You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Πέρασμα πό θεσσαλονίκη λόγω δουλειάς, και είχα σταμπάρει μέρες πριν την Ντάνα. Η συννενόηση εύκολη, στην ώρα της για να μην αναλύω πολλά. Ηλικιακα κοντα στα 30 ισως και παραπανω τουλαχιστον εξωτερικα. Δοτικη και ευχαριστη στο σεξ, δειχνει να το γουσταρει και περνας καλα μαζι της εφοσον εισαι και εσυ κομπλε ! Εμφανιση αναλογη με τις φωτογραφιες, Ο νοων νοητω παιδια ! Εμεινα ευχαριστημενος σε ολα τα επιπεδα.
old boy
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 13.557
- Πόντοι
- 25.700
Σκέφτηκα να πάω,μετά από μήνες βλέπω ένα πιπίνι (λίγο μπαμπάτσικο βέβαια) κοντά στα γούστα μου.Επικοινωνώ και μου λένε:όχι owc,όχι φιλί με γλώσσα :S Πάτε καλά ρε; Τι την φέρατε εδώ και ζητά και 150+ έξτρα Άς με πούνε ότι θέλουν δεν με νοιάζει Για μαλάκες ψάχνουν
Μην κάνεις έτσι, μπερδεμένα θα είναι τα παιδιά...
Έπρεπε να τους εξηγήσεις ότι ψάχνεις να γαμήσεις και όχι τέταρτον για πρέφα.
sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Να πάνε όλοι μη χάσουν το κελεπούρι (γιατί θα πάνε) και μην ξεχάσετε τις σαμπάνιες
Μην κάνεις έτσι, μπερδεμένα θα είναι τα παιδιά...
Έπρεπε να τους εξηγήσεις ότι ψάχνεις να γαμήσεις και όχι τέταρτον για πρέφα.
mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 195
- Like
- 25.436
- Πόντοι
- 33.818
Θα τα πω και εγώ τώρα....Τά έλεγε προ καιρού ο Εξκάλιμπερ για την κυρία :-
sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Τά έλεγε προ καιρού ο Εξκάλιμπερ για την κυρία :-Πολύ υφάκι και τουπέ ρε Bianca... Για χαλάρωσε λίγο...ενάμιση μέτρο τάπα μου έγινες και φίρμα...
sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Πές τα Χρυσόστομε!Τις πληρώνεις και σου κάνουν και χάρη τα ΒούρλαΘα τα πω και εγώ τώρα....
yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Κριτικές
- 228
- Like
- 18.812
- Πόντοι
- 35.668
Εγώ στά'λεγα,αλλά δεν μ'ακούς..Πολύ υφάκι και τουπέ ρε Bianca... Για χαλάρωσε λίγο...ενάμιση μέτρο τάπα μου έγινες και φίρμα...
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.497
- Πόντοι
- 26.236
Πριν κανα 2αρι χρονια την ειχα δει in call στο miranda στην παρακιακη αν θυμαμαι καλα ...
Να σε πω τη μοιρα σου κ το ριζικο σου μου φανηκε.
Τσιγγανογυφτακι με κατι νυχαρες βαμενες σαν το τσιρκο .
Μονο κωλο ειχε καλο .
Κατα τα αλλα ταβανι ενα 50ευρο να εδινα .
Δεν ξερω αν αλλαξε σε εμφανιση κ συμμετοχη .
Να σε πω τη μοιρα σου κ το ριζικο σου μου φανηκε.
Τσιγγανογυφτακι με κατι νυχαρες βαμενες σαν το τσιρκο .
Μονο κωλο ειχε καλο .
Κατα τα αλλα ταβανι ενα 50ευρο να εδινα .
Δεν ξερω αν αλλαξε σε εμφανιση κ συμμετοχη .
sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Βλέπω ξεπερνά κατά πολύ το μέτρο το γυφτάκιΠολύ υφάκι και τουπέ ρε Bianca... Για χαλάρωσε λίγο...ενάμιση μέτρο τάπα μου έγινες και φίρμα...
old boy
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 13.557
- Πόντοι
- 25.700
Πολύ υφάκι και τουπέ ρε Bianca... Για χαλάρωσε λίγο...ενάμιση μέτρο τάπα μου έγινες και φίρμα...
Τώρα είδα την κριτική σου, απολαυστική μεν κρίμα που δεν πήγε καλά δε!
Μου έκανε εντύπση ότι αυτό το δίδυμο υπάρχει ακόμα, έχουν περάσει τα χιλιόμετρα (και η ηλικία) της απόσυρσης εδώ και χρόνια...
Επίσης όπως έγραψα και σαν σχόλιο στην κριτική σου : Ρουμάνα δεν είναι εθνικότητα, είναι επάγγελμα!
Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
Τά έλεγε προ καιρού ο Εξκάλιμπερ για την κυρία :-
Θα τα πω και εγώ τώρα....
Καλέ μου φίλε
Ο λογος υπαρξης της Μπιανκας οπως και της Γκιουζελ ειναι καθαρα η δικηγορίνα
Αν δεν υπηρχε η Βανεσα αντε να δουλευαν σε κανενα στουντιο
Για να πω την μαυρη αληθεια ο μοναδικός λόγος που την πηρα τοτε και ο κυριος λογος που πηρα κανα δυο φορες την Γκιουζελ ειναι μπας και βρω που στο καλο ειναι η Βανεσα ...αλλα φευ
Η οποια σε αλλους αρεσει σε αλλους δεν αρεσει ..και στο τελος ειχε γινει πολυ εκλεκτικη
( να σημειωθει οτι οι γονεις της εχουν ενα απο τα μεγαλυτερα δικηγορικά γραφεια στη Ρουμανία και πολλα πολλα μα παρα πολλα λεφτα )
Να σε διορθωσω δε και να σου πω οτι δεν ηταν ποτε της κοκας ...οι δυο μικρες ναι και ιδιαιτερα η Γιουζελ που πινει σαν σφουγκαρι και ρουφαει σαν σκουπα ...
Και επειδη καποια πραγματα ειναι καθαρα υποκειμενικά και το τονίζω αυτο ..για μενα προσωπικα η δικηγορίνα ηταν για πολλα χρόνια το νο 1 ..ε τωρα το ντοπιο μας αστερι και πατριωτισα σας την εκτοπισε λιγο ...
( αν σκεφτει κανεις οτι πρωτοπηδηξα με 120 δρχ ....μετα απο τοσα χρονια στο αθλημα κατι μαθαμε ..αφου φυσικα το πληρωσαμε σε απειρες φολες και ξεπετες )
Αυτα και καλα να περνατε
Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
Και να προσθέσω και κάτι αλλο ..βεβαια ο φιλος μου ο Μπουκας θα με κραξει αλλα δεν με νοιαζει ..χιλιες φορες το Ευακι ... και μαστοράκι καλο ειναι στην πιπα και χιουμορ εχει και καλα ελληνικα μιλαει και να πω τη μαυρη μου αληθεια..εχουμε βρεθει παρα πολλες φορες τα τελευταια χρονια και ουτε μια φορά δεν με απογοητευσε
Και να προσθέσω και κάτι αλλο ..βεβαια ο φιλος μου ο Μπουκας θα με κραξει αλλα δεν με νοιαζει ..χιλιες φορες το Ευακι ... και μαστοράκι καλο ειναι στην πιπα και χιουμορ εχει και καλα ελληνικα μιλαει και να πω τη μαυρη μου αληθεια..εχουμε βρεθει παρα πολλες φορες τα τελευταια χρονια και ουτε μια φορά δεν με απογοητευσε
Σε ποιο Ευακι αναφερεσε του τοτε ή καποια άλλη;
Και μενα μου αρεσε η δικηγορινα, τωρα για τις αλλες δυο Γκιουζελ και Bianca δεν εχω άποψη.
Αν και να πω την αληθεια ειχα δει μια φωτογραφια της Γκιουζελ στο ΦΒ πανω σε ενα σκαφος που μου πηρε τα μυαλά
Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
Σε ποιο Ευακι αναφερεσε του τοτε ή καποια άλλη;
Και μενα μου αρεσε η δικηγορινα, τωρα για τις αλλες δυο Γκιουζελ και Bianca δεν εχω άποψη.
Αν και να πω την αληθεια ειχα δει μια φωτογραφια της Γκιουζελ στο ΦΒ πανω σε ενα σκαφος που μου πηρε τα μυαλά
Στην sexy moon
Για τη Γκιουζελ αυτη στο σκαφος ηταν τραβηγμένη στην Κυπρο ..τοτε ειχε βρει εκει μονιμο χορηγο για να της τραβαει τα εξοδα ( εμενε και σε δωματιο 5* με ιδιωτικη πισίνα στη Λεμεσσο ) μη χέσω
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.455
- Πόντοι
- 26.096
Στην sexy moon
Για τη Γκιουζελ αυτη στο σκαφος ηταν τραβηγμένη στην Κυπρο ..τοτε ειχε βρει εκει μονιμο χορηγο για να της τραβαει τα εξοδα ( εμενε και σε δωματιο 5* με ιδιωτικη πισίνα στη Λεμεσσο ) μη χέσω
Μπορεί εις την αλιείαν να αλιεύετε μόνο σαρδέλας πλην όμως εις τα λοιπά είσθε διδάσκαλος!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K