ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.392
- Πόντοι
- 34.538
Γιατι σου ειπαν οτι πηγανε τα μελη του μπου που γραφουνε?Έστειλα μυνημα γεμάτη ως αργά... και ούτε μια κριτική.....
Γιατι σου ειπαν οτι πηγανε τα μελη του μπου που γραφουνε?Έστειλα μυνημα γεμάτη ως αργά... και ούτε μια κριτική.....
Αυτό το είπαμε ήδηΈστειλα μυνημα γεμάτη ως αργά... και ούτε μια κριτική.....
Αθήνα - μαγεία - πουτανοπολιτισμός.Αthens only my friend!
Αthens only my friend!από τη μέρα που πήγα Αθήνα με χαλάει ρε φίλος και πολύ...παρεπιπτοντως ετοιμάστειτε για κάθοδο τέλη Σεπτεμβρίου αρχές Οκτώβρη...
Εάν κατάλαβα καλά, πρόκειται για προμιλφ με πολλά δεν και μη,που κάνει καλή πίπα και μαζί με το άνοιγμα των ποδιών τη χρεώνει 150/ω... :SΜετα απο πολυ καιρο ας γραψω κ εγω μια κριτικη (ετσι γιατι εχω να δω πολυ καιρο καλη κριτικη)
Συναντηση με Ερικα δυο ωρες (μας πλερωσαν καλα τα προκριματικα) κ το κοριτσι ειναι πολυ πανω του μετριου,δεν ειναι 23 αλλα σιγουρα οχι πανω απο 30 σωμα πολυ καλο για τα γουστα μου (σχεδον καθολου ραγαδες κ σφιχτο) μικρο βυζι αλλα τρομερο χαμογελο κ διαθεση ευχαριστη η οποια ειναι σπανια στον κυκλο αυτο.
Ανοιξε την πορτα με τρομερο συνολο εσωρουχων κ στις 2-3 κινησεις που εκανε εδειξε οτι δεν ειναι το κλασικο περνα να τελιωνουμε,δεν βιαστηκε δεν ξεπεταξε κ γενικα την ιδρωσε την φανελα,πολυ απροσμενο γεγονος οτι στο δευτερο ενδιαμεσο ντουζ με τραβηξε μαζι της στο μπανιο (ισα ισα χωρουσαμε μιας κ τα εχω τα παραπανω κιλακια μου) κ αν κ νομιζα οτι ηθελε απλα να φαμε τον υπολοιπο χρονο μου πηρε μια τρομερη πιπα κ με αφησε απολυτα ευχαριστημενο.
Κοστος συναντησης 320 ευρω κ δεν μου χρεωσε το ολιγολεπτο βιντεακι που τραβηξα οσο ηταν στα 4.
Δεν δινει κωλο αν κ της το ζητησα σε καμμια 17 γλωσσες (να ειναι καλα το γοογλι) δεν αφησε να τελειωσω στην μαπα της δεν δεχτηκε δαχτυλα δεν διαμαρτυρηθηκε στο τραβηγμα μαλλιων ουτε στα 2 ελαφρια σκαμπιλακια στον κωλο της.
Αυτα τα ολιγα
Μας έπεισες για να την περάσουμε στο ντούκου!Μετα απο πολυ καιρο ας γραψω κ εγω μια κριτικη (ετσι γιατι εχω να δω πολυ καιρο καλη κριτικη)
Συναντηση με Ερικα δυο ωρες (μας πλερωσαν καλα τα προκριματικα) κ το κοριτσι ειναι πολυ πανω του μετριου,δεν ειναι 23 αλλα σιγουρα οχι πανω απο 30 σωμα πολυ καλο για τα γουστα μου (σχεδον καθολου ραγαδες κ σφιχτο) μικρο βυζι αλλα τρομερο χαμογελο κ διαθεση ευχαριστη η οποια ειναι σπανια στον κυκλο αυτο.
Ανοιξε την πορτα με τρομερο συνολο εσωρουχων κ στις 2-3 κινησεις που εκανε εδειξε οτι δεν ειναι το κλασικο περνα να τελιωνουμε,δεν βιαστηκε δεν ξεπεταξε κ γενικα την ιδρωσε την φανελα,πολυ απροσμενο γεγονος οτι στο δευτερο ενδιαμεσο ντουζ με τραβηξε μαζι της στο μπανιο (ισα ισα χωρουσαμε μιας κ τα εχω τα παραπανω κιλακια μου) κ αν κ νομιζα οτι ηθελε απλα να φαμε τον υπολοιπο χρονο μου πηρε μια τρομερη πιπα κ με αφησε απολυτα ευχαριστημενο.
Κοστος συναντησης 320 ευρω κ δεν μου χρεωσε το ολιγολεπτο βιντεακι που τραβηξα οσο ηταν στα 4.
Δεν δινει κωλο αν κ της το ζητησα σε καμμια 17 γλωσσες (να ειναι καλα το γοογλι) δεν αφησε να τελειωσω στην μαπα της δεν δεχτηκε δαχτυλα δεν διαμαρτυρηθηκε στο τραβηγμα μαλλιων ουτε στα 2 ελαφρια σκαμπιλακια στον κωλο της.
Αυτα τα ολιγα
Αύριο έρχεται το απίστευτο μουνί, αυτή που πήδηξαν 3-4 στην Αθήνα με έκπτωση, τη βγάλανε θεά με 9 και 10 και μας κάνουν τη χάρη να τη φέρουν εδώ. Μην πηδήξετε σήμερα, περιμένετε αύριο καλύτερα.
καλά δε τα μαθες;Που ζεις;για ποια λες;
καλά δε τα μαθες;Που ζεις;
Hello to All Members of Bourdela)
Another 2 girls ariving 2days.
Erika&Keli make Real Duo(for Duo Lovers)!
30min 200eu
1hour 300eu
1 Lady prices
30min 100eu
1H 160eu
Available today?
Available today?
αντε ετοιμασε καμια βαλιτσαΤύπε δεν μπορώ να φύγω για καλοκαίρι άχυστος....