Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177

Συνημμένα

• FB_IMG_1520258478785.jpg
    FB_IMG_1520258478785.jpg
    43,7 KB · Εμφανίσεις: 23

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.497
Πόντοι
26.236
Πραγματικά σας χαίρομαι εκει πάνω !!! Η Jess !!! Με έχει χρόνια black list στο news επειδη είχα πει ότι είναι σαν τους κουλοχέρηδες στα καζίνο ! Ρίχνεις κ ξεκινάει να βγάζει κραυγές . Μπορεί να έχεις φύγει κ να ουρλιάζει ακόμα από καυλα ! Ουστ που θέλει κ 300 το ταγάρι .

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Πραγματικά σας χαίρομαι εκει πάνω !!! Η Jess !!! Με έχει χρόνια black list στο news επειδη είχα πει ότι είναι σαν τους κουλοχέρηδες στα καζίνο ! Ρίχνεις κ ξεκινάει να βγάζει κραυγές . Μπορεί να έχεις φύγει κ να ουρλιάζει ακόμα από καυλα ! Ουστ που θέλει κ 300 το ταγάρι .
:tooth: :tooth:

Συνημμένα

• IMG_20180403_010911.jpg
    IMG_20180403_010911.jpg
    93,2 KB · Εμφανίσεις: 43

Alienboy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Κριτικές
14
Like
720
Πόντοι
991
Μου κοψατε την φόρα .... έλεγα αύριο να πάω στην Jessica , αλλά μ αυτά π διαβάζω απογοητεύτηκα  :think:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Μου κοψατε την φόρα .... έλεγα αύριο να πάω στην Jessica , αλλά μ αυτά π διαβάζω απογοητεύτηκα  :think:

Μην ακούς κανέναν,πάνε και μετά έλα να κλαψουμε όλοι μαζί  :grin:
Σκέψου μόνο ότι με 300€ γαμας 3 μισάωρα με cim στο εσκορτ κλαμπ η 15 φορές στη φυλής  :grin:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Μην ακούς κανέναν,πάνε και μετά έλα να κλαψουμε όλοι μαζί  :grin:
Σκέψου μόνο ότι με 300€ γαμας 3 μισάωρα με cim στο εσκορτ κλαμπ η 15 φορές στη φυλής  :grin:
Η 40 φορες στη Ταυλανδη!!

Να τα λεμε κι αυτα...

Alienboy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Κριτικές
14
Like
720
Πόντοι
991
Ρε φακίρη ποιος τρέχει μέχρι την Ταϊλανδή ;;;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177

Alienboy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Κριτικές
14
Like
720
Πόντοι
991
Μην ακούς κανέναν,πάνε και μετά έλα να κλαψουμε όλοι μαζί  :grin:
Σκέψου μόνο ότι με 300€ γαμας 3 μισάωρα με cim στο εσκορτ κλαμπ η 15 φορές στη φυλής  :grin:
Ναι αλλά η θεία τζεσικα έχει ποιοτικές υπηρεσίες απ ότι διάβασα εδώ ....

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Ναι αλλά η θεία τζεσικα έχει ποιοτικές υπηρεσίες απ ότι διάβασα εδώ ....

Φιλε...η γυναικα κανει παπαδες στο κρεβατι...μιλαμε για σκληρο πορνο....
Απλα μας τα εκανε λιγο τσουρεκια με τα μυνηματα οτι σταματαει..κλπ κλπ..

Βεβαια οπως ξερεις τα γουστα ειναι υποκειμενικα...

Alienboy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Κριτικές
14
Like
720
Πόντοι
991

Σιγά μην σταματήσει ...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177

Για δες από πότε θα σταματούσε...
Λόγια παχιά για να μαζεύει κοροϊδα

Συνημμένα

• 20181114_124622.png
    20181114_124622.png
    82,5 KB · Εμφανίσεις: 26

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Για δες από πότε θα σταματούσε...
Λόγια παχιά για να μαζεύει κοροϊδα

Καλε μου φιλε..εγω την συναντησα πρωτη φορά περισυ στη Θεσσαλονικη..
την συναντησα αλλες δυο φορές  Αθήνα και Κωσταντινούπολη ( ετυχε να ειμαι εκει για δουλεια στο ιδιο ξενοδοχείο )
Ολα ηταν 2 ωρα η 3 ωρα ραντεβου και η αληθεια ειναι οτι δεν σε αφηνει σε ησυχία .. σε προκαλει να την ξεσκισεις ....

αλλα ολο το καλοκαιρι με επρηξε με τα mail ...και ενα μηνα τωρα με sms με watshap με σηματα καπνου ....

ε ασε μας κουκλιτσα μου ...ειπαμε καλη χρυση και αγια αλλα θα το δωσουμε οποτε θελουμε εμεις και οπου θελουμε εμεις ....ΕΛΕΟΣ

Τωρα αν και ποτε θα σταματησει εξαρταται απο πολλα .( εχει ακριβα γουστα ).. αλλα σιγουρα καποια στιγμη θα σταματησει ....ολες σταματανε

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.065
Πόντοι
5.646
την συναντησα αλλες δυο φορές  Αθήνα και Κωσταντινούπολη ( ετυχε να ειμαι εκει για δουλεια στο ιδιο ξενοδοχείο )
Ολα ηταν 2 ωρα η 3 ωρα ραντεβου και η αληθεια ειναι οτι δεν σε αφηνει σε ησυχία .. σε προκαλει να την ξεσκισεις ....

αλλα ολο το καλοκαιρι με επρηξε με τα mail ...και ενα μηνα τωρα με sms με watshap με σηματα καπνου ....

ε ασε μας κουκλιτσα μου ...ειπαμε καλη χρυση και αγια αλλα θα το δωσουμε οποτε θελουμε εμεις και οπου θελουμε εμεις ....ΕΛΕΟΣ

Τωρα αν και ποτε θα σταματησει εξαρταται απο πολλα .( εχει ακριβα γουστα ).. αλλα σιγουρα καποια στιγμη θα σταματησει ....ολες σταματανε
Γίγαντα την ξεμουνιασες! :fuck2:

Alienboy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Κριτικές
14
Like
720
Πόντοι
991
Της έστειλα μήνυμα , αλλά δεν απάντησε η κιουρια...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177

Εγώ απλά λέω ότι και πέρισυ μου έστειλε μήνυμα ότι θα σταματούσε ντεμέκ και φέτος πάλι τα ίδια και πάλι Νοέμβριο μήνα,ίσως αυτό το μήνα ο ανάδρομος η ο Ερμής να μην είναι σε καλή θέση και μας ζαλιζει με την ίδια δικαιολογία ότι θα σταματήσει,λες και θα χάσουμε το κελεπούρι των 40+ ετών!!!
Πραγματικά ΈΛΕΟΣ με την κάθε τυχαρπαστη στη Θεσσαλονίκη...

Geep9791

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2012
Κριτικές
10
Like
427
Πόντοι
291
Να κάνω και εγώ το χρέος μου σαν καλός συναθλητής. Ήμουν ανάμεσα στην Alexandra και στην Rianna. Λόγο στήθους επέλεξα Rianna.:headbang: Η  επικοινωνία με το γραφείο τέλεια και κατατοπιστική. Το ξενοδοχείο το γνωστό (θα μπορούσε και καλύτερο). Ανοίγει η πόρτα και βλέπω την κυρία των φωτογραφιών. Σίγουρα έχει περάσει τα 35 και έχει τατουάζ στα χέρια, στην πλάτη κ.τ.λ. Προσωπικά δεν με χαλάει. Το ντύσιμο της πολύ απλό. Μου εξήγησε ότι η βαλίτσα της την στείλανε στην Μπαρτσελόνα! ΟΚ να το δικαιολογήσω. Μπορούσε να με υποδεχότανε με τα εσώρουχα, θα ήταν καυλύτερα!! Αλλά οχι με καλτσες και τζήν σορτσάκι!!! Τεσπα. Επικοινωνία μηδέν. Αγγλικά επιπέδου Α1. Απο την αμηχανία της όταν έκανα χαβαλέ έκανε ότι ξεκαρδιζότανε!!! Καθαριότητα στο έπαρκο. Ντουζάκι μετα από εμένα στην αρχή και πρίν από εμένα όταν τελείωσαμε. Σύνολο 3 ντους.
Στο πρώτο γύρο είχε μόνο στοματικό και 69. Γούσταρα να καταθέσω στα βυζιά της (σιλικόνη αλλά καλή δουλειά). Με την πίπα βάζω 6 γιατί όταν την είπα να το φτύσει έκανε ότι δεν καταλάβαινε!! Νινάκι πάντως είχε καθαρό και η σούφρα της ήταν καθαρή. Η παραφωνία της στιγμής ήταν που ήρθε το φαγητό που παράγγειλε και μας διέκοψαν. Επανέρχομαι... τελειώνω μπαίνει για ντους, μπαίνω και εγώ και την βλέπω όταν βγαίνω να τρώει. Εντάξει ανθρώπινο είναι, αλλά εδω μιλάμε με ξεγκάβλωσε.
Την προτείνω να μου κάνει μασαζ γιατί απο επικοινωνία γιοκ!Με το που ανακτώ δυνάμεις ξεκινάω τον δεύτερο γύρο. Γλυφομούνι δεν με ανοιγε τα πόδια της!! Απέφευγε και τις βαθιές διεισδύσεις!!Τρεις στάσεις και όπως την έχω από κάτω σηκώνετε και μου βγάζει την καποτα (τάχα με γκάβλα) και με πιπώνει!!! Ξενερώνω και καταλαβαίνω ότι έπεσα σε φόλα. με τελειώνει πάλι στα βυζία της και πάει για ντούς. Μπάινω και εγώ με την σειρά μου και ξεμπερδέψαμε, απλά!!!!
Συνοπτικά:
1.Δεν θα την ξαναβλεπα       
2.Αλλάξτε ξενοδοχείο
3.Φερτε κορίτσια που να μας σέβονται
Πιστέυω να πρόλαβα να σώσω μερικούς!!!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom