sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.038
- Πόντοι
- 16.596
Είμαι λίγο αργός φαίνεται...ναι ρε καρντασι γι αυτο τον λεω ηρωα οποιος τα διαθεσει γιατι ειναι πολλα. Τι δεν πιανεις;
Είμαι λίγο αργός φαίνεται...ναι ρε καρντασι γι αυτο τον λεω ηρωα οποιος τα διαθεσει γιατι ειναι πολλα. Τι δεν πιανεις;
Δεν θέλει ούτε φωτό να δείξει. Μάλλον καραμούφα θα είναι....Εγώ μίλησα μαζί της μπας κ κάνει καλύτερη τιμή , αλλά τίποτα ....
Δεν έχω όρεξη να πετάξω 200€
Έχουν μάθει οι κοκονες στα 200άρια!!!Εδώ η Alexa εμένα μου είπε:Δεν φτάνει που σου κάνα τη χάρη κ ήρθες το μισάωρο με 150!!!Στη χώρα της 150-200 παίρνει τον μήνα.Αντε βαριά 300.Ρε άστα δίαλα που λέει κ ο Μallias!Εγώ μίλησα μαζί της μπας κ κάνει καλύτερη τιμή , αλλά τίποτα ....
Δεν έχω όρεξη να πετάξω 200€
Κάρχιες....Έχουν μάθει οι κοκονες στα 200άρια!!!Εδώ η Alexa εμένα μου είπε:Δεν φτάνει που σου κάνα τη χάρη κ ήρθες το μισάωρο με 150!!!Στη χώρα της 150-200 παίρνει τον μήνα.Αντε βαριά 300.Ρε άστα δίαλα που λέει κ ο Μallias!
Μπα; Πως κι έτσι;Εμένα φωτό μ έστειλε η Νικήτα πάντως
Σου έστειλε whatsapp φωτό η καριόλα; Την ψήνω εδώ και μισή ώρα και μου λέει μόνο από κοντά....Ξέρω γω τι να σ πω .. μάλλον μόλις είχε έρθει κ έψαχνε πελάτες ...
12 καρχαρίες και 22 σκυλόψαρα μυρίστηκαν αίμα....δεν θα μας πεις τίποτα;Ξέρω γω τι να σ πω .. μάλλον μόλις είχε έρθει κ έψαχνε πελάτες ...
12 καρχαρίες και 22 σκυλόψαρα μυρίστηκαν αίμα....δεν θα μας πεις τίποτα;
Αντέ τυχερά καρντάσια σε μας προς αθηνα ουτε λογος αλλα τι να γινει καλα![]()
Αντέ τυχερά καρντάσια σε μας προς αθηνα ουτε λογος αλλα τι να γινει καλα![]()
Μεσα azazel να σου στειλω πμ τον λογαριασμό στην Πειραιώς;Δεν χανω τετοιες ευκαιρίες...Να σου κάνω τα εισιτήρια και τη διαμονή για να μην χάσεις το κελεπούρι σου?