Μόνο που δεν είναι δική του... Σωστό, mallias? ;)
Ήρθε λοιπόν η ώρα να το συζητήσουμε. Κατά τη δική μου αντίληψη λοιπόν αυλικός είναι κάποιος ο οποίος έχει μια διαφορετική σχέση με κάποιο γραφείο σε σχέση με έναν απλό πελάτη. Δεν αποκομίζει άμμεσα κέρδη, δηλαδή λεφτά αλλά επωφελείται έμμεσα και όλοι καταλαβαίνουμε τί εννοώ. Προφανώς και τον χρησιμοποίησα ως υποτιμητικό χαρακτηρισμό αφού ότι γίνεται είναι εν κρυπτώ γιατί κατα βάθος και οι ίδιος γνωρίζει ότι αυτό που γίνεται δεν είναι ας πούμε "ηθικό". Ευθύνη βέβαια έχουν και όσοι άρπαξαν την τρομερή "ευκαιρία" από τα μαλλιά....Ο εμφανής ενθουσιασμός τους στις κριτικές που έγραψαν μετά δεν μπορεί να κρυφτεί.
Και τί σε νοιάζει εσένα ρε μαλάκα, θα ρωτήσετε;
Ειλικρινά δεν μου καίγεται καρφί, ενήλικες είμαστε και είμαστε υπεύθυνοι για ότι κάνουμε και ότι αντιλαμβανόμαστε ως σωστό και πράτουμε.
Απλά να, όταν ο αυλικός του γραφείου μαθαίνει από άτομα του γραφείου λεπτομέρειες για μένα ως πελάτη, είναι πλέον και δική μου υπόθεση.
Γιατί δυστυχώς ένα γραφείο αποδείχτηκε αναξιόπιστο στον σημαντικότερο τομέα στο άθλημα, στην εχεμύθεια.
Αναρωτιέμαι λοιπόν, ο κάθε αυλικός του κάθε γραφείου τί γνωρίζει για μένα. Το όνομά μου, τη διεύθυνσή μου, το πόσο μεγάλη την έχω;
Αλλά αυτό είναι δικό μου προσωπικό θέμα και πήρα διαβεβαιώσεις ότι δεν πρόκειται να ξανασυμβεί.
Όλοι εσείς που αρπάξατε την "προσφορά" που σας δόθηκε να αναρωτηθείτε γιατί σας δόθηκε. Και αν θεωρείτε ότι βγήκατε κερδισμένοι εγώ πάω πάσο. Μαλάκας πάντως κανενός δεν έγινα και δεν θα γίνω ποτέ. Αν νοιώθετε καλά με αυτό το ρόλο εγώ πάω πάσο. Να μην το παίζετε και θιγμένοι ή ριγμένοι όμως μετά στην πρώτη φόλα.
Αν κάποιος θίχτηκε από τον χαρακτηρισμό, να πω απλά πως έχει τις εξής επιλογές.
Να με γράψει στ'αρχίδια του και να κάνει ότι μπορεί να περνάει καλά.
Να καταλάβει ότι είναι αυλικός και πλέον θα συσχετίζεται με αυτούς και όχι με εμάς, τους απλούς πελάτες. Να ρωτάει αυτούς για πληροφορίες. Από μένα προσωπικά μόνο απαξίωση θα παίρνει.
Να καταλάβει πως όταν έχει τέτοιες επιλογές πλέον αυτές θα τον χαρακτηρίζουν εδώ μέσα, έτσι θα τον ξέρουν όλοι.
Αυτά για λίγο καιρό βέβαια, σε 3-4 μήνες κανείς δεν θα θυμάται τίποτα και όλα καλά....