Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.065
Πόντοι
5.646

Συνημμένα

• Screenshot_2018-12-18-23-03-59.png
    Screenshot_2018-12-18-23-03-59.png
    392,6 KB · Εμφανίσεις: 29

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818

Ίδιος νταβάς, απομεινάρια του σοβιέτ, στο 2018 χωρίς whatsapp ή viber, δικαιολογία για να μην ζητάμε selfie. Δεν ξέρω αν τις είδε κανείς, εγώ βαριέμαι να τραβιέμαι στο 5στερο μέσα στο ψωλόκρυο χωρίς λόγο...Λόγω επιλογής ξενοδοχείου έχω μια ελπίδα ότι υπάρχει κάτι σοβαρό και όχι δράκος....αν πήγε κανείς να μας πει.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606

Ίδιος νταβάς, απομεινάρια του σοβιέτ, στο 2018 χωρίς whatsapp ή viber, δικαιολογία για να μην ζητάμε selfie. Δεν ξέρω αν τις είδε κανείς, εγώ βαριέμαι να τραβιέμαι στο 5στερο μέσα στο ψωλόκρυο χωρίς λόγο...Λόγω επιλογής ξενοδοχείου έχω μια ελπίδα ότι υπάρχει κάτι σοβαρό και όχι δράκος....αν πήγε κανείς να μας πει.
Bro η Μπέλλα έχει μια selfie , την κόβεις πειραγμένη ;;;

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
Δεν έχω ιδέα, αφού τελείωσα τα sms με την άλλη έστειλα σε αυτή, ούτε που απάντησε, μην χαλάσει την κάρτα ο νταβάς, αφού μου τα είχε γράψει πριν 5 λεπτά για την άλλη...

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Πόσα σου έδωσε μωρέ ο Αλέκσης; Πάλι σε φαγουρίζει ε; :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
Τον καμάρωσα σήμερα στα έδρανα, με έχει ρουφήξει η κουβέρτα, ακόμη πληρώνω τις ΔΕΚΟ ο μαλάκας ....μπα σου είπα με το νέο έτος, για σένα λέω ....

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846
Η πρώτη κοντή, πατημένα τα τριανταπέντε....με ενδιαφέρον βύζο....εμφανησιακά αυτά που βλέπεις στις φωτό δεν υφίστανται, αλλά εγώ θέλω πιπίνια οπότε μπορεί να είμαι και άδικος....α, διαβάζει και μπου γιατί πήρε χαμπάρι ότι έχουμε insta και το κλείδωσε....Μπορεί βέβαια να της τα μαρτύρησε κανένα ναυάγιο....δεν τα ξαναδίνω σε κανέναν.
δεν σε μαθανε απο μικρο να αποφευγης τους ρουφιανους :think: :think:

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
Οι ρουφιάνοι είναι σαν τα σκατά του σκύλου στο πεζοδρόμιο....κάποια στιγμή δεν θα τα πάρεις χαμπάρι και την πάτησες....

• Like
Αντιδράσεις: GALLAS

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
σε στελνω Π.Μ.αλλα τσιμουδια στους ρουφιανους. :happy: :happy:
Μου λεει χτες η τηλεφ/τρια απο εσκορτ,γραψε κατι καλο για το κοριτσι βρε Νικο μου κ εγω απο την αλλη φορα θα σου κανω μειωση 20 ακομα κ 30 ευρω σε ολα τ κοριτσια.Ωπααα;Τι μας λες τωρα;Ακου τις λεω.Αυτα αλλου.Σε πιτσιρικους που τσιμπανε κ σε κατι ξελιγομενους.Σε μενα οχι.Νυστικος κ ρουφιανολατρης δεν εγινα ποτε κ πουθενα.Αν η αλλη δεν το εχει δεν μπιρω να βγαινω και να γραφω ειναι μουναροςςς γαμιετε απιστευτα κ οτι παπαρια θες που γραφουν μερικη λιγουριδες εδω μεσα.Αυτοι γ 20 κ 30 ευρω και την αδερφη τους πηδανε.Αστο κουκλιτσα μου τι λεω βρες αλλον για τετοιες μλκες!!!Γιαυτο οποιος βλεπει κρητικες ειναι αυτο ειναι εκεινο το μουνι ειναι ετσι ειναι γιουβετσι κοκορετσιας περνει μικρο καλαθι.Γκεγκε;;Νικος Ευσμος S3!!!

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
Μου λεει χτες η τηλεφ/τρια απο εσκορτ,γραψε κατι καλο για το κοριτσι βρε Νικο μου κ εγω απο την αλλη φορα θα σου κανω μειωση 20 ακομα κ 30 ευρω σε ολα τ κοριτσια.Ωπααα;Τι μας λες τωρα;Ακου τις λεω.Αυτα αλλου.Σε πιτσιρικους που τσιμπανε κ σε κατι ξελιγομενους.Σε μενα οχι.Νυστικος κ ρουφιανολατρης δεν εγινα ποτε κ πουθενα.Αν η αλλη δεν το εχει δεν μπιρω να βγαινω και να γραφω ειναι μουναροςςς γαμιετε απιστευτα κ οτι παπαρια θες που γραφουν μερικη λιγουριδες εδω μεσα.Αυτοι γ 20 κ 30 ευρω και την αδερφη τους πηδανε.Αστο κουκλιτσα μου τι λεω βρες αλλον για τετοιες μλκες!!!Γιαυτο οποιος βλεπει κρητικες ειναι αυτο ειναι εκεινο το μουνι ειναι ετσι ειναι γιουβετσι κοκορετσιας περνει μικρο καλαθι.Γκεγκε;;Νικος Ευσμος S3!!!

έκανε μπαμ τόσο καιρό, το 9αρο-10ρι σε κάτι μπαμπάτσικες 35αρες πήγε σύννεφο  :thubsdown:

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846
σε εμενα απευθηνεσε :think: :think:υ.γ.γιατι απαντας πανω απο αυτο που εγραψα. :think: :think:

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846
έκανε μπαμ τόσο καιρό, το 9αρο-10ρι σε κάτι μπαμπάτσικες 35αρες πήγε σύννεφο  :thubsdown:
για πες ρε τσακαλακο εσυ αν περνας καλα με την κοπελα.τι βαθμολογια θα εβαζες :think:.και ας ειναι μπαμπατσικι και μιλφ.Υ.Γ.αλλα ξεχασα συντροφο αλεξη βγαλατε.

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
για πες ρε τσακαλακο εσυ αν περνας καλα με την κοπελα.τι βαθμολογια θα εβαζες :think:.και ας ειναι μπαμπατσικι και μιλφ.Υ.Γ.αλλα ξεχασα συντροφο αλεξη βγαλατε.

10' σε όλα τύπε να δούνε και οι άλλοι μύστες ότι είναι τεφαρίκι να προλάβουν  :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom