Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
και ανεβασε το κασσέ ....

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.454
Πόντοι
33.818
Πάω να σκάσω 200 στο πιπίνι του eog....εκτός αν ξέρει κανείς τίποτα να πει....λέμε τώρα και καμμία μαλακία....

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Πάω να σκάσω 200 στο πιπίνι του eog....εκτός αν ξέρει κανείς τίποτα να πει....λέμε τώρα και καμμία μαλακία....
Αφού τους ξές,όσοι ψωνίζουν πρώτοι είμαστε τα πειραματόζωα με βάση αυτούς..

καλό κουράγιο mallia

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.454
Πόντοι
33.818

Ένας ένας, δεν πρόλαβα να σας διαβάσω....Τέσπα, από την προηγούμενη Τετάρτη άχυστος είμαι, η Παρασκευιάτικη φόλα με το βλήμα του golden δεν μετράει....ας κάνω μια δοκιμή, μόνο μη την τρομάξω, μέχρι και τα ταβάνια θα λερώσω...

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Ένας ένας, δεν πρόλαβα να σας διαβάσω....Τέσπα, από την προηγούμενη Τετάρτη άχυστος είμαι, η Παρασκευιάτικη φόλα με το βλήμα του golden δεν μετράει....ας κάνω μια δοκιμή, μόνο μη την τρομάξω, μέχρι και τα ταβάνια θα λερώσω...
:2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

pametan

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα στην παρέα. Διαβάζω εδώ και καιρό αλλά μόλις τώρα έκανα εγγραφή.

Για να σώσω κάποιους στα γρήγορα και θα ακολουθήσουν κριτικές

Συνάντηση με MILA GDE

Η κοπέλα δεν έχει καμιά σχέση με τις φωτογραφίες. Έχει 5-6 κιλά παραπάνω και το πρόσωπο έχει επεξεργαστεί αρκετά περισσότερο από ότι έχουμε συνηθίσει. Δεν τη λες άσχημη αλλά δεν της ρίχνεις και δεύτερη ματιά. Αγγλικά όταν τη ρώτησα μου απάντησε ότι μιλάει αλλά τελικά δεν...
Κοντή στο 160 και γύρω στα 30. Πίπα με προφυλακτικό, φιλί ούτε καν να το σκεφτείς, αλλά αναλ χωρίς δυσαρέσκεια.
Ελαφρυντικό το ότι δούλευε πολύ από ότι μου είπε με τα λίγα αγγλικά που ξέρει.
Ήμουν και εγώ κουρασμένος και το έληξα στη μία φορά και στα 40 λεπτά.

Συνάντηση με ROMI

Πιο κοντά οι φώτο στην πραγματικότητα. Σώμα καλούτσικο σφιχτό αλλά όχι μοντελέ, λίγα παραπάνω κιλά από ότι μου αρέσει. 170 πρέπει να είναι πάντως. Βυζί ωραίο στητό αλλά με αυτές τις ρώγες που δεν ανταποκρίνονται. Πρόσωπο λίγο χειρότερο από τις φώτο αλλά όχι άσχημο. Τουλέχιστον στο σκοτάδι (μόνο φως η τιβι)
Φιλί το απέφυγε στην αρχή αλλά μετά όταν άρχισε να ζεσταίνεται και να υγραίνεται κάτω το ζήτησε μόνη της.
Αερόπιπα με ψέκασμα αλλά καλούτσικη χρήση της γλώσσας.
Επίσης κουρασμένη λόγω ταξιδιού.
Πρώτος γύρος με 2-3 στάσεις και πάω για ντουζ όπου δεν υπήρχε πετσέτα.
Ντύσιμο και δρόμο για ντουζ σπίτι...
Μέτρια Αγγλικά αρκετά για να πεις 2-3 κουβέντες αλλά με δυσκολία

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom