ/τρια απο εσκορτ,γραψε κατι καλο για το κοριτσι βρε Νικο μου κ εγω απο την αλλη φορα θα σου κανω μειωση 20 ακομα κ 30 ευρω σε ολα τ κοριτσια.Ωπααα;Τι μας λες τωρα;Ακου τις λεω.Αυτα αλλου.Σε πιτσιρικους που τσιμπανε κ σε κατι ξελιγομενους.Σε μενα οχι.Νυστικος κ ρουφιανολατρης δεν εγινα ποτε κ πουθενα.Αν η αλλη δεν το εχει δεν μπιρω να βγαινω και να γραφω ειναι μουναροςςς γαμιετε απιστευτα κ οτι παπαρια θες που γραφουν μερικη λιγουριδες εδω μεσα.Αυτοι γ 20 κ 30 ευρω και την αδερφη τους πηδανε.Αστο κουκλιτσα μου τι λεω βρες αλλον για τετοιες μλκες!!!Γιαυτο οποιος βλεπει κρητικες ειναι αυτο ειναι εκεινο το μουνι ειναι ετσι ειναι γιουβετσι κοκορετσιας περνει μικρο καλαθι.Γκεγκε;;Νικος Ευσμος S3!!!
για πες ρε τσακαλακο εσυ αν περνας καλα με την κοπελα.τι βαθμολογια θα εβαζες .και ας ειναι μπαμπατσικι και μιλφ.Υ.Γ.αλλα ξεχασα συντροφο αλεξη βγαλατε.έκανε μπαμ τόσο καιρό, το 9αρο-10ρι σε κάτι μπαμπάτσικες 35αρες πήγε σύννεφο :thubsdown:
για πες ρε τσακαλακο εσυ αν περνας καλα με την κοπελα.τι βαθμολογια θα εβαζες .και ας ειναι μπαμπατσικι και μιλφ.Υ.Γ.αλλα ξεχασα συντροφο αλεξη βγαλατε.