Ναι ρε φιλε sithlord...Τον μπερδεψες και μας μπερδεψες...
Αλλα λες στην κριτική σου
Στην κριτικη σου τα γράφεις πολύ όμορφα
Από τότε μέχρι σήμερα μεσολάβησε κάτι και άλλαξες γνώμη ?
Ναι ρε φιλε sithlord...Τον μπερδεψες και μας μπερδεψες...
Αλλα λες στην κριτική σου
Στην κριτική γράφεις λεπτομέρειες.Κάτι που σου άρεσε,κάτι που όχι.Δες βαθμολογία,6άρια.Τι σημαίνει αυτό;Μέτρια σε εμφάνιση και σέρβις.Σε ένα ποστ δεν κάνεις κριτική! Απλώς εγώ δεν χρησιμοποιώ σκληρή γλώσσα,ούτε σκληρούς χαρακτηρισμούς.Ξεμπερδευτήκατε τώρα;Ναι ρε φιλε sithlord...
Στην κριτικη σου τα γράφεις πολύ όμορφα
Από τότε μέχρι σήμερα μεσολάβησε κάτι και άλλαξες γνώμη ?
Επειδή σε κάποια πράγματα αρέστηκα δεν σημαίνει ότι ξέφυγε η συνάντηση από τη μετριότητα.Και η βαθμολογία κάτι σημαίνει,τι θα πει δε την κοιτάς; Είναι σα να βλέπεις αγώνα αλλά δε κοιτάς το σκόρ!Τεσπά,πες ότι δεν το έγραψα το πόστ,αγνοησέ το.Ποτε δεν κοιταω βαθμολογιες γιατι αλλα μελη μπορουν να βαθμολογησουν με αριστα το 10 και αλλα με αριστα το 7 ή το 8.
Αναλογα με παλαιοτητα ή μηνυματα...
Δεν άφησα κανένα υπονοούμενο φυσικά Αλλά επαναλαμβάνω ότι τα όσα γράφεις περιγραφικά στην κριτική σου δεν συνάδουν με τη δημοσίευση σου στο forum...β
Κοιτούσα τώρα την κριτική και πράγματι το ύφος με το οποίο είναι γραμμένη αν δεν δεις βαθμολογία έρχεται σε αντίθεση με το ποστ.Φυσικά υπάρχει και το υποκειμενικό,πράγματα που σε κάποιους αρέσουν και σε άλλους όχι.Πχ,"ελληνικός σωματότυπος"τι σημαίνει;Μπουτάρες και κωλάρα και από τη μέση και πάνω κανονική.Όντως είχε ωραίο στήθος...Να πω ακόμα οτί με τη Mimi και Athene πέρασα χειρότερα αν και ήταν κλάσεις πιο ωραίες γυναίκες από Ηλέκτρα.Να μη δημιουργηθεί καμία παρεξήγηση παιδιά...
Sithord δεν είπε τίποτα ο φίλος...
Πάντως οντως δεν συμφωνεί Η περιγραφή σου με το άλλο που γράφεις
Πες την μπαζοκλανα κ εισαι μεσα!Ελληνίδα μπουτού,ασχημούλα με μέτριο σέρβις.
Νομίζω ο φίλος διευκρίνισε αργότερα τι εννοούσεΠες την μπαζοκλανα κ εισαι μεσα!
Νομίζω ως άτομο που έχω πάει στην Ηλέκτρα 3 φορές και γνωρίζετε από τις κριτικές μου ότι είμαι πάντα αντικειμενικος οφείλω μερικος να διαφωνήσω. Η Ηλέκτρα σε εμφάνιση είναι περίπου ότι βλέπει κάποιος στις φωτογραφίες από την μέση και κάτω είναι καμπυλατη και τα σχετικά. Υπηρεσίες εγώ έλαβα άριστες κάθε φορά και πραγματικά δεν είχα κάποιο παράπονο γενικά παίζει ρόλο που έχουμε χημεία. Δεν θα έβαζα ως γενικό βαθμό κάτω από 6.5 σε όποιον αρέσουν κοπελες αυτού του στυλ για εμένα αυτήν την στιγμή στην Θεσσαλονίκη είναι μονόδρομος
Λέω να μην παρεκτρέπομαιΠες την μπαζοκλανα κ εισαι μεσα!
Αφού ήταν γλυκό κορίτσι να την κερασεις παγωτό να σε θυμάται!Μολις εφυγα απο το γνωστο ξενοδοχειο...
Τελικά οι κριτικές και τα σχόλια είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό...
Και με αυτό θέλω να πω ότι ο καθένας έχει τη γνώμη του. και δεν αναφέρομαι σε αυτούς που είτε αβαντάρουν είτε σκόπιμα μαυρίζουν μία κοπέλα.
Πήγα στην Ηλέκτρα με φόβο ότι θα δω κάτι άσχημο και αντίκρισα ένα πολυ γλυκό συμπαθητικό κορίτσι με ικανοποιητικές υπηρεσίες και πολύ καλή διάθεση στο σεξ.
Τουλάχιστον Εμένα αυτό μου έβγαλε και με εμένα έτσι φέρθηκε.
Δεν ξέρω αν θα γράψω κριτική για τον λόγο που προείπα
Κωστάκη ποιός σου είπε ότι τραβάμε ζόρια παλικάρι μου;
Λες και δεν έχει καριολάκια, πρέπει να είναι οι γριές του golden εδώ; Αφού τις καλές τις κρατούσε Αθήνα για την πάρτη σου.
Φτύσε τα μπούτια σου και πέσε για ύπνο. Μην αγχώνεσαι για μας.
την επομενη φοραΑφού ήταν γλυκό κορίτσι να την κερασεις παγωτό να σε θυμάται!
Όπως είπα και στη κριτική μου,ελληνικός σωματότυπος με καλούτσικες υπηρεσίες,δεν γράφω ότι να'ναι ;) Απλά αυτός ο σωματότυπος για κάποιους θεωρείται μπάζο...γούστα είναι αυτάΜολις εφυγα απο το γνωστο ξενοδοχειο...
Τελικά οι κριτικές και τα σχόλια είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό...
Και με αυτό θέλω να πω ότι ο καθένας έχει τη γνώμη του. και δεν αναφέρομαι σε αυτούς που είτε αβαντάρουν είτε σκόπιμα μαυρίζουν μία κοπέλα.
Πήγα στην Ηλέκτρα με φόβο ότι θα δω κάτι άσχημο και αντίκρισα ένα πολυ γλυκό συμπαθητικό κορίτσι με ικανοποιητικές υπηρεσίες και πολύ καλή διάθεση στο σεξ.
Τουλάχιστον Εμένα αυτό μου έβγαλε και με εμένα έτσι φέρθηκε.
Δεν ξέρω αν θα γράψω κριτική για τον λόγο που προείπα
καλημερα αγαπητε!Όπως είπα και στη κριτική μου,ελληνικός σωματότυπος με καλούτσικες υπηρεσίες,δεν γράφω ότι να'ναι ;) Απλά αυτός ο σωματότυπος για κάποιους θεωρείται μπάζο...γούστα είναι αυτά