sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Το πρόβλημα είναι ότι στο διάστημα δεν μπορείς να κάνεις cif,θα αιωρούνται γύρω γύρωΈχω τα μαλλιά μέσα στο κράνος γι'αυτό....
Το πρόβλημα είναι ότι στο διάστημα δεν μπορείς να κάνεις cif,θα αιωρούνται γύρω γύρωΈχω τα μαλλιά μέσα στο κράνος γι'αυτό....
Πες της για τόσα που ζητάει πρέπει να τα κάνει γαργάρες και να τα καταπίνει η μαλάκω,το χρυσό λαρρύγκιΜου λέει +50€ για cif/cim και της λεω πολλα ειναι και μου απαντα u are so smart. Στα διαλα βραδυατικα κι εσύ, ότι θυμάστε χαίρεστε.
Μια και κωλοβαράω σήμερα και δεν είχα όρεξη να κάνω τίποτα, έκανα μια μαλακιούλα να γελάσουμε με την κατάντια....
Όπου δεν έχω προσωπική άποψη έβαλα ένα ξερό 7, αλλού πήρα τιμές από αξιόπιστες (για μένα) κριτικές και προφανώς έβαλα και μια γερή δόση προσωπικών προτιμήσεων. Να μην παρεξηγηθεί κανείς, χιούμορ κάνω και αν παρεξηγηθεί κανείς στα παπάρια μου....
Όχι, αλλά τώρα που είδα τις παλιές φωτό της την θυμήθηκα. Έχει έρθει ξανά....Η νικιτα ειναι αυτη ??
Αγαπητέ αν είχα αμφιβολίες θα την είχα ξεκωλιάσει ήδη τόσες μέρες.....Ας όψεται η ανάγκη βέβαια με τα τρίμπαζα που έχει φέρει το μονοπώλιο και με τρώει άγρια τη δω...Μallias είδα ότι διάβασες την κριτική του Κingrider για την ΑLexa!Πιστεύω ότι έβγαλες το συμπέρασμα σου για την εν λόγω κορασίδα
Σε βλέπω κασκαντέρ πάλι σήμεραΣτο κοριτσάκι του eog πήγε κανείς; Μην τρέχω άδικα σήμερα...
Ήταν ρητορική ερώτηση....Σε βλέπω κασκαντέρ πάλι σήμερα
Ήταν ρητορική ερώτηση....
Γιατί ρε παίκτη;Είναι πολλοί που γουστάρουν granny φάση,κακό είναι;
upcoming...
δεν ξερω αν την εχει δοκιμασει κανεις αλλα για τα χρηματα που ζηταει ειναι ηρωας!
Γιατί ρε παίκτη;Είναι πολλοί που γουστάρουν granny φάση,κακό είναι;
Τα χρήματα είναι του καθενός και τα διαθέτει όπως γουστάρει καρντάσιγια τα χρηματα το λεω οχι για granny.