sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Είμαι λίγο αργός φαίνεται...ναι ρε καρντασι γι αυτο τον λεω ηρωα οποιος τα διαθεσει γιατι ειναι πολλα. Τι δεν πιανεις;
Είμαι λίγο αργός φαίνεται...ναι ρε καρντασι γι αυτο τον λεω ηρωα οποιος τα διαθεσει γιατι ειναι πολλα. Τι δεν πιανεις;
Δεν θέλει ούτε φωτό να δείξει. Μάλλον καραμούφα θα είναι....Εγώ μίλησα μαζί της μπας κ κάνει καλύτερη τιμή , αλλά τίποτα ....
Δεν έχω όρεξη να πετάξω 200€
Έχουν μάθει οι κοκονες στα 200άρια!!!Εδώ η Alexa εμένα μου είπε:Δεν φτάνει που σου κάνα τη χάρη κ ήρθες το μισάωρο με 150!!!Στη χώρα της 150-200 παίρνει τον μήνα.Αντε βαριά 300.Ρε άστα δίαλα που λέει κ ο Μallias!Εγώ μίλησα μαζί της μπας κ κάνει καλύτερη τιμή , αλλά τίποτα ....
Δεν έχω όρεξη να πετάξω 200€
Κάρχιες....Έχουν μάθει οι κοκονες στα 200άρια!!!Εδώ η Alexa εμένα μου είπε:Δεν φτάνει που σου κάνα τη χάρη κ ήρθες το μισάωρο με 150!!!Στη χώρα της 150-200 παίρνει τον μήνα.Αντε βαριά 300.Ρε άστα δίαλα που λέει κ ο Μallias!
Μπα; Πως κι έτσι;Εμένα φωτό μ έστειλε η Νικήτα πάντως
Σου έστειλε whatsapp φωτό η καριόλα; Την ψήνω εδώ και μισή ώρα και μου λέει μόνο από κοντά....Ξέρω γω τι να σ πω .. μάλλον μόλις είχε έρθει κ έψαχνε πελάτες ...
12 καρχαρίες και 22 σκυλόψαρα μυρίστηκαν αίμα....δεν θα μας πεις τίποτα;Ξέρω γω τι να σ πω .. μάλλον μόλις είχε έρθει κ έψαχνε πελάτες ...
12 καρχαρίες και 22 σκυλόψαρα μυρίστηκαν αίμα....δεν θα μας πεις τίποτα;
Όλη δική σου :SΑντέ τυχερά καρντάσια σε μας προς αθηνα ουτε λογος αλλα τι να γινει καλα
Αντέ τυχερά καρντάσια σε μας προς αθηνα ουτε λογος αλλα τι να γινει καλα
Μεσα azazel να σου στειλω πμ τον λογαριασμό στην Πειραιώς;Δεν χανω τετοιες ευκαιρίες...Να σου κάνω τα εισιτήρια και τη διαμονή για να μην χάσεις το κελεπούρι σου?