sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Έχω πάθει ντελίριοΚαμια πληροφορια για την παρκατω κορασιδα εχουμε?
Ή φολάρα θα παίξει ή μας έπεσε ό πρώτος λαχνός,δεν εξηγείται αλλιώς
Έχω πάθει ντελίριοΚαμια πληροφορια για την παρκατω κορασιδα εχουμε?
Έχω πάθει ντελίριο
Έχω πάθει ντελίριο
Φοβού τις ευμεγέθη tattoos φέρουσες!
Φοβού τις ευμεγέθη tattoos φέρουσες!
Έχω φωτό της,καμία σχέση με τις επαγγελματικές,άλλο πράγμα
Ένα ακόμη βλαχορωσσίδι :S
Ε δεν πίστεψα ούτε στιγμή ότι μας έπεσε ο πρώτος λαχνόςΚατά συνέπεια ο νηματοθέτης των παππούληδων δεδικαίωται!
Έχω φωτό της,καμία σχέση με τις επαγγελματικές,άλλο πράγμα
Ένα ακόμη βλαχορωσσίδι :S
Με διαφορά στήθους!δωσε καμια φωτο να δουμε διαφορα.......
Ε βάλε να δούμε και εμείς οι μη κατέχοντες φωτό αλλά ψημένος να πατήσουμε την νάρκη
για τα χειλια κανει μπαμ οτι ειναι πρισμενα. εγω αν ξαναδω τετοια χειλια εχω σηκωθει να φυγω με την μια.Έκλεισα χθες με κυρία , πήγα κ έκανα μεταβολή .....
Αν αυτή είναι 29 εγώ είμαι 20 ...
πολύ σπασμένη στο πρόσωπο κ χείλια πρισμένα από ενέσεις ....
Όσες έχει εδώ,οι περισσότερες έτσι είναιγια τα χειλια κανει μπαμ οτι ειναι πρισμενα. εγω αν ξαναδω τετοια χειλια εχω σηκωθει να φυγω με την μια.
Αυτό με τα χείλια είναι πολύ αντιαισθητικό. Τι να πω μπορεί να αρέσει σε κάποιους, γούστα είναι αυτά. Πάντως και στην φωτογραφία μπαμ κάνει, ούτε ένα φωτοσοπά δεν έχει να της τα ξεπρήξει λίγο??για τα χειλια κανει μπαμ οτι ειναι πρισμενα. εγω αν ξαναδω τετοια χειλια εχω σηκωθει να φυγω με την μια.
Δεν χρειάζονται φωτοσοπά,χειρούργο χρειάζονται,να τους βάλει μυαλό στη γκλάβα τουςΑυτό με τα χείλια είναι πολύ αντιαισθητικό. Τι να πω μπορεί να αρέσει σε κάποιους, γούστα είναι αυτά. Πάντως και στην φωτογραφία μπαμ κάνει, ούτε ένα φωτοσοπά δεν έχει να της τα ξεπρήξει λίγο??