Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
Άμα δεν μπαζώσεις δεν χτίζεις
Χρονια στα μπετα ολοι μας...
Γεια σου ρε σειρα...χαθηκες
Άμα δεν μπαζώσεις δεν χτίζεις
Αυτό που έχουν κολλήσει όλες ένα VIP μετά το όνομά τους πραγματικά δεν το καταλαβαίνω...
Δε νομίζω...εμένα random θέση τις βγάζει όλες...ας κόβανε όλες ένα πενηντάρικο από την τιμή να σου έλεγα εγώ τί θα γινόταν....ένα 50αρικο παραπανω στη διαφήμιση ειναι για να σε βγαζει ψηλά
Είπα να μη πετάγομαι και λέω συνέχεια μαλακίες...Χρονια στα μπετα ολοι μας...
Γεια σου ρε σειρα...χαθηκες
Έρχεται κάνα καλό μιά στο 6μηνο και όποιος προλάβει είναι,πέφτουμε όλοι σαν τον οδοιπόρο της ερήμου στο νερό :-έσκασε τώρα βλέπω ένα πιπινο-κουκλάκι....Polina λέει....
φίλε έτσι είναι και η ζωή όποιος προλάβει ...ή έχεις ''χαρτί'', και σε βρίσκουν αυτές ...γιατί έχεις χιούμορ...Έρχεται κάνα καλό μιά στο 6μηνο και όποιος προλάβει είναι,πέφτουμε όλοι σαν τον οδοιπόρο της ερήμου στο νερό :-
όπσες δεν εχουν πληρωσει τα 50 του VIP ποτε δεν πανε πάνω στη λίσταΔε νομίζω...εμένα random θέση τις βγάζει όλες...ας κόβανε όλες ένα πενηντάρικο από την τιμή να σου έλεγα εγώ τί θα γινόταν....
φίλε έτσι είναι και η ζωή όποιος προλάβει ...ή έχεις ''χαρτί'', και σε βρίσκουν αυτές ...γιατί έχεις χιούμορ...
Άλλο πρωτάθλημα οπότε δεν έχει ενδιαφέρον για εμάς...Καλοκαιρι..και αρχιζουν οι μεταγραφες!!!
Σε ομάδα του ΠΟΚ και αυτή... >Καλοκαιρι..και αρχιζουν οι μεταγραφες!!!
Έμεινες;
Στη θέση αυτής μου άνοιξε μια τάπα που της έριχνα ένα κεφάλι ολόκληρο....
Έφερνε λίγο στη φάτσα αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι αυτή...
Καλοκαιρι..και αρχιζουν οι μεταγραφες!!!