peterman569
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 94
- Πόντοι
- 0
Μαλλον θα αστιευεσαι.....
Παντως και εσυ πρεπει να φας μπινελικια..
Που κρυφακουγες και εδωσες τον συμπαικτη..
Παρεθεσα τα δεδομένα αναλυτικά.Παντως ακομα περιμενουμε το γραφειο να σχολιασει το χθεσινοβραδυνο μπαχαλο..
Κατι που επιβεβαιωνει τα λεγομενα σας...
Μπορει να ειναι κατι αντιστοιχο με το αλλο γραφειο,την προηγουμενη βδομαδα..Παρεθεσα τα δεδομένα αναλυτικά.
1.Λάθος δωμάτιο , 2. με κατηύθυναν στην άλλη κοπέλα και 3. έγινα αυτάκιας , και περίμενα Μία ώρα ακριβώς ...
Προσπάθησε η κυρία στο τηλέφωνο να με πείσει οτι Εγώ είχα κλείσει με τη συγκεκριμένη.
Και το κερασάκι στην τούρτα ήταν κυριολεκτικά κόκκινο οπως χαρακτηριστικά μου είπε η κοπέλα " I have my red days"
Για να μην αρχίσει ένας ατέρμονος κύκλος αντιπαραθέσεων θα δεχτώ τη συγνώμη της τηλεφωνήτριας και oτι έγινε απλά μία τριπλή παρεξήγηση...
Για το μόνο που δεν μπορώ να πω κάτι για το γραφείο είναι για αυτό το red days...
Στην άλλη που εγώ είχα κλείσει ραντεβού δεν έχει πάει κανένας ρε παιδιά???
Δεν νομίζω φίλεΜπορει να ειναι κατι αντιστοιχο με το αλλο γραφειο,την προηγουμενη βδομαδα..
Εχει ερθει μονο μια,βαλανε φωτο και της αλλης,ολους τους στελνουν στο γιουβαρλακι..
Και οποιος κατσει, εκατσε..
Δικαιολογια..ΧΑΣΑΜΕ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ...ακουγεται γελοια..
Α..τοτε υπαρχει λογικα...Να δουμε την βρηκανε τελικα?Δεν νομίζω φίλε
Γιουβαρλάκι με ρώτησε Γιατί δεν πήγα στην άλλη την κοπέλα και μου επιβεβαίωσε τον αριθμό του δωματίου της στον από κάτω όροφο
Γραφει ΓΚΡΙΚΛΙΣ...εννοει ΤΙΣ κοπελες..Το παλικάρι από το γραφείο είπε κάτι στον φίλο που τον κατηγόρησε ότι είναι ο Παναγιώτης.
Μίλησε για τρεις κοπέλες!
Η τρίτη Ποια ειναι ρε παιδιά???
Entaxei olli katalavame giati ta grafeis avta!
Δεν αφήνουμε τις χαζομάρες να φάμε κάνα κουραμπιέ;Έτσι,να πάνε κάτω τα φαρμάκιαΓραφει ΓΚΡΙΚΛΙΣ...εννοει ΤΙΣ κοπελες..
οχι..ΤΡΕΙΣ κοπελες..
Να γλυκαθουμε λιγουλακι..γιατι απο τα αλλα..γαμησε τα...πικρες τρωμε!!!Δεν αφήνουμε τις χαζομάρες να φάμε κάνα κουραμπιέ;Έτσι,να πάνε κάτω τα φαρμάκια