topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.067
- Πόντοι
- 5.646
Ξέρεις πόσα σουβλάκια τρως με 250€ ???
Ξέρεις πόσα σουβλάκια τρως με 250€ ???
φολα-alert μου φαίνεται
Αυτό το μωράκι τι λέει ρε παίδες? Μένουμε στο ίδιο χοτέλι. Να το κουτουπώσω, τι να κάνω?
Ο σαφάρις φέρνει τουρκοπληκτες άσχημες που ζητούν 190/ω,ο greece φέρνει στουντιοκόριτσα από Αθήνα στα 170 και οι άλλοι μιλφ...κατά τ'άλλα καλά :-
ετσι ακριβως ειναι η κατασταση στην πολη με ελαχιστες ως μηδαμινες απο πλευρας ποιοτητας-ποσοτητας επιλογες και ακριβες για να μη πω πανακριβες. >
χρονια πισω απο την Αθηνα σε γουστα και επιλογες
Θα ανέφερα και πως το ένα μαγαζί που δεν αναφέρθηκε (αυτό που φέρνει μιλφόνια) παίζει με τη νοημοσύνη μας, εσένα σου τα έδειξα, αλλά δεν θα το συνεχίσω γιατί είπαμε, είμαι περίεργος και κομπλεξικός. Και οι τρεις από εμένα δεκάρα τσακιστή δεν πρόκειται να ξαναπάρουν. Με τον safari κρατάω μια πισινή, ίσως ο ανταγωνισμός καλυτερέψει λίγο τα πράγματα.Η αποχη θα ειναι ενα καλο μαθημα για οσους παιζουν με τη νοημοσυνη μας!!!
Η αποχη θα ειναι ενα καλο μαθημα για οσους παιζουν με τη νοημοσυνη μας!!!
....Και οι τρεις από εμένα δεκάρα τσακιστή δεν πρόκειται να ξαναπάρουν....
Η αποχη θα ειναι ενα καλο μαθημα για οσους παιζουν με τη νοημοσυνη μας!!!
Αυτό το μωράκι τι λέει ρε παίδες? Μένουμε στο ίδιο χοτέλι. Να το κουτουπώσω, τι να κάνω?
Θα ανέφερα και πως το ένα μαγαζί που δεν αναφέρθηκε (αυτό που φέρνει μιλφόνια) παίζει με τη νοημοσύνη μας, εσένα σου τα έδειξα, αλλά δεν θα το συνεχίσω γιατί είπαμε, είμαι περίεργος και κομπλεξικός. Και οι τρεις από εμένα δεκάρα τσακιστή δεν πρόκειται να ξαναπάρουν. Με τον safari κρατάω μια πισινή, ίσως ο ανταγωνισμός καλυτερέψει λίγο τα πράγματα.
ο απολογισμός του μέχρι στιγμής: μιά μπουτού,ένας ροφός και τώρα μια άσχημη :-Δεν βλέπω ουσιαστικό ανταγωνισμό από τον σαφάρι, μόνο μετριες εμφανισιακώς κοπέλες με ακριβότερο αντίτιμο.
Ναι, αντί να κάνει δυναμικό άνοιγμα στην αγορά μας με αξιόλογα κομμάτια επέλεξε να φέρει τριτοδεύτερες.ο απολογισμός του μέχρι στιγμής: μιά μπουτού,ένας ροφός και τώρα μια άσχημη :-
Όλα είναι εφικτά εάν υπάρχει διάθεση και συνεννόηση ;)Ναι, αντί να κάνει δυναμικό άνοιγμα στην αγορά μας με αξιόλογα κομμάτια επέλεξε να φέρει τριτοδεύτερες.
Όσον αφορά την αποχή παίδες δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτή αλλά προσωπικά ψωνίζω μόνο όταν υπάρχει κάτι αξιόλογο, αλλιώς μπορεί να απέχω και 2-3 μήνες.
Υπάρχει πίνακας αξιολογήσεων για την κοπέλα στο site;Ωραίο παιδί με φοβερό πάτο.
Τυπικές αποστειρωμένες υπηρεσίες.
Δεν αξίζει τα 180.
Ωραίο παιδί με φοβερό πάτο.
Τυπικές αποστειρωμένες υπηρεσίες.
Δεν αξίζει τα 180.
Δεν βλέπω ουσιαστικό ανταγωνισμό από τον σαφάρι, μόνο μετριες εμφανισιακώς κοπέλες με ακριβότερο αντίτιμο.