Τελικά αυτό το γραφείο είναι μεγάλο μπουρδέλο
Κλείνω ραντεβού για τη 1 με olesya.
Φτάνω στην ώρα μου μου λένε το δωμάτιο παω χτυπάω και τίποτα!!!
Μου λέει τηλεφωνήτρια Μέσα είναι η κοπέλα και όταν Επέμενα ότι δεν είναι κανένας μέσα στο δωμάτιο, μου λέει Αχ συγνώμη Ξέχασα να σας πω ότι άλλαξε δωμάτιο και πήγε στον 4ο γιατί δεν λειτουργούσε κλιματισμός και με στέλνει σε άλλο δωμάτιο.
Όταν φτάνω Πριν χτυπήσω ακούω μέσα φωνές και ήταν ο φίλος Ο Peterman από ότι κατάλαβα αργότερα Και της έλεγε για τα beach bar στη Χαλκιδική.
Ξαναπαίρνω τηλέφωνο στό γραφείο και μου λένε Συγνώμη κατά λάθος κλείσαμε δύο ραντεβού περιμένετε να τελειώσει. Ο φίλος της έλεγε για τον μώλο και για τον αχινό και μόλις έφυγε με πήρε τηλέφωνο η τηλεφωνήτρια και μου είπε να πάω.
Τριτη απόπειρα, χτυπάω την πόρτα και ω του θαύματος μου ανοίγει η Saya!!!!!
Παίρνω και πάλι στο άθλιο γραφείο και ενώ στην αρχή προσπαθούσε να με πείσει ότι με αυτήν είχα κλείσει ραντεβού τελικά ομολογεί ότι την άλλη κοπέλα την είχανε χάσει!!!!
Η Saya μοιάζει με τις φωτογραφίες της Όσο ο Αντετοκούνμπο με τον Καραγκούνη...
Ξανθό γαλανομάτικο γιουβαρλάκι
Λέω Δε γαμιέται, και κανονίζω με το γραφείο να μείνω με 100 ευρώ την ώρα.
Η κοπέλα φιλάει πολύ ωραία και για γιουβαρλάκι και για γυναίκα και έχει πανέμορφο πρόσωπο αλλά μόλις επιχείρησα να βγάλω το εσώρουχό της μου είπε ότι μόλις της ήρθε περίοδος!!!!
Ήθελε να μου το αποδείξει αλλά Σιχάθηκα τον εαυτό μου πήρα τα χρήματα και σηκώθηκα και έφυγα.
Από αύριο να ξέρετε θα δουλεύει με Σφουγγαράκι στο μουνί της
ΥΓ: Φίλε Peterman πρέπει να έκανες κοπάνες από το φροντιστήριο στα αγγλικά γιατί σε άκουσα λίγο απροπονητo
Με αγάπη παντα