Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Αυτή έστειλε ρε συ, όχι εγώ....
Ναι ρε το καταλαβα απλα λεω, σου στελνει σελφι αλλα δεν σου κλεινει ραντεβου. Αρα απο τη μια σε αναβει απο την αλλη το παιζει δυσκολη δηλ γκομενοκατασταση

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.454
Πόντοι
33.818
Ναι ρε το καταλαβα απλα λεω, σου στελνει σελφι αλλα δεν σου κλεινει ραντεβου. Αρα απο τη μια σε αναβει απο την αλλη το παιζει δυσκολη δηλ γκομενοκατασταση

Δεν μπορώ να πω ότι με άναψε και ιδιαίτερα...

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.454
Πόντοι
33.818
Καλημέρα στην παρέα. Διαβάζω εδώ και καιρό αλλά μόλις τώρα έκανα εγγραφή.

Για να σώσω κάποιους στα γρήγορα και θα ακολουθήσουν κριτικές

Συνάντηση με MILA GDE

Η κοπέλα δεν έχει καμιά σχέση με τις φωτογραφίες. Έχει 5-6 κιλά παραπάνω και το πρόσωπο έχει επεξεργαστεί αρκετά περισσότερο από ότι έχουμε συνηθίσει. Δεν τη λες άσχημη αλλά δεν της ρίχνεις και δεύτερη ματιά. Αγγλικά όταν τη ρώτησα μου απάντησε ότι μιλάει αλλά τελικά δεν...
Κοντή στο 160 και γύρω στα 30. Πίπα με προφυλακτικό, φιλί ούτε καν να το σκεφτείς, αλλά αναλ χωρίς δυσαρέσκεια.
Ελαφρυντικό το ότι δούλευε πολύ από ότι μου είπε με τα λίγα αγγλικά που ξέρει.
Ήμουν και εγώ κουρασμένος και το έληξα στη μία φορά και στα 40 λεπτά.

Συνάντηση με ROMI

Πιο κοντά οι φώτο στην πραγματικότητα. Σώμα καλούτσικο σφιχτό αλλά όχι μοντελέ, λίγα παραπάνω κιλά από ότι μου αρέσει. 170 πρέπει να είναι πάντως. Βυζί ωραίο στητό αλλά με αυτές τις ρώγες που δεν ανταποκρίνονται. Πρόσωπο λίγο χειρότερο από τις φώτο αλλά όχι άσχημο. Τουλέχιστον στο σκοτάδι (μόνο φως η τιβι)
Φιλί το απέφυγε στην αρχή αλλά μετά όταν άρχισε να ζεσταίνεται και να υγραίνεται κάτω το ζήτησε μόνη της.
Αερόπιπα με ψέκασμα αλλά καλούτσικη χρήση της γλώσσας.
Επίσης κουρασμένη λόγω ταξιδιού.
Πρώτος γύρος με 2-3 στάσεις και πάω για ντουζ όπου δεν υπήρχε πετσέτα.
Ντύσιμο και δρόμο για ντουζ σπίτι...
Μέτρια Αγγλικά αρκετά για να πεις 2-3 κουβέντες αλλά με δυσκολία

170 η Αρμένια με τίποτα παίχτη....κόψε 10 πόντους...

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Εντωμεταξύ για να γράφει ο τύπος ότι ούτε πετσέτα δεν είχε στο δωμάτιο φαντάσου πόσοι πήγανε,πήδηξαν με 200 κ 250  :headbang:
Και φυσικά φρόντισαν να ενημερώσουνε  :S

Ήμαρτον πιά..πόσους πχ γιατρούς-δικηγόρους έχει αυτή η πόλη.

Αδυνατώ να καταλάβω την λογική που κάποιοι ακόμα δίνουνε 200-250ευρώ μετρητά σε μία μέτριας εμφάνισης άγνωστη κοπέλα από το συγκεκριμένο γραφείο,με σέρβις "ψεκασμού"

Να'στε καλά που χαλάτε την (όποια ανύπαρκτη έχει μείνει) πιάτσα.

Hell's bells  :priest: τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ σε αυτή την πόλη όσον αφορά τα ct..

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.454
Πόντοι
33.818
Όσο με αφορά τους τα είπα μετά στο whatsapp ότι πλέον δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με τις φωτογραφίες και το σέρβις και ότι πλέον ήταν η τελευταία φορά. Νόμισα ότι μιλούσα με τα ίδια άτομα που μιλάς στο gde. Μαύρο έλεγα εγώ, άσπρο διάβαζε αυτή....Thank you for your input μου έγραψε και ότι αν έχουν και άλλα παράπονα θα τη σταματήσουν......Στ'αρχίδια μας τί  θα κάνετε με το κοριτσάκι, το οποίο δε φταίει και σε τίποτα στην τελική, είναι απάντηση σοβαρού γραφείου που δεν βλέπει την κοπέλα πριν τη βγάλει για δουλειά;

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Όσο με αφορά τους τα είπα μετά στο whatsapp ότι πλέον δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με τις φωτογραφίες και το σέρβις και ότι πλέον ήταν η τελευταία φορά. Νόμισα ότι μιλούσα με τα ίδια άτομα που μιλάς στο gde. Μαύρο έλεγα εγώ, άσπρο διάβαζε αυτή....Thank you for your input μου έγραψε και ότι αν έχουν και άλλα παράπονα θα τη
σταματήσουν......Στ'αρχίδια μας τί  θα κάνετε με το κοριτσάκι, το οποίο δε φταίει και σε τίποτα στην τελική, είναι απάντηση σοβαρού γραφείου που δεν βλέπει την κοπέλα πριν τη βγάλει για δουλειά;
Ρε πόσο μαλακές είμαστε...  :jerking::jerking: Τι περίμενες να σου πούνε αφού κάποιοι τους τα δίνουν και ή δουλειά περπατάει,σου πέταξαν μια δικαιολογία και από δω παν κι άλλοι  :S

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.454
Πόντοι
33.818
Τσεχάκι....τώρα....

Παρόμοια θέματα