Καλά ρε όλο το βράδυ γράφατε; Δεν είχε κανείς να πάει δουλειά το πρωί; Μόνο εγώ ο μαλάκας είμαι ακόμα εδώ;
Τέσπα, μόνο άσπρο και μαύρο δεν υπάρχει, ο καθένας με τα κριτήρια και τα θέλω και μπορώ του αποφασίζει.
Με την μικρή εμπειρία μου από ευρώπη μπορώ να πω πως είμαστε σαν Θεσσαλονίκη ελάχιστα φθηνότεροι σε call girls αλλά θα έλεγα ότι χάνουμε σε vmf και χάνουμε πάρα πάρα πολύ σε επιλογές. Έτσι στην τελική δεν έχουμε την επιλογή να διαλέξουμε από ένα μεγάλο κατάλογο και καταλήγουμε να πληρώνουμε κάτι που αντικειμενικά δεν αξίζει.
Στην εντελώς αντίθετη πλευρά θα έλεγα ότι είναι η Αθήνα, πάντοτε με την μικρή μου εμπειρία, είναι από τα καλύτερα μέρη στην ευρώπη για βίζιτες.
Οποιαδήποτε σύγκριση για το σπορ ευρωπαϊκού εδάφους με Ρωσία είναι εντελώς άστοχη και δε νομίζω να χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση.
Επίσης δεν καταλαβαίνω τη σύγκριση των fkk με τις βίζιτες στη Θεσσαλονίκη. Γιατί συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα;
Και σαν γενικό σχόλιο για όσους φίλους υποδεικνύουν συνέχεια την ανωτερότητα όλων των μερών του πλανήτη (και της Αθήνας) σε σχέση με τη Θεσσαλονίκη.
Μάγκες, όλοι εσείς ή εκατομυριούχοι είστε ή δημόσιοι υπάλληλοι.
Αλλιώς εξηγείστε και σε μένα τον κουτό, αν έχω καύλες σήμερα το απόγευμα και αύριο πρέπει να είμαι στη δουλειά μου κανονικά, τί πρέπει να κάνω; Να πάω στα μπουρδέλα που δε θέλω; Να πηδάω μια φορά το τρίμηνο όταν φεύγω για καμμία δουλειά έξω; Ή να σας κάνω τη χάρη να παντρευτώ για να μη χαλάω την πιάτσα με τα 200ευρα;