Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.282
у вас с юмором всё в порядке молодец
у вас с юмором всё в порядке молодец
He has this costumes also
190 для этих немногих платят. Я сказал в то же время, отложил цены, потому что вы не будете работать
ну, как вы думаетеСпасибо за совет! но у неё работа есть много поэтому и работаем в Салониках!;)
Цена не 190 евро а 160 евро
Я думаю что 160 евро за час - это очень хорошая ценану, как вы думаете
Η διαφωνία μου είναι στην εσφαλμένη λογική που προβάλεις απαιτώντας φθηνότερες τιμές γιατί υπάρχουν μισθολογικές διαφορές. Για παράδειγμα εγώ προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε εταιρίες από όλο τον κόσμο και η αμοιβή μου είναι ίδια είτε ο πελάτης μου είναι από Αμερική είτε από Ινδία. Αν ο Ινδός απαιτούσε φθηνότερη τιμή με την δικαιολογία ότι οι μισθοί εκεί είναι κατώτεροι τότε απλά δεν θα έκανα δουλειά με Ινδούς.Δεν μπορω να καταλαβω τον λογο που εχεις διαφορετικη αποψη για το θεμα των τιμων,
Η διαφωνία μου είναι στην εσφαλμένη λογική που προβάλεις απαιτώντας φθηνότερες τιμές γιατί υπάρχουν μισθολογικές διαφορές. Για παράδειγμα εγώ προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε εταιρίες από όλο τον κόσμο και η αμοιβή μου είναι ίδια είτε ο πελάτης μου είναι από Αμερική είτε από Ινδία. Αν ο Ινδός απαιτούσε φθηνότερη τιμή με την δικαιολογία ότι οι μισθοί εκεί είναι κατώτεροι τότε απλά δεν θα έκανα δουλειά με Ινδούς.
Από πού το συμπέρανες αυτό;
Δεν νομίζω ότι το μερτικό των ct των 200ευρώ που είναι λίγο πολύ το στάνταρ στην ευρώπη να είναι μόνο 40/50 ευρώ την ώρα. Εδώ δεν σε καταλαβαίνω αλλά το λογικό για μένα είναι μεγαλύτερη αμοιβή, ισχυρότερο κίνητρο για καλύτερες υπηρεσίες.Καμιά διαφωνία εδώ, άλλωστε αυτός είναι και ο σκοπός του φόρουμ αυτού, να αξιολογούμε και να ανταλλάσουμε εμπειρίες.
Βέβαια τα γραφεία ευγενικά ή μη έχουν το μεγαλύτερο βάρος της ευθύνης για τις εργαζόμενες που επιλέγουν να φέρουν και τις υπηρεσίες που διαφημίζουν.
Η αμοιβή των 100-120 ευρώ για τα τοπικά γραφεία βάσει των προιόντων τους είναι μια δίκαιη τιμή, για δίμετρες 20χρονες καλλονές που ταξιδεύουν σε όλη την ευρώπη, όχι και τόσο, κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα.
Πολύ περισσότερα περνούν στην Ευρώπη από 50 ευρώ. Τσεκαρισμένο Ποιος ο λόγος άλλωστε να ξενιτευτούν αν ειναι να παρουν τα ίδια;;;φιλε με ολο το συμπαθειο εχεις βαθια μεσανυχτα, ο Αζα μια χαρα τα γραφει και εγω συμφωνω μαζι του
τωρα αν εσυ θελεις να χρυσοπληρωνεις το κουκο για αηδόνι, τι να σου πω περι ορεξεως του καθενος
αλλά μετα μην εχετε την απαιτηση να βρισκεται value for money επιλογες
αυτες που πληρωνετε σαν city tour εδω στην ελλαδα 200 ευρα για 1 ωρα στη Ρωσια τις γαμας με 50 ευρω για 1 ωρα
να και ενα παραδειγμα γι' αυτην την γκομενα στην ελλαδα θα πληρωνες +160 ευρω για 1ωρα και στη ρωσια αυτη την γαμας με 55 ευρω για 1 ωρα
Πολύ περισσότερα περνούν στην Ευρώπη από 50 ευρώ. Τσεκαρισμένο Ποιος ο λόγος άλλωστε να ξενιτευτούν αν ειναι να παρουν τα ίδια;;;
φιλε με ολο το συμπαθειο εχεις βαθια μεσανυχτα, ο Αζα μια χαρα τα γραφει και εγω συμφωνω μαζι του
τωρα αν εσυ θελεις να χρυσοπληρωνεις το κουκο για αηδόνι, τι να σου πω περι ορεξεως του καθενος
αλλά μετα μην εχετε την απαιτηση να βρισκεται value for money επιλογες
αυτες που πληρωνετε σαν city tour εδω στην ελλαδα 200 ευρα για 1 ωρα στη Ρωσια τις γαμας με 50 ευρω για 1 ωρα
να και ενα παραδειγμα γι' αυτην την γκομενα στην ελλαδα θα πληρωνες +160 ευρω για 1ωρα και στη ρωσια αυτη την γαμας με 55 ευρω για 1 ωρα
Спасибо за совет! но у неё работа есть много поэтому и работаем в Салониках!;)
Цена не 190 евро а 160 евро
Thank you 4 information! she has a lot of work in Salonika! For that reason we are working here! the price is not 190euro but 160eu :-)
Άρτεμις επί το πλείστων δουλεύουν με ρουμάνοβουλγάρες με ότι δουλεύουν και τα στούντιο εδώ δηλαδή.Άλλη κατηγορία οι ρωσίδες. Αρκετά σπαμάραμε στο νήμα όμως και θα φάμε κραξιμοκανεις λαθος για την ευρωπη φιλε στο fkk αρτεμις βερολινο εχει διαστημικα μουνια σε σχεση με τα σαβουρια τα city tour που φερνουν στη θεσσαλονικη και το μισαωρο κοστιζει 60 ευρω
Μπορεί να έχετε δίκιο φίλε κι εγώ άδικο.
Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία και Αυστρία πάντως πληρώνω τα ίδια με εδώ αν όχι και παραπάνω.
Αν θα πάω ποτέ Ρωσσία και βρω καμιά πουτάνα να έχει μείνει εκεί θα πληρώσω 50ευρώ.
Άρτεμις επί το πλείστων δουλεύουν με ρουμάνοβουλγάρες με ότι δουλεύουν και τα στούντιο εδώ δηλαδή.Άλλη κατηγορία οι ρωσίδες. Αρκετά σπαμάραμε στο νήμα όμως και θα φάμε κραξιμο
Μπορεί να έχετε δίκιο φίλε κι εγώ άδικο.
Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία και Αυστρία πάντως πληρώνω τα ίδια με εδώ αν όχι και παραπάνω.
Αν θα πάω ποτέ Ρωσσία και βρω καμιά πουτάνα να έχει μείνει εκεί θα πληρώσω 50ευρώ.
The best price is 80 euros with cim-cob-cif...and anal +20...like Liza's vip.all these is απιστευτable...