Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Μπορεί εις την αλιείαν να αλιεύετε μόνο σαρδέλας πλην όμως εις τα λοιπά είσθε διδάσκαλος!  :worship:

Κυρίως γυλους ..χανους και περκες ..οι σαρδελες ειναι πονηρα πσαργια    τα αφηνω για τους πλεον ειδικους

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
816
Πόντοι
96
Πολύ υφάκι και τουπέ ρε Bianca... Για χαλάρωσε λίγο...ενάμιση μέτρο τάπα μου έγινες και φίρμα...
Απο τα χειροτερα αρπαχτικα που εχω γνωρισει!!  Κουτοπονηρο κοντοπουτανο

MBOY

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2011
Κριτικές
12
Like
702
Πόντοι
901
Μιας που διαβασα λιγο παραπανω για την gyuzel ας πω και εγω την αποψη μου. Την κοπελα την εχω παρει δυο φορες και εχω αφησει και κριτικες και στις δυο φορες νομιζω. Εγω δεν την θεωρησα κατι τρομερο και ισως θα ελεγα ειναι και μετρια. Στα περι κοκας σιγουρα ροφαει καθως ρουφαω και εγω (περιστασιακα) και μαλιστα ρουφιξε και αυτη χωρις δευτερη σκεψη και εβγαλε και δικο της "ραβδακι" οπως το λεμε καποιοι η sniffer spoon οπως αρεσει στους μοντερνους και μαλιστα το δικος της ηταν και χρυσο οχι οτι ειναι κατι ακριβο αλλα ειπαμε η κοπελα θελει οπως το λεει και αυτη "λουξουρι". Περι σωματος τα εχω πει και τα ξανα λεω φετος την ειδα δεν ξερω για παλια εχει πλαστικα βυζια σκληρα (τα απεχθανομε) και ενα σωμα ωραια κατασκευη αλλα αδουλευτο εντελως. Οσο για την φατσα ναι ειναι εκφυλη αλλα δεν ειναι και κατι τρομερο. Το μουνι της ειναι πηγαδι εγω με 18 ποντους πουτσα δεν καταλαβα τιποτα και το τσιμπουκη της οπως λενε πολυ οντως ειναι καλο!
Απο εκει και περα φαινετε οτι εχει πολυ δουλεια, λεει και κατι ιστοριες με κατι αραβες και κατι κοτερα απο εκε και περα δεν νομιζω οτι ειναι ανεξαρτητη οπως ξερετε εγω κανω social με τα κοριτσια σχεδον το μισο ραντεβου και παραπανω και αυτο που καταλαβα ειναι οτι το παιζει ανεξαρτητη χωρις να ειναι. Σιγουρα εχει καποιον που της τρωει λεφτα ισως την απειλη η κατι τετοιο. Ειμαι απολυτα πεπεισμενος σε αυτο. Λεει οτι εχει ενα audi αμαξι το οποιο το εχει για τα τουρ και οταν ρωταγα πραγματα για το αυτοκινητο ηταν παραπανω απο ασχετη στο θεμα δεν εχει ιδεα, περι κοστους ξεναδοχειων κλπ δεν εχει ιδεα οποτε καποιος νταβατζης τα κλεινει. Απο εκει και περα αυτα τα γραφω μονο και μονο επειδη η κουβεντα πηγε στο κουτσουμπολιο στα σιγουρα ειναι οτι ειναι καθαρη απο μεταδοτικα και αυτο ειναι το σημαντηκοτερο.

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Μιας που διαβασα λιγο παραπανω για την gyuzel ας πω και εγω την αποψη μου. Την κοπελα την εχω παρει δυο φορες και εχω αφησει και κριτικες και στις δυο φορες νομιζω. Εγω δεν την θεωρησα κατι τρομερο και ισως θα ελεγα ειναι και μετρια. Στα περι κοκας σιγουρα ροφαει καθως ρουφαω και εγω (περιστασιακα) και μαλιστα ρουφιξε και αυτη χωρις δευτερη σκεψη και εβγαλε και δικο της "ραβδακι" οπως το λεμε καποιοι η sniffer spoon οπως αρεσει στους μοντερνους και μαλιστα το δικος της ηταν και χρυσο οχι οτι ειναι κατι ακριβο αλλα ειπαμε η κοπελα θελει οπως το λεει και αυτη "λουξουρι". Περι σωματος τα εχω πει και τα ξανα λεω φετος την ειδα δεν ξερω για παλια εχει πλαστικα βυζια σκληρα (τα απεχθανομε) και ενα σωμα ωραια κατασκευη αλλα αδουλευτο εντελως. Οσο για την φατσα ναι ειναι εκφυλη αλλα δεν ειναι και κατι τρομερο. Το μουνι της ειναι πηγαδι εγω με 18 ποντους πουτσα δεν καταλαβα τιποτα και το τσιμπουκη της οπως λενε πολυ οντως ειναι καλο!
Απο εκει και περα φαινετε οτι εχει πολυ δουλεια, λεει και κατι ιστοριες με κατι αραβες και κατι κοτερα απο εκε και περα δεν νομιζω οτι ειναι ανεξαρτητη οπως ξερετε εγω κανω social με τα κοριτσια σχεδον το μισο ραντεβου και παραπανω και αυτο που καταλαβα ειναι οτι το παιζει ανεξαρτητη χωρις να ειναι. Σιγουρα εχει καποιον που της τρωει λεφτα ισως την απειλη η κατι τετοιο. Ειμαι απολυτα πεπεισμενος σε αυτο. Λεει οτι εχει ενα audi αμαξι το οποιο το εχει για τα τουρ και οταν ρωταγα πραγματα για το αυτοκινητο ηταν παραπανω απο ασχετη στο θεμα δεν εχει ιδεα, περι κοστους ξεναδοχειων κλπ δεν εχει ιδεα οποτε καποιος νταβατζης τα κλεινει. Απο εκει και περα αυτα τα γραφω μονο και μονο επειδη η κουβεντα πηγε στο κουτσουμπολιο στα σιγουρα ειναι οτι ειναι καθαρη απο μεταδοτικα και αυτο ειναι το σημαντηκοτερο.

Εχει ενα Q5 3 λιτ full extra , πετρελαιο με ρουμανικες πινακίδες το οποιο τρακαρε και στο τελευταιο τουρ στη Θεσσαλονικη ...
Και τωρα λεει θελει να παρει η την Cayenne η το Levante της Maserati
Για Νταβατζή δεν ξερω αλλα γουσταρει τη χλιδα ..ειναι μεγαλη ψωνάρα ... και απο τιμές ξέρει και παραξέρει ..
Αυτο το παπατζιλικι μου το ειπε και μενα ..αλλα δεν την πιστευω ..διαισθηση πες ..

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
:kneel: :kneel: ρε εσείς ρεπόρτερ είστε?? εγώ ούτε στις σχέσεις μου δεν ήξερα τόσα πολλά για την ζωή τους ...

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.051
Πόντοι
5.646
Στην sexy moon

Για τη Γκιουζελ αυτη στο σκαφος ηταν τραβηγμένη στην Κυπρο ..τοτε ειχε βρει εκει μονιμο χορηγο για να της τραβαει τα εξοδα ( εμενε και σε δωματιο 5* με ιδιωτικη πισίνα στη Λεμεσσο ) μη χέσω
Η γυναίκα είναι σαν το καζίνο!Δεν χάνει πότε...

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Όσο λιγότερα ξέρεις για μια γυναίκα τόσο καλύτερα ζεις μαζί της,κι όσο λιγότερα παίρνεις στα σοβαρά απ'αυτά που λέει τόσο πιό πολύ ζεις  :heavymetalbig:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Όσο λιγότερα ξέρεις για μια γυναίκα τόσο καλύτερα ζεις μαζί της,κι όσο λιγότερα παίρνεις στα σοβαρά απ'αυτά που λέει τόσο πιό πολύ ζεις  :heavymetalbig:
:thumbsup: :thumbsup:...το αυτό, όσο πιο πολλά γνωρίζεις τόσο πιο πολύ απογοητεύεσαι ,,,και το ξέρουν και αυτές γι' αυτό σε όλο τον πλανήτη λένε τα ίδια πράγματα όταν θέλουν να παγιδεύσουν (να τις ερωτευτεί) κάποιος.... 

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
:thumbsup: :thumbsup:...το αυτό, όσο πιο πολλά γνωρίζεις τόσο πιο πολύ απογοητεύεσαι ,,,και το ξέρουν και αυτές γι' αυτό σε όλο τον πλανήτη λένε τα ίδια πράγματα όταν θέλουν να παγιδεύσουν (να τις ερωτευτεί) κάποιος....   
Είναι το παιχνίδι των φύλλων.Εμείς βάζουμε την δική μας κασέτα κι αυτές τη δική τους  :happy:

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.432
Πόντοι
33.818
Αχου....ο Αφροδίτας μου κρατάει μουτράκια.... :gay: Μίλησε κανείς μαζί τους;

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Και τί σου είπε ετουά; Είναι εδώ αυτές ή θα έρθουν σε κανα δυό εβδομάδες  :jerking: όπως το συνηθίζει;
Εδώ είναι λέει...  :dunno:
Ψήνομαι για selena,μου έκανε όρεξη το τριχωτό μουνάκι της  :grin: Κανταίφι  :wanker: :erection:

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.432
Πόντοι
33.818
Εδώ είναι λέει...  :dunno:
Ψήνομαι για selena,μου έκανε όρεξη το τριχωτό μουνάκι της  :grin: Κανταίφι  :wanker: :erection:
Τότε ή έχουν νευράκια από την προηγούμενη φορά που με τάισαν φόλα και την έθαψα ή φοβούνται τί  θα γραφτεί μετά...και εγώ για αυτήν ήθελα να μάθω.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom