kamilieris
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Ξερουμε κατι για εδω??
Φήμες λένε ότι ασχολείται με ελληνορωμαϊκή πάληκανεις που να πηγε προσφατα με ?
Η κυρά Τίνα σε real photo...για υπενθύμιση
Είναι δυνατή στο κρεββάτι άκουσα από χυστη ... δεν πήγα πολλά τα 200€κανεις που να πηγε προσφατα με ?
μετρια η ταμαρα φιλε!!!δυνατό μουνέτο δείχνει...με ασιατικά χαρακτηριστικά ε... μ αυτήν την Ταμάρα τελικά πήγε κανένας??
μετρια η ταμαρα φιλε!!!
Κρίμα γιατί σπάνια έρχονται σχιστομάτες στο χωριό μας....Θα μπορούσε να μαζέψει αρκετό χαρτί....Συναντηση χθες με LUCY-LIU
Τραγικό το hoteli που βρίσκεται.
Η κοπέλα ειναι λιγο πολύ οτι βλέπετε στις φωτο απλα το στηθοσ ειναι ελαφρος πεσμενο. Η κοπελα ειναι καπως κρυα θα το ελεγα , με υποδεχτηκε με ενα νυχτηκακι οχι κατι ιδαιτερο , με το καλημέρα σας ζηταει δωρακι κατι που μου την εσπασε ασχημα αλλα το προσπερναμε, μπαινω για ντουζακι , βγαινω ... ξεκιναει να με χαιδευει αποφευγοντας τα φιλια , πιπα αδιαφορη εντελως , μηδεν παθος για αυτο που κανει και δειχνει να μην την ενδιαφερει πως θα περασεις αλλα να πληρωσεις να τελειωσεισ και να φυγεις.
τα γραφω εδω γιατι δεν εχει αναιβει καποιο προφιλ της η δεν βρηκα προφιλ οπως και να εχει μακρια...
Φίλε αν θες αντίγραψέ την και εδώ την κριτική σου για να μείνει:Συναντηση χθες με LUCY-LIU
Η κοπέλα ειναι λιγο πολύ οτι βλέπετε στις φωτο απλα το στηθοσ ειναι ελαφρος πεσμενο. Η κοπελα ειναι καπως κρυα θα το ελεγα , με υποδεχτηκε με ενα νυχτηκακι οχι κατι ιδαιτερο , με το καλημέρα σας ζηταει δωρακι κατι που μου την εσπασε ασχημα αλλα το προσπερναμε, μπαινω για ντουζακι , βγαινω ... ξεκιναει να με χαιδευει αποφευγοντας τα φιλια , πιπα αδιαφορη εντελως , μηδεν παθος για αυτο που κανει και δειχνει να μην την ενδιαφερει πως θα περασεις αλλα να πληρωσεις να τελειωσεισ και να φυγεις.
τα γραφω εδω γιατι δεν εχει αναιβει καποιο προφιλ της η δεν βρηκα προφιλ οπως και να εχει μακρια...
Κρίμα γιατί σπάνια έρχονται σχιστομάτες στο χωριό μας....Θα μπορούσε να μαζέψει αρκετό χαρτί....
Συναντηση χθες με LUCY-LIU
Not my cup of tea ...
Αλλά περί ορέξεως ...
Νομίζω ότι ο κ. κωλόγερος είναι πλέον αρμόδιος.
Το ζήτημα για εμένα σχετικά με αυτές τις φυλές είναι εάν έχουν ξαναδουλέψει με Ευρωπαίους και μάλιστα όχι μόνο για ένα φεγγάρι. Αν όχι, είναι πολύ φοβισμένες. Ακόμη και τα μέλη του νήματός μας, φαίνονται ότι έχουν μεγάλο πέος σ΄ αυτές. Και αυτό τις φοβίζει ...
Why not....Φύγαμε....Ετοιμασου το Σεπτεμβριο να παμε
Ξέρουμε ότι πρέπει να ψάξεις και λίγο προτού ρωτήσεις.
Τι ξερουμε για τις κοπελες απο σπιτι??
Ξέρουμε ότι πρέπει να ψάξεις και λίγο προτού ρωτήσεις.
Αυτά συμβαίνουν αλλού,όχι εδώΕιδα τις κριτικες ρε αρχηγε αλλα πολλες φορες ειναι μουφα. Σβηνουνε τις αρνητικες και κρατανε αυτες που θελουν
Τι ξερουμε για τις κοπελες απο σπιτι??
Και γιατί δεν γράφεις και κριτική να μείνει;Προ 4μηνου ειχα επισκεφθει την Mila για 2η φορά.Η πρωτη ηταν 1 χρονο νωριτερα. Ενω στην πρωτη συναντηση ειχα ενθουσιαστει, η κοπελα ηταν πραγματικα αψογη σε συμπεριφορα και υπηρεσιες την 2η ηταν εντελως διαφορετικα, υπηρεσιες δεν θα ελεγα χαλια, αλλα μετριες και σαν να καβαλισε το καλαμι η να βαρεθηκε. Αυτη ξερει. Παντως η ηλικίας της σε καμια περιπτωση δεν ειναι 26. γυρω στα 33-35 κατα την γνωμη μου παντα.