Γενικως φολα σε ολα η κοπελα πρεπει να εγινε μανα προσφατα και ολα ειναι κρεμασμενα
ευχαριστω! γενικα εχουμε φαει απειρη φολα! Αυτη η γκιουζελ τι λεει τι εχεις παρει;
Γενικως φολα σε ολα η κοπελα πρεπει να εγινε μανα προσφατα και ολα ειναι κρεμασμενα
Gyuzel ασυζητητίκαλησπερα παιδια!
θα ηθελα να παω με κατι πλεον περισσοτερο σιγουρο μιας που οπως θα εχετε διαβασει εκανα πολαπλες φορες επισκεψεις σε κοπελες που δεν ηταν γνωστες και εφαγα φολα! Θα ηθελα μια κοπελα σχετικα ψηλη 1.70+ που να εχει ομως και αρκετα πιασιματα σε κολο! απο αυτες που ειδα τωρα η αναστασια και η γκιουζελ μου κεντρισαν το ενδιαφερον απλα δεν εχω δει καμμια απο τις 2. Υποψην οτι εχω παρει την λικα γλυκα η οπως την λενε και δεν τρελαθηκα. Καθε προταση δεκτη φυσικα. ΕΠΙΣΗΣ οποιος θελει καμια παρτουζιτσα με καποια κοπελα CT, CALL GIRL κλπ να μου στειλει ενα μυνημα.
δεν εχω μεγαλο θεμα με τις κοιλιες ειλικρινα απο πισω συστημα και απο υπηρεσιες (αν και διαβασα) πως ειναι;
Ουτε εγω...Φακιρη Εσύ?
Ουτε εγω...
Φιλε μακρια απο αναστασια εχει μια κοιλια μεγαλυτερη και απο τον Τατο εφαγα φολα στο προηγουμενο tour πριν κανα 2 μηνες
Ψηλο με κωλαρα ετσι.....;Πήγα σήμερα , ψηλό καλή η κορασίδα τίποτα το ιδιαίτερο ...
Δάχτυλα δεν δεχόταν , αλλά φιλούσε με πάθος .
Έριξα ένα μπαλάκι γιατί για δεύτερο θα έκανα τριοωρο π δεν με τίποτα .
Ρε τα ΚΑΘΥ-κια....
Και λίγα λες! Άντε θα γράψω και γω μετά...
Όχι. Και αφού την είδα σήμερα ούτε με σφαίρες...Έχεις πάρει Alona, mallias20?
Να 'ταν αυτό το πρόβλημα..Όχι. Και αφού την είδα σήμερα ούτε με σφαίρες...
Να 'ταν αυτό το πρόβλημα..
Επικοινωνία μηδέν.
Υπηρεσίες απάτη.
Κ μάλιστα μπαίνοντας της ξεκαθάρισα πριν καν πληρώσω ότι αν δεν φιλάει(με γλώσσα εννοείται) δεν θα κάτσω.
Στα πρώτα 5' φιλούσε..
Μετά..καταλάβατε
Πάντως από κοντά σαλεύεις.
Καμία σχέση με τη φωτό που ανέβασες.
Ξεκάθαρα δεν κολακεύει καθόλου μα καθόλου αυτό που φοράει.
Αληθινές βυζάρες και κωλάρα.
Υ.Γ Μην την πατήσει κι άλλος.
Αν και ακόμα την λιμπίζομαι.. :<
Τόσο τούμπανο ήτανε από κοντά στο δωμάτιο..