καμια πληροφορια?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Δ
Διαγραμμένο μέλος 33661
Επισκέπτης
Δεν έχεις ακούσει που λένε ότι η καλύτερη δεκαετία της γυναίκας είναι από τα 29 στα 30? Αυτό έκανε η κυρία. Στα 29 κολάει η βελόνα για πολλά χρόνια...Έκλεισα χθες με κυρία , πήγα κ έκανα μεταβολή .....
Αν αυτή είναι 29 εγώ είμαι 20 ...
πολύ σπασμένη στο πρόσωπο κ χείλια πρισμένα από ενέσεις ....
GFE Master
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 465
- Πόντοι
- 280
Φιλε ρώτησα Αθήνα στο νήμα τους, η τάνα είναι εκεί τώρα. Πάντως φαίνεται καλό. Και μάλλον πρώτη φορά τούρκικο πρακτορείο στη Θεσσαλονίκη. Αντε να ανεβει ο ανταγωνισμός λίγο. Αρκετά σαπάκια φάγαμε εδώ πάνω.
sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Καλή φαίνεται αλλά δεν ξέρω αν θέλω να φάω ότι περίσσεψε από τα μεμέτια :SΦιλε ρώτησα Αθήνα στο νήμα τους, η τάνα είναι εκεί τώρα. Πάντως φαίνεται καλό. Και μάλλον πρώτη φορά τούρκικο πρακτορείο στη Θεσσαλονίκη. Αντε να ανεβει ο ανταγωνισμός λίγο. Αρκετά σαπάκια φάγαμε εδώ πάνω.
Πάρτε και μία σέλφι
Συνημμένα
De marco 156
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 49
- Like
- 1.677
- Πόντοι
- 4.381
Έχει κανείς άποψη για τα παρακάτω τεμάχια:
Αυτό δείχνει ομορφούλικο Εδώ το σκέφτομαι γιατί κοκκινομάλικο cg δεν έχω ξαναπάρει, το έχω άχτι (Πρωκτικόν απαραίτητη προϋπόθεσης)
Αυτό δείχνει ομορφούλικο Εδώ το σκέφτομαι γιατί κοκκινομάλικο cg δεν έχω ξαναπάρει, το έχω άχτι (Πρωκτικόν απαραίτητη προϋπόθεσης)
sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Άμα γουστάρεις 35άρες πυροβόλαΈχει κανείς άποψη για τα παρακάτω τεμάχια:
[/quote]
Το πρακτορείο φαίνεται να έχει δυνατές γκόμενες αλλά οι τιμές τους εδώ είναι ακριβότερες από ότι στην Τουρκία.Φιλε ρώτησα Αθήνα στο νήμα τους, η τάνα είναι εκεί τώρα. Πάντως φαίνεται καλό. Και μάλλον πρώτη φορά τούρκικο πρακτορείο στη Θεσσαλονίκη. Αντε να ανεβει ο ανταγωνισμός λίγο. Αρκετά σαπάκια φάγαμε εδώ πάνω.
Οι 650-700 λίρες που ζητάν εκεί σημαίνει περίπου 130 € αλλά εδώ ζητάνε 160.
Παρόλα αυτά αξίζει πιστεύω η δοκιμή.
Συναγωνιστή, μπήκα μόνο και μόνο για να σου απαντήσω. Χτυπάω το κεφάλι μου για τα 200 € που πέταξα. Χάλια μάπα, καλούτσικο κορμί, μηδενική συμμετοχή - απαθέστατη. Την θεωρώ την χειρότερη εμπειρία μου στην μικρή πορνοκαριέρα μου!!Κανένας άλλος πήγε από κει;
Υ.Γ. Μιλάω για νορμαλ συνάντηση, όχι BDSM. Ίσως εκεί κάνει παπάδες αν και αμφιβάλλω.
sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Πραγματικά είναι οικτρή η κατάσταση,ακόμη κι αν δε φάς φόλα σίγουρα δεν αξίζουν οι περισσότερες αυτά που ζητούν :S
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.047
- Πόντοι
- 5.646
Τώρα μας σώνει μόνο ένα θαύμα..!Πραγματικά είναι οικτρή η κατάσταση,ακόμη κι αν δε φάς φόλα σίγουρα δεν αξίζουν οι περισσότερες αυτά που ζητούν :S
Συνημμένα
Ευτυχώς που την έκανα την μεταβολή ...Συναγωνιστή, μπήκα μόνο και μόνο για να σου απαντήσω. Χτυπάω το κεφάλι μου για τα 200 € που πέταξα. Χάλια μάπα, καλούτσικο κορμί, μηδενική συμμετοχή - απαθέστατη. Την θεωρώ την χειρότερη εμπειρία μου στην μικρή πορνοκαριέρα μου!!
Υ.Γ. Μιλάω για νορμαλ συνάντηση, όχι BDSM. Ίσως εκεί κάνει παπάδες αν και αμφιβάλλω.
sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Θαύμα είναιΤώρα μας σώνει μόνο ένα θαύμα..!
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
Λοιπόν....Σύντροφοι μετά από καιρό που έπαιζα μόνο στούντιο λόγω σφιχτού χρόνου και ρευστού...Ασέμα από το Club.... δεν είναι για πιπινοπνίχτες , κανονική γυναίκα Ουκρανίδι με τα πιασίματα της αλλά με πολύ θετική διάθεση, χαμόγελα, αγκαλιές, γλωσόφιλα, δυνατό και παθιάρικο γαμήσι, καλό μπούκι, όμορφο πρόσωπο εκφραστικά μάτια ...πήρα και πολλά κοπλιμέντα χαχαχα ο greek lover χαχαχα ...τώρα δεν έχω χρόνο θα επανέλθω με αναλυτικότερη κριτική σύντομα ....
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.108
- Πόντοι
- 34.538
Oτι πρεπει για μενα δλδ...Λοιπόν....Σύντροφοι μετά από καιρό που έπαιζα μόνο στούντιο λόγω σφιχτού χρόνου και ρευστού...Ασέμα από το Club.... δεν είναι για πιπινοπνίχτες , κανονική γυναίκα Ουκρανίδι με τα πιασίματα της αλλά με πολύ θετική διάθεση, χαμόγελα, αγκαλιές, γλωσόφιλα, δυνατό και παθιάρικο γαμήσι, καλό μπούκι, όμορφο πρόσωπο εκφραστικά μάτια ...πήρα και πολλά κοπλιμέντα χαχαχα ο greek lover χαχαχα ...τώρα δεν έχω χρόνο θα επανέλθω με αναλυτικότερη κριτική σύντομα ....
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
ε
έφυγεςOτι πρεπει για μενα δλδ...