sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Αυτά τα καημένα από hotspot πρέπει να τα ´χουν μαζέψει...
Εμάς τα καημένα ποιός μας λυπάται;
Αυτά τα καημένα από hotspot πρέπει να τα ´χουν μαζέψει...
Ανεβαίνω Θεσσαλονίκη και την πέφτω στα γκουρμέ και στα κρασιά, παλιά δεν ήξερα ποια να πρωτοπάρω ... 5 κιλά έχω πάρει με τα τωρινά χάλια!
Εμάς τα καημένα ποιός μας λυπάται;
Ανεβαίνω Θεσσαλονίκη και την πέφτω στα γκουρμέ και στα κρασιά, παλιά δεν ήξερα ποια να πρωτοπάρω ... 5 κιλά έχω πάρει με τα τωρινά χάλια!
Για σουτζουκάκια μόνο στα Βομβίδια!
Έλα να φάμε σουτζουκάκια βουβαλίσια στα κάρβουνα
Μπα, έχει χαλάσει ο μεταβολισμός λόγω ηλικίας ...Δεν έχεις ανάγκη εσύ!
Τα καις στην Αθήνα!!!
Δεν ξέρεις τι χάνειςΓια σουτζουκάκια μόνο στα Βομβίδια!
Κρίμα τα λεφτά και τη διάθεση φίλε :SAγαπητοι συναγωνιστες αν καποιος σκεφτεται για Μονικα απο Βενεζουελα καλυτερα να το ξανασκεφτει. Με εφαγε η αδυναμια που εχω στις λατινες. Το γραφειο την εχει στα 120 βεβαια (βλεποντας τις φωτο απορουσα γιατι) αλλα ειναι για πολυ πιο κατω.
Αποκλείεται, είναι σχεδόν όλα χοντρά...Αυτά τα καημένα από hotspot πρέπει να τα ´χουν μαζέψει...
Κάνε αναζήτηση στα ct Bianca3 κ θα δεις κριτικές.Καλησπέρα και χρόνια πολλά
Αυτη η bianca
είναι τόσο τούμπανο όσο φαίνεται?
από υπηρεσίες τι λέει?βγάζει κάνα αξιόλογο γούστο ή παθητικια?
Σκέφτηκα να πάω,μετά από μήνες βλέπω ένα πιπίνι (λίγο μπαμπάτσικο βέβαια) κοντά στα γούστα μου.Επικοινωνώ και μου λένε:όχι owc,όχι φιλί με γλώσσα :S Πάτε καλά ρε; Τι την φέρατε εδώ και ζητά και 150+ έξτρα Άς με πούνε ότι θέλουν δεν με νοιάζει Για μαλάκες ψάχνουν
Χρόνια πολλά ρε φίλεΠαλι γκρινιαζεις ρε σειρα ?
Χρονια Πολλα ..Χριστος ανεστη
Σκέφτηκα να πάω,μετά από μήνες βλέπω ένα πιπίνι (λίγο μπαμπάτσικο βέβαια) κοντά στα γούστα μου.Επικοινωνώ και μου λένε:όχι owc,όχι φιλί με γλώσσα :S Πάτε καλά ρε; Τι την φέρατε εδώ και ζητά και 150+ έξτρα Άς με πούνε ότι θέλουν δεν με νοιάζει Για μαλάκες ψάχνουν
Χρόνια πολλά ρε φίλε
Δεν γκρινιάζω,προετοιμάζω τα υποψήφια θύματα
Γιατι τους προετοιμαζει ...μια χαρα μπαζα εχουν μαζευτει παλι επανω ...