sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Αμέσως εσύ...Έβλεπες "Τόλμη και γοητεία" παλιά;
Αμέσως εσύ...Έβλεπες "Τόλμη και γοητεία" παλιά;
Κι αυτές του ριτς είναι ;)Η αλονα ειναι απο το ΡΙΤΖ..
Το ίδιο γραφείο είναι απλά διαφορετικά προφίλ για κάθε χώρα που δουλεύει.Ρε παιδια καλησπερα καταρχην κανοντας μια ερευνα αγορας για σημερα στην πολη μας επεσα σε μια συμπτωση..
Τι παιζει με τη συγκεκριμενη εχει δυδιμη αδερφη;;;
Αντε να εμπιστευτεις φωτογραφιες
Το ίδιο γραφείο είναι απλά διαφορετικά προφίλ για κάθε χώρα που δουλεύει.
Δεν υπάρχει κάποια απάτη..
Όλες έτσι τις εμφανίζει.
Θα πας να σκάσεις 200 παίχτη?
Η Γκιουζελ καλή είναι,το ίδιο έχει λεχθεί και για την Αλόνα προ καιρούΜπα δυσκολα να δωσω 200ρι ειμαι σε διλημμα αναμεσα σε aLONA GYUZEL και Katrin δεν πηρα ακομα αποφαση ακομα.. αν ξερει κανεις καμια απο τις 3 ας ριξει καμια βοηθεια αλλιως θα σας πω εγω αυριο για μια απ τις 3. παντως το κασκαντεριλικι θα γινει σημερα
Η Γκιουζελ καλή είναι,το ίδιο έχει λεχθεί και για την Αλόνα προ καιρού
Φίλε μου υπάρχουν πράγματι συμπολίτες μας που ακόμα έχουν λεφτά και τα δίνουν όπου να 'ναι και χαλάν την πιάτσα. Σκέψου όμως πόσοι δεν ξέρουν ή δεν ψάχνονται αρκετά να βρουν σίγουρες λύσεις και πάνε κάπου απλά να ξεχαρμανιάσουν με ένα φρέσκο κοριτσάκι χωρίς κριτικές. Σου λέω ότι είναι οι περισσότεροι με λεφτά σ' αυτή την κατηγορία, επειδή δεν έχουν χρόνο να ψαχτούν. Υπάρχουν κι άλλοι, όπως εγώ, που παρότι έχω ακόμα τη δυνατότητα, αλλά έχω φάει φόλες των 250 € με καλές κριτικές. Τα έχω κόψει τα διακοσάρια και βάλε, εκτός πολύ εξαιρετικών γυναικών και μόνο στην Αθήνα, που έχει επιλογές. Τα γραφεία των 130-140 πάντως φέρνουν διαμαντάκια, αρκεί να ψάχνεις.Εντωμεταξύ για να γράφει ο τύπος ότι ούτε πετσέτα δεν είχε στο δωμάτιο φαντάσου πόσοι πήγανε,πήδηξαν με 200 κ 250
Και φυσικά φρόντισαν να ενημερώσουνε :S
Ήμαρτον πιά..πόσους πχ γιατρούς-δικηγόρους έχει αυτή η πόλη.
Αδυνατώ να καταλάβω την λογική που κάποιοι ακόμα δίνουνε 200-250ευρώ μετρητά σε μία μέτριας εμφάνισης άγνωστη κοπέλα από το συγκεκριμένο γραφείο,με σέρβις "ψεκασμού"
Να'στε καλά που χαλάτε την (όποια ανύπαρκτη έχει μείνει) πιάτσα.
Hell's bells τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ σε αυτή την πόλη όσον αφορά τα ct..
Είναι που δεν θα ερχόταν. Μάλλον έκανε καλή μπάζα και μας προτίμησε λίαν συντόμος. Και παλι εδώ το πολωνέζικο τουμπανακι αλλά απλησίαστο απο τιμές
Σαυτες αναμεσα ειμαι επειδη μαρεσουν οι κοντες λεω να κλεισω αλονα αλλα επειδη μαρεσει να πω και μια κουβεντα και να συνενοηθω λεω γκιουζελ. αστα εχω καταμπερδευτει... ¨)
Εσυ τώρα της κάνεις επιπλέον διαφήμιση?Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που την αναφέρεις...
Απλά την είδα πάλι στα λιμερια της Θεσσαλονίκη , γιατί τις προαλλες ήταν εδώ και κάποιοι από εδω δεν πίστευαν ότι θα έρθει....και να σου την πάλι.
Φιλε μακρια απο αναστασια εχει μια κοιλια μεγαλυτερη και απο τον Τατο εφαγα φολα στο προηγουμενο tour πριν κανα 2 μηνες