Καλή περίοδο εννοείς αυτή που έρχονται 20 μπάζα και κακή που μένουν τα 8-9 ;
ενταξει στα 20 υπαρχουν 3-4 καλες περιπτωσεις, μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Ετσι θελω να πιστευω τελος παντων , εκτος κι αν εχω να εχω παραισθησεις
Καλή περίοδο εννοείς αυτή που έρχονται 20 μπάζα και κακή που μένουν τα 8-9 ;
Πες κανενα νουμερο για το τζοκερ ρε συ,μολις ειπες για τοπ μουνια,σ'ακουσαν και ερχονται!!!
Θα ξεπαραδιαστω παλι...
Δυστυχώς όπως φαίνεται κάποιοι από μας δεν έχουν και πολύ νοημοσύνη,αλλιώς δεν θα δούλευαν όλα αυτά τα μπαζακια που μας φέρνουν :-Είπαμε!!!
Παίζουν με τη νοημοσύνη μας!!!
Πάλι καλά που δεν σου είπε η γκόμενα:Πλήρώνετε στην έξοδο στον ταμεία2 μέτρα ντουλάπα και μου κάθεσαι στους ανελκυστήρες με την ομπρέλα και το κινητό στο χέρι....σιγά ρε ογκόλιθε, εντάξει, κάτσε να φύγω και μετά πήγαινε για είσπραξη....Νταβάδες...
Επιγραμματικά να αναφέρω πως η Mari είναι το καλύτερο κορμί αυτή τη στιγμή στην σάπια Θεσσαλονίκη, με μια επιφύλαξη αφού δεν έχω δει την Mila VIP
Γύρω στα 30 αλλά κορμί που ρεζιλεύει όλα τα 20χρονα μπαταλοτσούβαλα που έχω δει τον τελευταίο καιρό. Το μόνο μείον εμφανησιακά το μικρό στήθος. Επίσης δεν είναι και η ψηλότερη γυναίκα του κόσμου.
Το μόνο μείον στο σέρβις ότι δεν τα παίρνει στο στόμα. Επίσης δεν με άφησε να την ξεκωλιάσω... (Respect στη θεά Σύνθια που δεν ξέρει τη λέξη "όχι"...)
Αγγλικά 0.
Ο μαλάκας ο ντουλάπας στον προθάλαμο με το κινητό στο χέρι να τη ζαλίζει μέσω viber αλλά όσο ήμουν μέσα τον έγραφε στα σκουρόχρωμα μουνόχειλά της...Ζήτησε και review στο news ο σαχλαμάρας...
Επιγραμματικά να αναφέρω πως η Mari είναι το καλύτερο κορμί αυτή τη στιγμή στην σάπια Θεσσαλονίκη, με μια επιφύλαξη αφού δεν έχω δει την Mila VIP
Γύρω στα 30 αλλά κορμί που ρεζιλεύει όλα τα 20χρονα μπαταλοτσούβαλα που έχω δει τον τελευταίο καιρό. Το μόνο μείον εμφανησιακά το μικρό στήθος. Επίσης δεν είναι και η ψηλότερη γυναίκα του κόσμου.
Το μόνο μείον στο σέρβις ότι δεν τα παίρνει στο στόμα. Επίσης δεν με άφησε να την ξεκωλιάσω... (Respect στη θεά Σύνθια που δεν ξέρει τη λέξη "όχι"...)
Αγγλικά 0.
Ο μαλάκας ο ντουλάπας στον προθάλαμο με το κινητό στο χέρι να τη ζαλίζει μέσω viber αλλά όσο ήμουν μέσα τον έγραφε στα σκουρόχρωμα μουνόχειλά της...Ζήτησε και review στο news ο σαχλαμάρας...
2 μέτρα ντουλάπα και μου κάθεσαι στους ανελκυστήρες με την ομπρέλα και το κινητό στο χέρι....σιγά ρε ογκόλιθε, εντάξει, κάτσε να φύγω και μετά πήγαινε για είσπραξη....Νταβάδες...
Δε πιστεύω να τα δωσες ε;
70eu το CIM. Ντάξει το χρυσο λαρυγγι το ίδιο
Δε πιστεύω να τα δωσες ε;
Οχι φυσικα, καλύτερα να τα δώσω στην χαρτοπετσετα. Δεν πήγα καν.
Αυτο το μωρο να ερθει αμεσα στη πολη μας!!!!
Αυτο το μωρο να ερθει αμεσα στη πολη μας!!!!
για ελληνορωμαική ;;;Αυτο το μωρο να ερθει αμεσα στη πολη μας!!!!
για ελληνορωμαική ;;;
Η αδερφή του Βαγγέλα του Βενιζέλου ;;;Μόνο ο Φακιρης τις παλεύει αυτές!!!