mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 195
- Like
- 25.436
- Πόντοι
- 33.818
Μανούλι...
Θα σου ξαναδώσω τη μήτρα στο χέρι σήμερα...
Μανούλι...
Μην ξεχάσεις να ενημερώσεις για την εμφάνιση στην κριτική σου...
Πήγα μόλις. Πολύ καλή φάση (για τα δεδομένα - γούστα μου). Ανεβάζω κριτική.
Πήγα μόλις. Πολύ καλή φάση (για τα δεδομένα - γούστα μου). Ανεβάζω κριτική.
Έχει πάει κανείς με Liberta τώρα που επέστρεψε?
Έχει πάει κανείς τώρα τελευταία?
Έχει πάει κανείς τώρα τελευταία?
Υπαρχει λογος???
Τα μουνοχειλα της ειναι σαν σαλαχι,οι πουτσες που εχει φαει αμα τις βαλεις στη σειρα κανεις το γυρο του κοσμου 2-3 φορες..
Τι ελκυστικο βρισκεις επανω της εσυ?
εσυ να υποθεσω γαμας μονο μοντελα και κατα πασα πιθανοτητα παρθενες οποτε το να κανεις ενα πραγματικα PSE γαμησι σε χαλαει. Η μαλλον γαμας 20αρες μοντελες που εχουν παει μονο με τον γκομενο τους και εχουν και PSE επιδοσεις. πραγματικα ρε φιλε δεν σε καταλαβαινω εκτος απο το να κραζεις κοσμο, ειτε μελη, ειτε εσκορτσ, που αποδεδειγμενα την τιμανε την φανελα κανεις κατι αλλο? κ μετα λες αλλους οτι προμοταρουν, μηπως και εσυ κανει κατι αντιστοιχο θαβοντας οτι δεν σε βολευει ;)
Εσυ τραβα μαθε ελληνικα πρωτα και ξαναδιαβασε αυτα που εγραψα,δευτερον πανε στην κολλητη σου τη Λυδια(που μας εχεις ζαλισει τα παπαρια εδω μεσα)και τριτον και σημαντικοτερο,πανε γαμα καμια γιατι με τις ψευτικες αντιγραφικες κριτικες δεν κερδιζεις κανενος την εκτιμηση εδω μεσα...
Μάγκες έρχεται η Συνθιααα, κόψτε χαρτάκι Γτ θα γίνει χαμός , με τα μπάζα π έχουμε στο χωριό μας
Το κέρατο μου, η κάβλα η Cinzia ήρθε Θεσσαλονίκη κι εγώ έλειπα...έχασα τέτοιο γαμήσι!!!