azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
αχ σύντροφε αχ...το Ορθόδοξο....αχ.....
Σύντροφε,εχω και κότερο,πάμε μια βόλτα ...
αχ σύντροφε αχ...το Ορθόδοξο....αχ.....
Πραγματικά σας χαίρομαι εκει πάνω !!! Η Jess !!! Με έχει χρόνια black list στο news επειδη είχα πει ότι είναι σαν τους κουλοχέρηδες στα καζίνο ! Ρίχνεις κ ξεκινάει να βγάζει κραυγές . Μπορεί να έχεις φύγει κ να ουρλιάζει ακόμα από καυλα ! Ουστ που θέλει κ 300 το ταγάρι .
Μου κοψατε την φόρα .... έλεγα αύριο να πάω στην Jessica , αλλά μ αυτά π διαβάζω απογοητεύτηκα
Η 40 φορες στη Ταυλανδη!!Μην ακούς κανέναν,πάνε και μετά έλα να κλαψουμε όλοι μαζί
Σκέψου μόνο ότι με 300€ γαμας 3 μισάωρα με cim στο εσκορτ κλαμπ η 15 φορές στη φυλής
Η 40 φορες στη Ταυλανδη!!
Να τα λεμε κι αυτα...
Ναι αλλά η θεία τζεσικα έχει ποιοτικές υπηρεσίες απ ότι διάβασα εδώ ....Μην ακούς κανέναν,πάνε και μετά έλα να κλαψουμε όλοι μαζί
Σκέψου μόνο ότι με 300€ γαμας 3 μισάωρα με cim στο εσκορτ κλαμπ η 15 φορές στη φυλής
Εχει μπουφους που τρεχουν..Ρε φακίρη ποιος τρέχει μέχρι την Ταϊλανδή ;;;
Ναι αλλά η θεία τζεσικα έχει ποιοτικές υπηρεσίες απ ότι διάβασα εδώ ....
Σιγά μην σταματήσει ...Φιλε...η γυναικα κανει παπαδες στο κρεβατι...μιλαμε για σκληρο πορνο....
Απλα μας τα εκανε λιγο τσουρεκια με τα μυνηματα οτι σταματαει..κλπ κλπ..
Βεβαια οπως ξερεις τα γουστα ειναι υποκειμενικα...
Φιλε...η γυναικα κανει παπαδες στο κρεβατι...μιλαμε για σκληρο πορνο....
Απλα μας τα εκανε λιγο τσουρεκια με τα μυνηματα οτι σταματαει..κλπ κλπ..
Βεβαια οπως ξερεις τα γουστα ειναι υποκειμενικα...
Για δες από πότε θα σταματούσε...
Λόγια παχιά για να μαζεύει κοροϊδα
Γίγαντα την ξεμουνιασες!Καλε μου φιλε..εγω την συναντησα πρωτη φορά περισυ στη Θεσσαλονικη..
την συναντησα αλλες δυο φορές Αθήνα και Κωσταντινούπολη ( ετυχε να ειμαι εκει για δουλεια στο ιδιο ξενοδοχείο )
Ολα ηταν 2 ωρα η 3 ωρα ραντεβου και η αληθεια ειναι οτι δεν σε αφηνει σε ησυχία .. σε προκαλει να την ξεσκισεις ....
αλλα ολο το καλοκαιρι με επρηξε με τα mail ...και ενα μηνα τωρα με sms με watshap με σηματα καπνου ....
ε ασε μας κουκλιτσα μου ...ειπαμε καλη χρυση και αγια αλλα θα το δωσουμε οποτε θελουμε εμεις και οπου θελουμε εμεις ....ΕΛΕΟΣ
Τωρα αν και ποτε θα σταματησει εξαρταται απο πολλα .( εχει ακριβα γουστα ).. αλλα σιγουρα καποια στιγμη θα σταματησει ....ολες σταματανε
Καλε μου φιλε..εγω την συναντησα πρωτη φορά περισυ στη Θεσσαλονικη..
την συναντησα αλλες δυο φορές Αθήνα και Κωσταντινούπολη ( ετυχε να ειμαι εκει για δουλεια στο ιδιο ξενοδοχείο )
Ολα ηταν 2 ωρα η 3 ωρα ραντεβου και η αληθεια ειναι οτι δεν σε αφηνει σε ησυχία .. σε προκαλει να την ξεσκισεις ....
αλλα ολο το καλοκαιρι με επρηξε με τα mail ...και ενα μηνα τωρα με sms με watshap με σηματα καπνου ....
ε ασε μας κουκλιτσα μου ...ειπαμε καλη χρυση και αγια αλλα θα το δωσουμε οποτε θελουμε εμεις και οπου θελουμε εμεις ....ΕΛΕΟΣ
Τωρα αν και ποτε θα σταματησει εξαρταται απο πολλα .( εχει ακριβα γουστα ).. αλλα σιγουρα καποια στιγμη θα σταματησει ....ολες σταματανε
Γίγαντα την ξεμουνιασες!