You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.367
- Πόντοι
- 7.636
Πότε θα έρθει το γκαυλάκι αυτό παρακάτω, εδώ πάνω, να το σπάσουμε λίγο?
έχω στείλει μήνυμα σε αυτούς, αλλά χαρταετό πετάνε μου φαίνεται!!!
έχω στείλει μήνυμα σε αυτούς, αλλά χαρταετό πετάνε μου φαίνεται!!!
Η κυρία ανέβασε 20€ το κασέ της σε μια μέρα 160€ ήταν όταν ήρθε ...
KAVALARIS THESSALONIKI
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.697
- Πόντοι
- 3.327
Ειδα Κατριν κ ρουσλανα μαγκες.Ποιο φωτοσοπ δεν υπαρχει!!!Ανασταινονται και η νεκροι!!!!Μακρια....
sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Τζάμπα μιλάς, έχει πολλά θύματα η πόλη >Ειδα Κατριν κ ρουσλανα μαγκες.Ποιο φωτοσοπ δεν υπαρχει!!!Ανασταινονται και η νεκροι!!!!Μακρια....
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
Ειδα Κατριν κ ρουσλανα μαγκες.Ποιο φωτοσοπ δεν υπαρχει!!!Ανασταινονται και η νεκροι!!!!Μακρια....
Περιμένοντας κριτική από τον μεγάλο σαβουρογαμη Φακιρη
koukoskoukou
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 342
- Πόντοι
- 281
Και ήμουν έτοιμος για ντου.
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.263
- Πόντοι
- 6.817
Και ήμουν έτοιμος για ντου.
για ποια απ τις 2;
koukoskoukou
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 342
- Πόντοι
- 281
για ποια απ τις 2;
Ρουσλάνα. Απορώ με τις κριτικές
karamitros1751
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 17
- Like
- 808
- Πόντοι
- 990
Ρε σεις,αφήστε την Ιννα να δοκιμάσουμε και μεις...
Κάθε μέρα μέχρι τις 2 τα μεσάνυχτα ραντεβού και κριτική μόνο μια
Τι παίζει?αγαπήσατε Όλοι?
Από υπηρεσίες μετρια πραγματα.Προσπαθεί φιλοτιμα και αντέχει. Από εμφάνιση ειναι καταπληκτική (τουλάχιστον για τα γούστα μου). Έχει βέβαια μικρό στήθος. Αν προλαβω θα ανεβασω κριτική.
Dream_Master
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 335
- Πόντοι
- 281
απο ιοτι βλεπω δεν παιζει κατι αξιολογο αυτην την στιγμη μαγκες ετσι? αν και μερικες καλες ζητανε 200αρι ακατεβατο.
Παίδες μακριά από Μόνικα... Πιπα χάλια... (με προφυλακτικό πάντα) μου την είπε γιατί άνοιξα το προφυλακτικό ένα λεπτό πριν το φορέσω, μου την είπε γιατί το ακουμπησα μετά για λιγο στο πάτωμα, no fingers, και το μυαλό στο κινητό της στα διαλείμματα. Τη 2η φορά δεν τελείωσα γιατί ξενέρωσα. Για 100ευρω την ώρα και ίσως. 160 με τίποτα δεν αξίζει. Ωραίο σώμα αλλά μέχρι εκεί.
mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 195
- Like
- 25.436
- Πόντοι
- 33.818
Αυτές οι πριγκιπέσσες θέλουν ροχάλα και χυσούρα στη μάπα για να μάθουν τη θέση τους. Αν δεν τους αρέσει να πάνε να κάνουν άλλη δουλειά (αν μπορούν). Τα λεφτά πίσω και δρόμο. Στα διάλα με όλες τις κοπριές....Παίδες μακριά από Μόνικα... Πιπα χάλια... (με προφυλακτικό πάντα) μου την είπε γιατί άνοιξα το προφυλακτικό ένα λεπτό πριν το φορέσω, μου την είπε γιατί το ακουμπησα μετά για λιγο στο πάτωμα, no fingers, και το μυαλό στο κινητό της στα διαλείμματα. Τη 2η φορά δεν τελείωσα γιατί ξενέρωσα. Για 100ευρω την ώρα και ίσως. 160 με τίποτα δεν αξίζει. Ωραίο σώμα αλλά μέχρι εκεί.
Dream_Master
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 335
- Πόντοι
- 281
Αυτα με ξενερωνουν και εμενα! Δινεις τοσα λεφτα ρε π@&€στη μου και σου βαζει προφυλακτηκο στην πιπα γιατι και καλα μιριζη το παπαρι σου η αν δεν της αρεσει κατι επανω σου , σου αρχιζει τα μη το ενα μη το αλλο και τελικα ξενερωνεις!
sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Το θέμα είναι να τη στείλεις στο διάολο και να πάρεις πίσω το χρήμα,το ξενερωμα αντιμετωπίζεται με λίγο μπύρα και βγαίνει φθηνότερα ;)Αυτα με ξενερωνουν και εμενα! Δινεις τοσα λεφτα ρε π@&€στη μου και σου βαζει προφυλακτηκο στην πιπα γιατι και καλα μιριζη το παπαρι σου η αν δεν της αρεσει κατι επανω σου , σου αρχιζει τα μη το ενα μη το αλλο και τελικα ξενερωνεις!
Dream_Master
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 335
- Πόντοι
- 281
Sithlord εχεις δικιο αλλα οι πολλοι πανε γκαυλωμενοι εκεινη την ωρα και λενε αφου μπηκα στο χωρο ας χωρεψο. Εγω μια φορα εφαγα φολα αλλα παλι καλα γιατι εφυγα.ειχα κλειση μια δεν θυμαμαι ουτε και ονομα , στα 140 θυμαμαι και οταν εφτασα στο ξενοδοχειο και μου λεει θα ερθει η κοπελα να σε παρει απο το λομπι , και βγαινει μια φακλανα καμια σχεση με αυτο που περιμενα. Και εκανα τον κινεζο οτι μιλουσα στο κινητο και την εκανα με ελαφρα . Και μετα μου εστελνε το γραφειο τι εγινε και τετια , και τους λεω καμια αχεση με τις φωτος , μου αρχισε τα γλειψιματα οτι ολοι λενε τα καλυτερα για την κοπελα και οτι θα περασω καλα , και μου εκανε και εκπτωση θυμαμαι μου ειχε πει 120 αλλα εφυγα. Εμενα 2 φορες μονο με ξενερωσαν και αυτες σε στουντιο. Μικρο το κακο παλι καλα.
Δύο ντουζ είχα κάνει ένα από το σπίτι και ένα εκεί λες να της μυριζε κάτι; Μ άρεσει που μια κριτική γράφει για πολύ καλό στοματικό και PSE και GFE και κουραφεξαλα. Μουφα κριτικές για να τσιμπάμε. Μαύρο τους αξίζει για να βάλουν μυαλόΑυτα με ξενερωνουν και εμενα! Δινεις τοσα λεφτα ρε π@&€στη μου και σου βαζει προφυλακτηκο στην πιπα γιατι και καλα μιριζη το παπαρι σου η αν δεν της αρεσει κατι επανω σου , σου αρχιζει τα μη το ενα μη το αλλο και τελικα ξενερωνεις!
sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Έχουμε πέσει πολύ χαμηλά,μα πολύ χαμηλά...Δύο ντουζ είχα κάνει ένα από το σπίτι και ένα εκεί λες να της μυριζε κάτι; Μ άρεσει που μια κριτική γράφει για πολύ καλό στοματικό και PSE και GFE και κουραφεξαλα. Μουφα κριτικές για να τσιμπάμε. Μαύρο τους αξίζει για να βάλουν μυαλό
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K