thiseas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 42
- Like
- 1.135
- Πόντοι
- 6.835
Πλακα κανω. Αν σου στελνω σελφι απο υποψηφιο πελατη σε βλεπει σαν υποψηφιο γκομενοΤί εννοείς ρε ποιητή;
Πλακα κανω. Αν σου στελνω σελφι απο υποψηφιο πελατη σε βλεπει σαν υποψηφιο γκομενοΤί εννοείς ρε ποιητή;
Αυτή έστειλε ρε συ, όχι εγώ....Πλακα κανω. Αν σου στελνω σελφι απο υποψηφιο πελατη σε βλεπει σαν υποψηφιο γκομενο
Ναι ρε το καταλαβα απλα λεω, σου στελνει σελφι αλλα δεν σου κλεινει ραντεβου. Αρα απο τη μια σε αναβει απο την αλλη το παιζει δυσκολη δηλ γκομενοκαταστασηΑυτή έστειλε ρε συ, όχι εγώ....
Ναι ρε το καταλαβα απλα λεω, σου στελνει σελφι αλλα δεν σου κλεινει ραντεβου. Αρα απο τη μια σε αναβει απο την αλλη το παιζει δυσκολη δηλ γκομενοκατασταση
Καλημέρα στην παρέα. Διαβάζω εδώ και καιρό αλλά μόλις τώρα έκανα εγγραφή.
Για να σώσω κάποιους στα γρήγορα και θα ακολουθήσουν κριτικές
Συνάντηση με MILA GDE
Η κοπέλα δεν έχει καμιά σχέση με τις φωτογραφίες. Έχει 5-6 κιλά παραπάνω και το πρόσωπο έχει επεξεργαστεί αρκετά περισσότερο από ότι έχουμε συνηθίσει. Δεν τη λες άσχημη αλλά δεν της ρίχνεις και δεύτερη ματιά. Αγγλικά όταν τη ρώτησα μου απάντησε ότι μιλάει αλλά τελικά δεν...
Κοντή στο 160 και γύρω στα 30. Πίπα με προφυλακτικό, φιλί ούτε καν να το σκεφτείς, αλλά αναλ χωρίς δυσαρέσκεια.
Ελαφρυντικό το ότι δούλευε πολύ από ότι μου είπε με τα λίγα αγγλικά που ξέρει.
Ήμουν και εγώ κουρασμένος και το έληξα στη μία φορά και στα 40 λεπτά.
Συνάντηση με ROMI
Πιο κοντά οι φώτο στην πραγματικότητα. Σώμα καλούτσικο σφιχτό αλλά όχι μοντελέ, λίγα παραπάνω κιλά από ότι μου αρέσει. 170 πρέπει να είναι πάντως. Βυζί ωραίο στητό αλλά με αυτές τις ρώγες που δεν ανταποκρίνονται. Πρόσωπο λίγο χειρότερο από τις φώτο αλλά όχι άσχημο. Τουλέχιστον στο σκοτάδι (μόνο φως η τιβι)
Φιλί το απέφυγε στην αρχή αλλά μετά όταν άρχισε να ζεσταίνεται και να υγραίνεται κάτω το ζήτησε μόνη της.
Αερόπιπα με ψέκασμα αλλά καλούτσικη χρήση της γλώσσας.
Επίσης κουρασμένη λόγω ταξιδιού.
Πρώτος γύρος με 2-3 στάσεις και πάω για ντουζ όπου δεν υπήρχε πετσέτα.
Ντύσιμο και δρόμο για ντουζ σπίτι...
Μέτρια Αγγλικά αρκετά για να πεις 2-3 κουβέντες αλλά με δυσκολία
Ρε πόσο μαλακές είμαστε... Τι περίμενες να σου πούνε αφού κάποιοι τους τα δίνουν και ή δουλειά περπατάει,σου πέταξαν μια δικαιολογία και από δω παν κι άλλοι :SΌσο με αφορά τους τα είπα μετά στο whatsapp ότι πλέον δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με τις φωτογραφίες και το σέρβις και ότι πλέον ήταν η τελευταία φορά. Νόμισα ότι μιλούσα με τα ίδια άτομα που μιλάς στο gde. Μαύρο έλεγα εγώ, άσπρο διάβαζε αυτή....Thank you for your input μου έγραψε και ότι αν έχουν και άλλα παράπονα θα τη
σταματήσουν......Στ'αρχίδια μας τί θα κάνετε με το κοριτσάκι, το οποίο δε φταίει και σε τίποτα στην τελική, είναι απάντηση σοβαρού γραφείου που δεν βλέπει την κοπέλα πριν τη βγάλει για δουλειά;
Τσεχάκι....τώρα....
δηλάδη;;; amateur ;;;Τσεχάκι....τώρα....
170 η Αρμένια με τίποτα παίχτη....κόψε 10 πόντους...
δηλάδη;;; amateur ;;;
πριβε ινφο...δωσεεεΔεκαοχτούρα....
Έχεις δίκιο. Ξέχασα τα 12ποντα που φορούσε και δεν τα έβγαλε καθόλου (να και ένα συν)
Αυτός γιατί πήρε τον πούλο ρε;
πριβε ινφο...δωσεεε
Το ξεπέτσωσα το τσουβαλάκι....2 εβδομάδες σεξουαλικής καταπίεσης βγήκαν επάνω της....
Στείλε ινφο ρε συΤο ξεπέτσωσα το τσουβαλάκι....2 εβδομάδες σεξουαλικής καταπίεσης βγήκαν επάνω της....