sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
zonk alertΕντελώς... Δεν νομίζω να είναι η κοπέλα στις φωτό... Δεν εχουν επαληθευτεί για την γνησιότητα τους από τους διαχειριστές του News
zonk alertΕντελώς... Δεν νομίζω να είναι η κοπέλα στις φωτό... Δεν εχουν επαληθευτεί για την γνησιότητα τους από τους διαχειριστές του News
Σαν γιούφτσα από το "Λατέρνα,φτώχεια και γαρύφαλλο" είναι !!!!Αυτή ξέρει να λέει και τον καφέ μήπως;
Πως θα γινει να ερθει θεσσαλονικη??
Σιγα μην ειναι αυτη στις φωτο..
Ρε παιδιά,αυτό το σαφρακιασμένο κοντοπούτανο τόσο καλό είναι που ζητάει 300/90λ outcall?
Άλλαξα το ποστ μου σε κάτι πιό πρέπων για το χαμστεράκι που έρχεταιΚαι ειναι και αβυζο ..τι λενε ρε σειρα ..πλακα με κανουν χαχαχαχαχαχα
Άλλαξα το ποστ μου σε κάτι πιό πρέπων για το χαμστεράκι που έρχεται
Θα τρελαθουμε εντελως ρε φιλε ....
θα μου πεις νομος της αγορας ...ο καθε ενας πουλαει οσο θελει
..που ξερεις εσυ μπορει το "πραμα" της να ειναι χρυσο ...και στολισμενο με διαμαντια
Σκέτη απογοήτευση η κατάσταση :-
Εντάξει,μπορεί να μην υπάρχουν πολλά αξιόλογα στην Ελλάδα όπως λες,αλλά τουλάχιστον υπάρχουν αρκετές όμορφες παρουσίες να κάνεις ένα μέτριο ραντεβού.Στην φτωχομανα όμως 0Φιλε τωρα το ΕΝ εχει 112 κοριτσια ...σε ΟΛΗ την Ελλαδα
προσωπικη και καθαρα υποκειμενικη αποψη ... 5 αντε με το ζόρι 7 αξιζουν τον κοπο να ασχοληθεις
οταν στην ΑΘηνα για παραδειγμα εχει 89 ...
αστα δραμα ...
Οι κριτές της λένε 30φεύγαΆμα αυτή είναι 25 εγώ είμαι 23!!!
αυτο με τα κακα κοριτσια κατι δεν παει καλα. αλλο τηλ εχουν στο σαιτ τους και αλλο στο εσkορτ νιουζ.
Απλα το αναφερω
Κανένας άλλος πήγε από κει;Έκλεισα χθες με κυρία , πήγα κ έκανα μεταβολή .....
Αν αυτή είναι 29 εγώ είμαι 20 ...
πολύ σπασμένη στο πρόσωπο κ χείλια πρισμένα από ενέσεις ....